Eleftherios Sairidis 12 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παλικάρια, προσφατα ένασ φιλος μου πηρε απο α πρακτικερ σε συσκευασια ομως όχι χύμα ελαφροπετρα, μου ειπε οτι κανει για βιολογικο υλικό, τι λετε εσεις που τα ξέρετε καλύτερα ? έχει δοκιμάσει κανεις σας ? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φιλέ μου κανει άφοβα. Με πολύ πολύ καλό πλύσιμο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 12 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φιλε κάνει είχα και εγω παλιά. Αλλά καλό πλύσιμο και ζεστά νερα για ποιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις παρα πολλές συζητήσεις επί του θέματος. . . Αν δεν σε βολεύει η αναζήτηση του forum υπάρχει και ο καλός μας φίλος ο γούγλης!! Γραψε απλά... ελαφρόπετρα site:aquazone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettafish 16 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφέρων έγινα λίγο ακόμη σοφότερος με το θέμα που άνοιξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 Τυχαία έπεσε σήμερα σε αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/topic/55296-aeieiaeei-vs-aaeaoenidhaaona/ Όλα υπάρχουν στο ΑΖ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 19 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε ελαφρόπετρα ΑΦΟΒΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος