vavilis00795 4 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Γεια σας παιδια σημερα ειδα αυτη την γαριδα (red cherry shrimp) και μ τραβιξε αρκετα το ενδιαφερον θα ηθελα ομος να ροτισω αν μπορω να την βαλω με tetra kai ramizezi ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2015 - vavilis00795 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Οι γαριδες θα γινουν γευμα απο τα ψαρια σου,ειδικα απο τα ραμιρεζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 4 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Μ ενδιαφέρει το θέμα μιας κι είμαι σε σκέψη κι εγώ για γαρίδες, αν και τα lemon tetra θα τα δώσω, με τα cherry barb θα κάνουν χωριό οι γαρίδες ή μπα; Επίσης με γατόψαρα και ανκίστρους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavilis00795 4 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 (edited) κριμα παντος και θα ηταν πολυ ομορφο το αποτελεσμα... Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2015 - vavilis00795 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Μ ενδιαφέρει το θέμα μιας κι είμαι σε σκέψη κι εγώ για γαρίδες, αν και τα lemon tetra θα τα δώσω, με τα cherry barb θα κάνουν χωριό οι γαρίδες ή μπα; Επίσης με γατόψαρα και ανκίστρους; Και τα cherry barbs θα χτυπισουν τον γοννο απο τις γαριδες. Πολυ λιγα ψαρια δεν τρωνε γαριδες και γενικα τις γαριδες τις βαζουμε μονες τους. Τα ενυδρεια που εχουν ψαρια και γαριδες,εχουν ψαρια που δεν τις χτυπανε και εχουν και πολλες κρυψωνες.Και παλι ομως τον γοννο οπου τον βρουν τον τσιμπανε. Βεβαια ειναι και θεμα χαρακτηρα του καθε ψαριου,αλλα καποια ψαρια τις τρωνε στανταρ,οπως πχ τα ραμιρεζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 5 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Είναι πάντως ωραίες γαρίδες!εγώ που τις έχω μονο με σαλιγκάρια ειναι ελεύθερες και δεν φοβούνται τίποτα,τρυγιρνάνε και πετάνε παντού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος