ioannis tank 3 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Τρεχω το 80 αρι μου περιπου 2 μηνες και ηρθε η οικονομικη στιγμη να αγορασω skimmer. Θα ηθελα λοιπον τα φωτα σας!! Σκεφτομαι για εξωτερικο ωστε να μην πιασει χωρο μεσα στο ενυδρειο. Εχετε καποιο να μου προτεινετε? Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 3 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 Το mce 300 λένε ότι είναι κορυφαία και αξίζουν τα ευρώ τούς.καλή αρχή Ιωάννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 3 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 http://aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1452&virtuemart_category_id=127 Ευχαριστω πολυ!! Πρεπει να εχω sump για να βαλω το εξωτερικο skimmer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 όχι, ίσα -ίσα το εξωτερικό είναι επιλογή που κάνουμε οταν συνήθως δεν έχουμε σαμπ. το mce300 είναι πολύ καλό και υπερκαλύπτει τα λίτρα σου. κοίτα και στις αγγελίες του foroum. Mπορείς να ανεβάσεις και συ μι αγγελία ζήτησης να δεις αν βρεθεί κάτι Μη βιάζεσαι για τίποτα και όλα θα γίνουν super Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 3 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος