johnnix 4 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Έχει κανείς εμπειρία με αυτές τις ταμπλέτες? Στο σάϊτ της εταιρίας δεν βρήκα πληροφορίες για το αν περιέχουν χαλκό και γενικά αν είναι επικίνδυνες για της γαρίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Αν οι ταμπλετες,οποιας μαρκας και αν ειναι,βγουν στην επιφανεια για τον οποιοδηποτε λογο και τις δοκιμασουν οι γαριδες,τις εχασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!! Εχθές ξυλώθηκε ένα φυτό μου και στην προσπάθεια να το ξαναφυτέψω και αφού μου έσπασε τα νεύρα (!!!) δοκιμασα να το πάω λίγο παραδίπλα και οι τσιμπίδα βρήκε την ταμπλέτα με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεις μικρά κομματάκια :( Από χθες το βράδυ λοιπόν έχω σκεπάσει το ενυδρείο με πετσέτα (κάνω μια δοκιμή να δω μήπως το φως του δωματίου επιρρεάζει το μπροστά τζάμι) και δεν τολμώ να την βγάλω σήμερα και να δω μέσα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Οι ταμπλετες θελουν προσοχη οταν εχεις γαριδες,εγω πχ στα γαριδαδικα η οπου εχω γαριδες,ποτε δεν βαζω ταμπλετες η αν χρειαστει αν βαλω,τις βαζω πολυ βαθια και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανω κατι ωστε να βγουν στην επιφανεια. Κοιτα μπορει να μην εχει γινει και τιποτα,αλλα γενικα θελει πολυ προσοχη. Συν οτι μπορει να γεμισεις και αλγη απο κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι, η ταμπλέτα είναι βαθιά μέσα απλά φύγανε λίγα κομματάκια ..... με μια κλεφτή ματιά που έριξα πριν λίγο ο αστακούλης σουλατσάρει και είδα και μια γαρίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος