Jump to content

υποστρωμα

Recommended Posts

Υπάρχουν αρκετά εμπορικά υποστρώματα που έχουν θρεπτικά συστατικά για τα φυτάκια μας. Από πάνω μπορείς να βάλεις μετά λεπτόκοκκο χαλικάκι.

Μπορείς να βάλεις επίσης σκέτο χαλίκι και να χρησιμοποιήσεις ταμπλέτες λίπανσης δίπλα στις ρίζες των φυτών.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές , τι έχεις στο μυαλό σου εσύ όμως ;

Καταρχην,αλλο υποστρωμα και αλλο βυθος. Υποστρωμα ειναι το χωμα που υπαρχει κατω απο το χαλικι και εχει θρεπτικα συστατικα για φυτα. Βυθος ειναι το χαλικι η η αμμος.

Αμμος με υποστρωμα δεν μπαινει.Αν θες υποστρωμα θα πρεπει να βαλεις ψιλο χαλικι απο πανω.Εκτος και αν βαλεις χαλικι που ειναι εμπλουτισμενο με λιπασμα.Σε ολα αυτα παιζει ρολο το τι φυτα θα βαλεις.

Πολύ ωραίο το λινκ... Αρχικά λέω να βάλω για υπστρωμα χαλίκι μεσαίου μεγέθους (θα αρχίσω με εύκολα φυτά).. Και δίπλα στους ρίζες θα βάλω ταμπλέτες λίπανσης(από εύκολα φυτά το έχεις να μου προτείνεις)?

Ααα έχετε μου προτείνετε ταμπλέτες που κάνουν την δουλειά τους?? (να είναι καλό οικονομικές αν γίνεται)

Ααα οκ. Επειδή βλέπω συσκευασίες και αποικονιζουν διαφορά είδη φυτών ειναι για συγκεκριμένα φυτά? Ααα και αν βάλω μόνο χαλικι και τίποτα άλλο τα φυτά τι θα πάθουν?

Ααα έχετε μου προτείνετε ταμπλέτες που κάνουν την δουλειά τους?? (να είναι καλό οικονομικές αν γίνεται)

Εγω βαζω ταμπλετες απο το λιτλ με 1,5 ευρω περιπου την συσκευασια...

Ολες κανουν δουλεια. Αν δεν βαλεις ταμπλετες η υποστρωμα,τα φυτα που τρεφονται απο τις ριζες θα εχουν ελειψεις

Αν βγουν οι ταμπλετες για τον οποιοδηποτε λογο εκτος βυθου,θα εχουν προβλημα οι γαριδες,μπορει να τις χασεις ολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...