Jump to content

buble tip η carpet anemone?

mouseman

Recommended Posts

ή ανεμονη δεν πάει με τον βράχο της όπως αναφέρει την βάζεις στο ενυδρείο και αλλάζει θέση όπου νιώθει καλύτερα

δες στις αγγελίες πουλαει ο paschalpgr σε πορτοκαλοκοκκινο χρώμα πηρακαι εγώ .

Έγινε επεξεργασία - mouseman

Για δυο λογους θελω να την αγορασω με τον βραχο.

Πρωτον να βεβαιωθω οτι ειναι υγιεστατη και δευτερον θελω να την βαλω αναμεσα σε δυο νησακια ετσι ωστε να μην μπορει να μετακινηθει.

Τι λετε θα τα καταφερω?

Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία - ioannis tank

Για δυο λογους θελω να την αγορασω με τον βραχο.

Πρωτον να βεβαιωθω οτι ειναι υγειεστατη και δευτερον θελω να την βαλω αναμεσα σε δυο νησακια ετσι ωστε να μην μπορει να μετακινηθει.

Τι λετε θα τα καταφερω?

Ευχαριστω.

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Λόττο.

Εγώ την πάτησα με μια τέτοια. Την είχα στο μεγάλο και έκοβε συνέχεια βόλτες. Την έβγαλα και την πήγα σε ένα 60 άρι που τελικά την βούτηξε ο Κυκλοφορητής. Αφού έχασε μερικούς πολύποδες τελικά πέθανε και σκότωσε και το υπόλοιπο ενυδρείο.

Α τοσο καλα?? Μου φτιαξατε την διαθεση!!

Με λιγα λογια μ λετε να αποφυγω τις ανεμωνες??

Ανέφερα την δική μου εμπειρία. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία. Μου αρέσουν και εμένα φοβερά οι ανεμώνες αλλά το δικό σου ενυδρείο είναι μάλλον μικρό για ένα τέτοιο ζώο.

• Like 1

Ανέφερα την δική μου εμπειρία. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία. Μου αρέσουν και εμένα φοβερά οι ανεμώνες αλλά το δικό σου ενυδρείο είναι μάλλον μικρό για ένα τέτοιο ζώο.

Για να το λετε σιγουρα ξερετε καλυτερα!!!

Απλα ειδα οτι σε πολλα νανο βαζουν ανεμωνες δεν ηξερα οτι ειναι απαγορευτικο!!

Φυσικα οχι αλλα πρεπει να ξερεις οτι η σνεμωνη με βραχο δεν υπαρχει επισεις οπου και να την βαλεις θα παει αυτη οπου θελει ,απο ολα τα ειδη το ποιο υσηχο.και λιγοτερο μετακινησιμο ειναι η bublle.Εξαιρεση αποτελουν οι mini carpet.Επισεις οταν εχεις ανεμωνη παγιδευεις τους κυκλοφορητες για να αποφυγεις δυσαρεστες καταστασεις.Το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/92681-aubble-anemone/

Έγινε επεξεργασία - niknik

Φυσικα οχι αλλα πρεπει να ξερεις οτι η σνεμωνη με βραχο δεν υπαρχει επισεις οπου και να την βαλεις θα παει αυτη οπου θελει ,απο ολα τα ειδη το ποιο υσηχο.και λιγοτερο μετακινησιμο ειναι η bublle.Εξαιρεση αποτελουν οι mini carpet.Επισεις οταν εχεις ανεμωνη παγιδευεις τους κυκλοφορητες για να αποφυγεις δυσαρεστες καταστασεις.Το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/92681-aubble-anemone/

Μινι καρπετ εχει ο Ευγενιος!!!

Ηθελα να την βαλω στο κεντρο του ενυδρειου μου αλλα με αυτα που μου λετε...!!!

Δυσκολο το βλεπω!!

Κοιταξε να δεις ειναι στο χερι σου και εφοσον ξεκινας τωρα θα ελεγα να το αφησεις για λιγο ποιο μετα.

Ο paschalpgr εχει 8 μεσα στο ενυδρειο του.Εγω τωρα εχω 2 και η μια εχει ποιασει θεση ακριβως κατω απο τον κυκλοφορητη.

Παντως αν θες να το κανεις για να hostaroun τπτ clown μην το κανεις εγω εχω μεσα ανεμωνη 4 μηνες και ουε που την εχουν πλησιασει.(εξαρταται και το ειδος  clown, occelaris λιγο δυσκολα απ οτι τα αλλα).

• Like 1

Αυτο σκεφτομουν να κανω... ενα host στο κεντρο του ενυδρειου μου αναμεσα στα δυο νησακια.

2 ocellaris εχω...

Έγινε επεξεργασία - ioannis tank

Εγω εχω μια bubble tip που εχει διαχωριστεί δυο φορές στα δυο χρόνια. Τη χοστάρει αυτο το είδος clown που εχω απο την πρώτη μερα, στη φωτο απο το ενυδρείο μου.

Εχω τωρα τελευταία και μια tube ανεμώνη. Πανέμορφο και πολυ ενδιαφέρον είδος αλλα σε απόσταση απο κοράλλια γιατι τσιμπάει.

Τα occelaris δύσκολα θα χοστάρουν τη bubble, πιο πιθανό το εχω σε μια carpet.

post-21208-0-61718200-1449877262_thumb.jpg

Εγω εχω μια bubble tip που εχει διαχωριστεί δυο φορές στα δυο χρόνια. Τη χοστάρει αυτο το είδος clown που εχω απο την πρώτη μερα, στη φωτο απο το ενυδρείο μου.

Εχω τωρα τελευταία και μια tube ανεμώνη. Πανέμορφο και πολυ ενδιαφέρον είδος αλλα σε απόσταση απο κοράλλια γιατι τσιμπάει.

Τα occelaris δύσκολα θα χοστάρουν τη bubble, πιο πιθανό το εχω σε μια carpet.

Αμα ειναι πιο πιθανο να χοσταρουν στη καρπετ να το δοκιμασω, τι απαιτησεις εχει μια καρπετ, για την Buble διαβασα οτι ειναι σχετικα ευκολη.

Εγω παιδια ειχα μια bubble και για 1 με 2 μηνες δεν πηγαιναν τα κλοουν.ειχα απογοητευτει γιατι την ειχα παρει τοτε για αυτον τον σκοπο(τα κλοουν). Στους 3 μηνες ξαφνιξα πηγαν πανω της και εκαναν host:)

Για τις μετακινησεις οντος αλλαζει θεση η ανεμωνη. Πιστευω το να παει στον κυκλοφοριτη ειναι και λιγο θεμα τυχης με λιγες πιθανοτιτες να συμβει, με προυποθεση οτι το ζωντανο(ανεμωνη) εχει το καταλληλο περιβαλον που χρειαζεται(φως,τροφη,ροη,βραχος). Και επισης πιστευω οτι αν ειναι σε ενα βραχο και γυρο γυρο εχει λεπτοκκοκο αραγωνιτη ,τοτε πολυ δυσκολα να φυγει απο το συγκεκριμενο βραχο. Μου φαινεται δυσκολο να ''περπατισει'' πανω στην ''αμμο''(λεπτοκκοκος αραγωνιτης) μια bubble tip.

Έγινε επεξεργασία - submarine1981
  • Like 2

Θα ηθελα την γνωμη σας στην επιλογη ανεμωνης για το 80 αρι μου που τρεχει 3 μηνες.

Το σκεπτικο ηταν να μπει αναμεσα στα δυο νησακια που εχω φτιαξει...ωστε να γινει host για τα ocellaris μου..

Ποια προτεινετε και γιατι?

Ευχαριστω.

post-61645-0-52268200-1449931693_thumb.jpg

* Ενώθηκε με  την συζήτηση που ήταν στα καταστήματα, και που δεν ταίριαζε, και ήταν κρίμα να χαθεί.    (Ευχαριστώ για την κατανόηση) 

• Like 1

Σε 80 εγώ λέω καρπετ και μίνι καρπετ.

Θα ηθελα αν μπορουσες να μου πεις και γιατι!!!

Πρωτεινε τε μετα το 12μηνο που τρεχει ενα ενυδρειο να μπει σνεμωνη και ο λογος ειναι να εχει ωριμαση,τωρα στα λιτρα σου μια μινι καρπετ θα ηταν οκ μικρη διακριτικη απο εκει και περα θα εβαζα bublle με πιθανοτητες πολλες να μπουν οι νεμο.

• Like 1

Ioanni αν και τα παιδιά ποιο πάνω τα λένε όλα θα σου πω επίσης ότι φίλε οι ανεμώνες θέλουν εμπειρία για να μην σου τινάξει το ενυδρείο στον αέρα και + ότι εκτός ότι το ενυδρείο σου είναι φρέσκο δεν έχεις νομίζω και τον κατάλληλο φωτισμό.έχει πολλά θέματα με ανεμώνες διάβασε.Τις ανεμώνες προσωπικά τις λατρεύω αλλά στα λίτρα μας και με την μικρή μας εμπειρία δεν της σκέφτομαι καν με αυτά που έχω διαβάσει από τόσα παιδιά μόνο από δω μεσα που πήραν όλο το ενυδρείο στα χέρια από μια ανεμώνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...