Jump to content

Σπασμένος άξονας περιστροφής φτερωτής φίλτρου

pantel78

Recommended Posts

Λοιπον χαλασα μεχρι στιγμης τρεις κρεμαστρες διαφορετικων διατομων και δεν εγινε τιποτα γιατι ηταν λεπτοτερες απο τον αξονα. Τα σωληνακια απο τα στυλο, ενω κουμπωνουν καλα δεν περναει μεσα τους η φτερωτη, οποτε αρχιζω τριψιμο για λειανση τους. Προς το παρον εβαλα τα δυο σπασμενα κομματια μαζι το ενα πισω απο το αλλο και δουλευει καλα κι αθορυβα. Επισης προσεξα οτι ο αξονας δεν ειναι πλαστικος, αλλα πορσελανη γι αυτο εσπασε σαν πρασο.

Μπατονετα;;

Μπατονετα;;

Μπατονετα δε δοκιμασα, δεν προλαβα, αυριο παλι.

Μήπως το στούμπωσες πολύ και δυσκολεύεις την ροή του νερού ??

Εχω την εντυπωση οτι οντως το στουμπωσα. Λεω να μοιρασω το βαμβακι στο πανω και στο κατω διαμερισμα, αναμεσα δηλαδη στο βιολογικο υλικο. Δεν θελω να πεταξω καθολου γιατι μολις χθες εστρωσε το φιλτρο και δε θελω να χασω βιολογια.

Εχω σφουγγαρι. Λοιπον ουτε η μπατονετα κανει ειναι χοντρη. Μοιρασα λοιπον το βαμβακι πανω κατω και το φιλτρο παει βιτσα!!

Α ρε Ελλαδαρα!!Τι παει να πει βιτσα;;βιτσα στο δικο μου χωριο ειναι ψιλο κλαδι που κοβαν για να μας ριχνουν καμμια οταν δεν καθομασταν υσηχα...εκτος αν εγραψες αλλο απο αυτο που ηθελες(μου συμβαινει συχνα)...

• Like 4

• 3 weeks later...

Α ρε Ελλαδαρα!!Τι παει να πει βιτσα;;βιτσα στο δικο μου χωριο ειναι ψιλο κλαδι που κοβαν για να μας ριχνουν καμμια οταν δεν καθομασταν υσηχα...εκτος αν εγραψες αλλο απο αυτο που ηθελες(μου συμβαινει συχνα)...

Αυτό πάει να πει βίτσα κι αυτό ήθελα να πώ! Φαντάσου να τρως ξύλο με τη βίτσα που θα φτανες τρέχοντας!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...