Sturm 14 Δεκεμβρίου 2015 #26 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου, δεν εχω λογια για την ατυχια σου. Το μονο που θα πω ειναι καθε εμποδιο για καλο και καλο κουραγιο. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 15 Δεκεμβρίου 2015 Author #27 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου, δεν εχω λογια για την ατυχια σου. Το μονο που θα πω ειναι καθε εμποδιο για καλο και καλο κουραγιο. Send from the heart of the Amazonas Σε ευχαριστω πολυ.Ευτυχως η δυστυχως,δεν ξερω αλλα μπορουν να μου κανουν αντικατασταση το παλιο μονο αν τους πληρωσω 30 ευρω.Η αληθεια ειναι οτι αν δεν μου εκαναn αυτην την προταση μαλλον τωρα θα σταματουσα με το hobby γιατι ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν λεφτα για αλλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Δεκεμβρίου 2015 #28 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Τα τριαντα ευρω γιατι;;;τοσο σου ζηταν για το ιδιο σε τιμη κοστους;;ελπιζω και εγω να ληξει με οσο γινεται μικροτερη ζημια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #29 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Τα τριαντα ευρω γιατι;;;τοσο σου ζηταν για το ιδιο σε τιμη κοστους;;ελπιζω και εγω να ληξει με οσο γινεται μικροτερη ζημια.. Μου ειπαν οτι η εγγυηση δεν ισχυει για το τζαμι αλλα μονο για το φιλτρο και τον φωτισμο,απλως το μονο που μπορει να κανει η εταιρεια για να μην δημιουργηθει και καλα θεμα με το πετσοπ ειναι να μου το αλλαξουν με ενα καινουριο σε τιμη κοστους που ειναι 30 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Δεκεμβρίου 2015 #30 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Μου ειπαν οτι η εγγυηση δεν ισχυει για το τζαμι αλλα μονο για το φιλτρο και τον φωτισμο,απλως το μονο που μπορει να κανει η εταιρεια για να μην δημιουργηθει και καλα θεμα με το πετσοπ ειναι να μου το αλλαξουν με ενα καινουριο σε τιμη κοστους που ειναι 30 ευρω.Οποτε θα σου φερουν μονο γιαλα και θα παρουν την προηγουμενη (ραγισμενη)πισω να υποθεσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #31 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Οποτε θα σου φερουν μονο γιαλα και θα παρουν την προηγουμενη (ραγισμενη)πισω να υποθεσω... Ναι σκετη γυαλα χωρις καπακι,φιλτρο,φωτισμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Δεκεμβρίου 2015 #32 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Παρτο μια χαρα είναι,θα εισαι ο πρωτος που του αλλαξαν την γυαλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #33 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα το παρω γτ δεν εχω αλλη επιλογη.Σημερα στις 12 θα γινει η αλλαγη.Χαχα λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Δεκεμβρίου 2015 #34 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Στα τοσα χρονια χρονια,δεν ακουσα για κανενα ,να του το εχουν αλλαξει την γυαλα. Ας μην γραφουμε και πολλα εδώ ,χεχεχεχεχε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #35 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Xαχα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Δεκεμβρίου 2015 #36 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Στα τοσα χρονια χρονια,δεν ακουσα για κανενα ,να του το εχουν αλλαξει την γυαλα. Ας μην γραφουμε και πολλα εδώ ,χεχεχεχεχε Ετσι..ετσι...εκτος απο καποιον που την ειχαν φερει χωρις κοντρες και οταν την γεμισε εκανε κοιλια εγκυου... Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Δεκεμβρίου 2015 #37 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Στα τοσα χρονια χρονια,δεν ακουσα για κανενα ,να του το εχουν αλλαξει την γυαλα. Ας μην γραφουμε και πολλα εδώ ,χεχεχεχεχε Κ όμως Βασίλη μου,σε εμένα την έχουν αλλάξει και μου άλλαξαν και βάση! Το 96 είχα πάρει ένα -ακομη- ενυδρείο της εταιρίας m&a ,οι παλαιότεροι την γνωρίζουν. Η γυάλα μου άνοιξε 2! Φορές 3 μήνες μετά την αγορά, γιατί υπήρχε λάθος στην βάση. Οι 2 πλημμύρες διάβρωσαν την βαση και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν και αυτήν. Πάντως οι άνθρωποι δεν είπαν κουβέντα και ήρθαν οι ίδιοι οι κατασκευαστες σπίτι μου για να δουν τι είχε συμβεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Δεκεμβρίου 2015 #38 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Πριν 20 χρονια,ολοι μας ειχαμε αλλα ηθη και εθιμα Δημητρη,χεχεχεχε. Είναι ,και λογικο πιστευω,γιατι είναι δυσκολο να βρεις τον φταιχτη. Παντος αυτά τα κουρμπαριστα είναι προβληματικα γενικως. Διπλα φιλακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #39 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Ηρθε το ενυδρειο αλλα ειναι σαν να μην ηρθε,δλδ ελεος.Το ενυδρειο ειναι κολλημενο στραβα,αφου να φανταστειτε το καπακι δεν μπαινει απο την μια γωνια ειναι στον αερα και μολις το πιεσω ανεβαινει απο την αλλη.Ειπα και εγω μετα απο τοσες προσπαθειες να το αλλαξουν σε τιμη κοστους και καλα.Η βαση δεν παταει στο κεντρο μονο στις γωνιες επειδη ειναι ολο στραβο με λιγα λογια θα σπασει παλι,δεν θα φταιω παλι και θα μεινω χωρις ενυδρειο.Ρωτησα τον θειο μου και μου ειπε να το βαλω πανω σε φελιζολ που βαζουν για μονωσεις.Ειλικρινα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2015 #40 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Να μη το χρησιμοποιησεις και να το πας πισω οπως ειναι και να παρεις ενα σωστο ενυδρειο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #41 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο θα κανω και κατι μου λεει οτι δεν θα εχω καθολου υπομονη αυτην την φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2015 #42 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Πανω που λεγαμε παλι καλα που θα στο αλλαξουν τωρα πρεπει να το ξαναλαξεις!! Το πηγες πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #43 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 ΜΙλησα με την εταιρεια αλλα δεν εγινε τιποτα,πηγα απο το πετσοπ και μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ ,εγινε ενας μικρος χαμος και μου ειπαν απο εβδομαδα αλλα μαλλον δεν θα μπορουν να κανουν τπτ,μιλησα με τον συνηγορο του καταναλωτη θα περιμενω μια απαντηση να μου δωσουν και μετα πραττω αναλογως Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 1 Ιανουαρίου 2016 #44 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Τι έγινε φιλαράκι; Κανένα νέο από το καινούριο αλλά στραβό ενυδρείο; Ή κάνουν τα κορόιδα τώρα που είναι και οι αργίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 3 Ιανουαρίου 2016 #45 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Πωπω μπλέξιμο... Τα 30 ευρώ τα έδωσαν στον τζαμά για να τους κόψει τα τζάμια να τα κολλήσουν μόνοι τους απ' ότι κατάλαβα! Καλή δύναμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος