theodor72 12 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για αυτό το ψαράκι; http://www.aquavivere.gr/zontanoi-organismoi/glykou-nerou/psaria-glikou-nerou/gatopsara/brushmouth-sucker-black-4-cm-ancistrus-sp-4328 Καθότι δε το κατέχω το θέμα με αυτά τα γατόψαρα, και υπάρχουν και σε πολλές παραλλαγές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Τι θες να μάθεις για αυτό?Είχα πολλά και έκανα και αναπαραγωγες Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Γενικές πληροφορίες. Ποιότητα νερού, διατροφή, τελικό μέgεθος κλπ Για να δώ αν μου κάνει ή όχι. Κάποιο link θα ήταν ευπρόσδεκτο για να μη σε ταλαιπορώ. Εκτός αν είναι τα ίδια πάνω κάτω με τον "κοινό" ancistrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2015 Το ίδιο είναι Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος