Jump to content

SOS προβλημα ριζα

Recommended Posts

παιδιά σας έχω απασχολήσει για παρόμοιο θέμα ξανά ώμος αυτή την φορά νομίζω ότι είναι ποιο σοβαρό κατά την γνώμη μ σας είχα ρωτήσει παλιά αν επίτρεπε να βάλω μια ριζά στο ενυδρείο μου και μ λέγατε να την αφήσω να ξεραθεί εγώ λιπών την έβαλα 4-5 ώρες στον φούρνο και μετά άλλες τόσες βράσιμο (σύνολο) την έβαλα σε ένα κουβά για 3ης μέρες μέχρι να δω ότι η τανίνη σταμάτησε την πρώτη μέρα όταν την έβαλα μέσα όλα κάλα και το νερό κρυστάλλινο την δεύτερη με τρίτη είχε γεμίσει τανίνη σε πολύ μεγάλο ποσοστό αποφάσισα λιπών μιας και το έχω άδειο το ενυδρείο μονό ένα χρυσόψαρο για να δω αν όλα πηγαίνουν ρόλοι να το αδειάσω η τανίνη σταμάτησε σχεδόν δεν υπάρχει ώμος παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο το νερό σαν να θολώνει και να βγάζει κάτι άσπρα σημάδια που σας δίνω στην φωτογραφία και σας δείχνω από μακριά να διττέ σε τι κατάσταση είναι το νερό που το άλλαξα πριν 2 μέρες όλο (δεν μ φαίνεται φυσιολογικό να θολώνει έτσι ενώ το φίλτρο δουλεύει πολύ κάλα) υποψιάζομαι ότι είναι σαπούνι αυτό που έχει η ριζά άλα μπορεί να είναι και η ιδέα μ η να είναι φυσιολογικό το νερό να θολώνει επειδή είναι αρχή για την ριζά (έχω κάνει αρκετά λάβει) νομίζω ότι αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί το λέτε το κάθε χωρίς να υπερβάλετε ευχαριστώ... 

post-51934-0-49570000-1449781610_thumb.jpg

post-51934-0-26966700-1449781627_thumb.jpg

post-51934-0-69866700-1449781638_thumb.jpg

μυκητας ξυλου ειναι λογικα....

σαν βλενα ασπρο και λιγο γλοιώδες? ? αν ναι δεν ειναι ανησυχητικό και φευγει μονο του...

Το χρυσοψσρο τι θα απογινει;

Send from the heart of the Amazonas

Χαλάρωσε, το ξύλο βγάζει ακόμα, θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει σε ένα μήνα περίπου. Τα χρυσόψαρα θα το τιμήσουν, όσο για τα σαλιγκάρια θα κάνουν πάρτι :bigemo_harabe_net-112:

Παιδιά δεν μπορώ να πω με έρχεται καθησιχασει κάπος το να πω όσο για την θολούρα μπορεί να είναι σε μικρό ποσοστό η τανινη γτ σίγουρα θα βγάζει κάτι οστε να αλλάζει το χρώμα του νερού ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ελπίζω οντος να μιν είναι τπτ

Δηλαδη εβαλες το ζωντανο για να στρωσεις το φιλτρο;

Εχεις κανει καμια μετρηση; θα το καψεις το ζωντανο απο την αμμωνια.

Το πετ δεν ειναι δικαιολογια εφοσον μπορεις να παρεις και γνωσεις απο δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...