Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά σήμερα μολης ξύπνησα είδα τα oranda μου να "παλεύουν" άναψα τα φώτα και έβγαλα ένα μικρό βίντεο για να μου πείτε γνώμες αν πέφτει ξύλο η ζευγαρώνουν. ( εδώ και 1 μήνα περιπου εχω παρατηρήσει να λυπούν λέπια στα 3 μεγαλύτερα αλλα πιο έντονα στα 2 που είναι αρκετά μεγαλύτερα απο τα άλλα). https://youtu.be/lxwhXaGmvRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζευγάρωμα είναι. Παρατήρησε τα επιτιθέμενα αν έχουν άσπρα σπυράκια στα μάγουλα, έτσι είναι τα αρσενικά όταν θέλουν να ζευγαρώσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν βλέπω σε κανένα άσπρα στίγματα και με παραξενεύει πολυ αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Η συμπεριφορά τους είναι καθαρά ζευγάρωμα, γιατι αν παρατήρησες πειράζονται στον πρωκτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μα γιαυτο ρώτησα για να ειμαι σίγουρος αν είναι ζευγάρωμα η πέφτει ξύλο. Τώρα σταματήσανε. Τρομοκρατούμε λιγω γιατί είναι πολύ βίαια οπος ζευγαρώνουν σε σχέση με τα γκαπακια που είχα . Πέφτουν στριμωξίδια τσιμπήματα και πολύ κυνηγητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι γίνεται, τα αρσενικά σε περίοδο ζευγαρώματος τα τρελαίνουν τα θηλυκά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Με κάνουν και απορο ομος γιατί δεν είναι περίοδος ζευγαρώματος. Αν και από την άλλη σκάφτομε οπος με τα γκαπι που το χειμώνα γενανς 2 φορές το τρίμηνο και το καλοκαίρι 2 φορές τον μήνα έτσι και τα χριστόψαρα εφόσον πλέον σοματικα και ορμονικά είναι έτυμα να αναπαραχθούν καιτα 2 φιλα δηλαδή πλέον είναι έτοιμα και οριμα σεξουαλικός παράγοντας πλέον τα αυγά και το γαλάκτωμα γονιμοποίησης των αυγών. Θέλω να δω πως θα πάει και την συμπεριφορά τους στο προτο τους ζευγάρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Ναι σίγουρα είναι θηλυκό αυτο που τρώει το κυνηγητό γιατί παρατιρισα καλα πος ο πρωκτός του προεξέχει ενο στα αλλα 2 που το κινιγουν είναι επίπεδος, τα αλλα 2 είναι μικρά για να μου δείξουν τη φύλο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Μην απορείς, και στο δικό μου ακομα βρίσκω αυγά και προχθες βρήκα γόνο στο φίλτρο αλλά τον έφαγε η "μαρμαγκα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Με λίγα λόγο μου λες απο την στιγμή που είναι ώριμα σεξουαλικός απο εκείνη την ώρα και μετά θα βλέπω συχνά τέτοια φαινόμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Δεκεμβρίου 2015 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, με θερμοκρασίες απο 17-18 βαθμους και πάνω θα τα βλέπεις αυτα, εχω ακούσει βέβαια και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες να γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Ε 18.3-19.7 φτάνω αυτές τις μέρες μαλον γιαυτο. Αν ανάψουμε την θέρμανση να σπάσει τη υγρασία μέσα στο σπιτι φτανη και 20 βαθμούς Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2015 - Giannis_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος