Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 (edited) γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα εχω βρει μια ριζα διαβασα οτι πρπεει να την βρασω αυτο και εκανα λιπον την εβαλα 3 μερες σε εναν κουβα καθε μερα αλαγη νερου παρατιρισα οτι δεν εβγαζε αλλη τανινη στον κουβα και την εβαλα κανινικα την πρωτη μερα ολα αψογα μετα ομος γεμισε το ενειδρειο μ με τανινη (κατι που εμενα δεν μ αρεσει) πηρα λιπον ενεργο ανθρακα και το εβαλα απο εχτες και εκανα μια μεγαλη αλαγη νερου ομος δεν βλεπω καμια αλλαγη ποσο καιρο περιπου χριαζεται για να το αποροφισει την τανινη ο ανθρακας ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2015 - Milena Kalogridi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο καιρο θα κανει το ξυλο να σταματησει να βγαζει τανινες,μπορει και μηνες,αναλογα το ξυλο. Παντως μη τρελεσαι,οι τανινες μονο καλο κανουν στα ψαρια,οπωτε κανε υπομονη.Με τις αλλαγες νερου θα φυγει σιγα σιγα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 απλα θελω να βαλω φυτα μεσα και ειμαι λιγο ανχομενη γιατι δεν ξερω αν θα κανει να ειναι με τον ανθρακα (πρως το παρον εχω βγαλει το βιολογικο υλικο και το εχω στο πατο γιατι δεν εχει αλλο χορο ο καδος του φιλρου) και σκευτομαι μολις καθαρισει να βαλω παλι το βιολογικο υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που εχεις κανει ειναι λαθος.Ποτε δεν βγαζουμε το βιολογικο υλικο απο το ενυδρειο,θα χασεις τη βιολογια αν μεινει πολυ καιρο εκτος φιλτρου. Βγαλε τον ανθρακα και βαλε παλι στη θεση του το βιολογικο υλικο. Φυτεψε τα φυτα σου και κανε υπομονη με αλλαγες νερου θα φυγει η κιτρινιλα,μη τρελενεσαι. Εχει ψαρια το ενυδρειο μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν εχει ακομα αλλα το προετιμαζω αν βρω λιγο χορο μεσα να βαλω και τα δυο μεσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Οχι μη το κανεις ετσι γιατι το φιλτρο θα μπουκωσει και δεν θα δουλευει σωστα,πρεπει το νερο να περναει με ανεση μεσα απο τα υλικα του φιλτρου. Βγαλε τον ανθρακα και βαλε το βιολογικο στη θεση του. Υπομονη και με τις αλλαγες νερου θα φυγει η κιτρινιλα απο τις τανινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 προσοπικα πιστευω οτι αν βγαλω τον ιαλοβαμβακα (εχει και το εργοστασικο σφουγκαρακι) που τον εχω προσθεσει εγω και βαλω στην θεση του το βιολογικο υλικο δεν θα εχω θεμα τι πιστευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορω να στο πω αυτο,το φιλτρο σου εσυ το βλεπεις. Εγω σου ειπα τι θα εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #9 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 το φιλτρο μ επισεις λει οτι εχει μεχρι και 400 λιτρα εχω το εχω σε 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 το φιλτρο μ επισεις λει οτι εχει μεχρι και 400 λιτρα εχω το εχω σε 50 Καλα αυτη η ροη ειναι η ονομαστικη και οχι η πραγματικη. Η πραγματικη με τα υλικα μεσα,ειναι πολυ μικροτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #11 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 ενταξει φιλε μου σε ευχατιστω πολυ θα δοκιμασω να βαλω και το βιολογικο υλικο και αν το φιλτρο ζοριζεται θα κανω αυτο που μ λες απλα εχω ανχοθει λιγο ασε που βλεπω σε μερικα σιμια ι ριζα βγαζει κατι ασπα σε πολυ μικρη ποσοτιτα βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 ενταξει φιλε μου σε ευχατιστω πολυ θα δοκιμασω να βαλω και το βιολογικο υλικο και αν το φιλτρο ζοριζεται θα κανω αυτο που μ λες απλα εχω ανχοθει λιγο ασε που βλεπω σε μερικα σιμια ι ριζα βγαζει κατι ασπα σε πολυ μικρη ποσοτιτα βεβαια http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-άλγες-γλυκού-νερού/?p=739265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena Kalogridi 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #13 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 νασε καλα για τις αμεσες απαντισεις σου σε ευχαριστω και παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος