Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Ο μονομαχος μου μαλλον εχει Φίν Ροτ το ενυδρείο ειναι 18 λίτρα εχει θερμοστάτη η θερμοκρασία ειναι 27 βαθμοί την μετράω με θερμόμετρο δεν εχει φωτισμό έχω μέσα μια βασιλενια δεν ξερω άμα την λεω σωστά και το φίλτρο μου ειναι έως 55 λίτρα επίσης του έχω βάλει και οξυγόνο μικρής αναταραχής ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Να καλύτερη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Το παρατήρησα οταν του έκανα αλλαγή νερού δυστυχώς στη φωτο δεν φαίνεται τίποτα σας παρακαλώ βοηθήστε με επίσης τον μονομαχο τον έχω ακριβώς έναν μήνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης μετρήσεις δεν έχω σας παρακαλώ βοηθήστε με ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Ο μονομαχος μου μαλλον εχει Φίν Ροτ το ενυδρείο ειναι 18 λίτρα εχει θερμοστάτη η θερμοκρασία ειναι 27 βαθμοί την μετράω με θερμόμετρο δεν εχει φωτισμό έχω μέσα μια βασιλενια δεν ξερω άμα την λεω σωστά και το φίλτρο μου ειναι έως 55 λίτρα επίσης του έχω βάλει και οξυγόνο μικρής αναταραχής ! Αυτο που σου εχω υπογραμισει ειναι ο κυριως λογος του φινροτ στους μονομαχους.Πρεπει να αλλαξεις φιλτρο και να παρεις το πιο μικρο που θα βρεις και με την ελαχιστη ροη.Αυτο ειναι η αιτια του προβλημματος.Οταν το διορθωσεις καντου θεραπεια με melafix για να επανελθει πιο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ ενα φίλτρο χωρητικότητας 30 λίτρων ειναι καλύτερο γιατί ειναι το παλιό των χρυσοψαρων και τελος το οξυγόνο να το βγάλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Βαλε μια γενικη φωτογραφια του ενυδρειου και αν μπορεις πες μου ποιο φιλτρο χρησιμοποιεις γιατι εχω μπερδευτει.Αν χρησιμοποιεις και κανενα σημειο στιξης στην γραφη θα ειναι πιο ευκολο να καταλαβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη το μελαφιξ ειναι πιο ακριβο και πιο ηπιο εγω θα ελεγα να ξεκινησεις με το myxazin. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Να το ενυδρείο και τωρα χρησιμοποιώ των 30 λίτρων φίλτρο τα φάρμακα θα τα αγοράσω την Δευτέρα! Δεν μπορω πιο καθαρές ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 6 Δεκεμβρίου 2015 Author #10 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Το myxazin το έχουμε απο τα χρυσόψαρα ομως εχει λήξει υπάρχει πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Δεκεμβρίου 2015 #11 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα δεν βλεπω κανα φιλτρο. Ε νομιζω πως υπαρχει προβλημα αν εχουν ληξει. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Για αρχη γυρνα την εξοδο του φιλτρου σου προς το τζαμι ή προς την επιφανεια του νερου για να μειωθει η κυκλοφορια.Αν εχει διακοπτακι το φιλτρο σου για ρυθμιση βαλτο στο ελαχιστο. Κανε αυτο και παρατηρησε 1-2 μερες την κατασταση. Για μενα μην βιαστεις να ριξεις κατι στο ενυδρειο και σιγουρα οχι ληγμενο προιον. Το ενυδρειο σου χρειαζεται φυτακια για να εχει κρυψωνες και να ξεκουραζεται το ψαρακι σου Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2015 - rastaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Δεκεμβρίου 2015 #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Για αρχη γυρνα την εξοδο του φιλτρου σου προς το τζαμι ή προς την επιφανεια του νερου για να μειωθει η κυκλοφορια.Αν εχει διακοπτακι το φιλτρο σου για ρυθμιση βαλτο στο ελαχιστο. Κανε αυτο και παρατηρησε 1-2 μερες την κατασταση. Για μενα μην βιαστεις να ριξεις κατι στο ενυδρειο και σιγουρα οχι ληγμενο προιον. Το ενυδρειο σου χρειαζεται φυτακια για να εχει κρυψωνες και να ξεκουραζεται το ψαρακι σου Βασιλη, το ψαρι εχει σημαδια fin rot και μαδαει. Δεν νομιζω να φτιαξει απο μονο του χωρις φαρμακο. Σιγουρα οχι ληγμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Δεκεμβρίου 2015 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης θα έλεγα ότι χρειάζεται και φως. Δεν ξέρω πόσο φυσικό φως δέχεται από τον ήλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #15 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Του έχω δικιά μου λάμπα αναμενη επίσης εχει φυτό απλά μαραθακε και απο βδομάδα θα πάρω φυτό,μια ριζα , το φάρμακο μήπως να βάλω δυο τρία φυτά αντί για ενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Δεκεμβρίου 2015 #16 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Του έχω δικιά μου λάμπα αναμενη επίσης εχει φυτό απλά μαραθακε και απο βδομάδα θα πάρω φυτό,μια ριζα , το φάρμακο μήπως να βάλω δυο τρία φυτά αντί για ενα ? Τι εννοείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #17 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Οτι θα αγοράσω τα απαραίτητα όπως το φάρμακο ομως μήπως αντί για ενα φυτό να πάρω δυο τρία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Δεκεμβρίου 2015 #18 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι εύκολα και υπάρχουν οι συνθήκες στο ενυδρείο για να διατηρηθούν, τότε ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #19 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Φως δεν έχω ομως μου είπαν οτι χρειάζονται ειδικό υπόστρωμα και οχι πολυ φως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Δεκεμβρίου 2015 #20 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Πιο πάνω λες ότι του έχεις λάμπα δική σου. Εννοείς του δωματίου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 10 Δεκεμβρίου 2015 Author #21 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ίσης φάρμακο αγοράστηκε και μπήκε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Δεκεμβρίου 2015 #22 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #23 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι το ταμπλετ κόλλησε συγγνώμη ενωουσα οτι το φάρμακο αγοράστηκε και η θεραπεία γίνεται εδω και τρεις μέρες επίσης έχω δει λίγη βελτίωση ομως το φάρμακο γράφει η θεραπεία να γίνεται για μόνο πέντε μέρες θα προλάβει να αναρρώσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Δεκεμβρίου 2015 #24 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Αν ξεκίνησες με το myxazin , νομίζω ότι λέει θεραπεία για 7 ημέρες, μετά 48 ώρες παύση και 2ος κύκλος αν χρειαστεί. Επίσης καλό είναι να ταΐζεις τον μονομάχο με ποιοτικές τροφές ώστε να πάρει τα πάνω του και το ανοσοποιητικό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Δεκεμβρίου 2015 #25 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Το myxazin ειναι για 5 μερες. Ακολουθεις τις οδηγιες και προσοχη στην δοσολογια. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος