zer10 10 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ενα juwel rio 125 το οποίο τρέχει 3 μήνες περίπου.Έχω πρόβλημα με τον βυθό( fluval stratum). Είναι πολύ βρώμικος.Μόλις κουνήσω ένα φυτό σηκώνονται απο τον βυθό πολλές βρωμιές. Είναι μικρά καφέ μπαλάκια τα οποία κάθονται στα φυτά και στο τσάμι. Δεν έχω βάλει ψάρια βυθού ακόμη γιατί διαβάζω ότι πρέπει να στρώσει ο βυθός. Υπάρχει κάποια λύση;; Χαλάει την εικόνα του ενυδρείου. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 10 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Την java moss την καθάρισα πριν λίγο που άλλαξα το νερό και έχει γεμίσει πάλι βρωμιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε να κανεις καμια σκουπα βυθου. Εχεις και αλγη παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 10 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοείς αυτά που είναι στα φυτά είναι απο τον βυθό.. Εβγαλα τα περισσότερα φυτά και τα καθάρισα μετα απο 20 λεπτά ήταν πάλι βρώμικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αυτο που βλεπω πανω στη μοςς ειναι τριχοειδης αλγη παντως.. Λογικο ειναι να ξαναγινουν ετσι,αφου τα ξεφυτεψες και μετα τα ξαναφυτεψες. Κανε σκουπα βυθου και μη ξεφυτευεις τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Kαθε ποτε κανεις αλλαγες και πόσο? Ροη εχεις καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 11 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνα με τη λίγη εμπειρία που εχω αυτές οι ακαθαρσίες που βλεπω οφείλονται στο οτι ισως δεν εχεις καλη κυκλοφορία και κατα κάθονται κατω φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος