Λάμπρος.Τ 2 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, έχω 3 Γκάπυ & 2 Πλάτυ και 5 μωρά Γκάπυ, σε ένα ενυδρείο φυτεμένο αρκετά (54 λτ), και όλα κυλάνε όμορφα. Τα ταίζω 1 φορά την ημέρα (τροφή ειδική για Γκάπυ), τρίματα με πολλά υλικά από όσο διάβασα, της Sera. Είχα δοκιμάσει στην αρχή να τους δώσω τροφή σε φυλλαράκια που την έτριβα αλλά ούτε που της δίνανε σημασία, ενω αυτή την σκίζουν. Το ερώτημα είναι χρειάζεται να τους δίνω και κάποια άλλη τροφή ή αυτή φτάνει ? θέλουν ποικιλία στην τροφή ? χρειάζονται κάτι άλλο στην τροφή τους ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Ολοι οι οργανισμοι θελουν ποικιλια Λαμπρο. Και βιταμινουλες να δινεις που και που. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 2 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ Θοδωρή, έχεις κάποια εμπειρία στο τι τροφές τους αρέσουν για να πάρω, γιατί τα φυλλαράκια που αγόρασα (αρκετά ακριβά) όπως είπα, ούτε να τα δουν (και τα Πλάτυ και τα Γκάπυ). Από βιταμήνες τι να πάρω? και κάθε πότε τους δίνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Τα παντα τρωνε ρε συ. Φυλλαρακια τετρα, new era tropical κτλ Βιταμινες εγω εχω τις fishtamin αλλα μπορεις να διαλεξεις απο μεγαλη ποικιλια. Μια δυο φορες την βδομαδα χωρις προγραμμα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorge 2 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Εγω στα δικα μου δινω ολες τις τροφες του εμποριου οπως tetra guppy,sera flora,sera spirulina,sera guppy gran, jbl novoguppy και αλλες.Καθε 10 μερες αρακα ελαφρος ζεματισμενο.Αν μπορεις να τους βρεις και grindal. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2015 - jorge 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 2 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω ετσι νομιζω..καλο ειναι να ταιζουμε τα ψαρια μας αρκετες τροφες..και εμεις μπορουμε να ζησουμε μονο πχ.με φασολια αλλα καποια στιγμη και καποια ελειψη βιταμινης θα εχουμε και θα τα βαρεθει η ψυχη μας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 2 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά συμφωνώ με όλους σας σχετικά με την ποικιλία και την εναλλαγή στην τροφή. Απλά έθεσα το ερώτημα γιατί αρχικά είχα παέι στο pet shop και μου έδωσε την Tropical flake τροφή και δεν την ακουμπάνε. Ρωτάω λοιπον για να μην πετάξω πάλι λεφτά σε κάτι που δεν θα το χρειαστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ με τον καιρο θα την φανε. Μην σγχωνεσαι. Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Παντως την sera gappy gran την σκιζουν!Και τα δικα μου οταν ειχα ηταν πολυ μιζερα στο φαγητο τους.....αλλα τωρα να σου πω ακριβως τις τροφες που εδινα δεν θυμαμαι...εκτος απο αυτην και τα κλασσικα φυλαρακια tetra.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 4 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να βγάλεις μια φωτό την τροφή της τρόπικαλ που λες ότι δεν τρώνε? Η ένα λινκ. Γιατί και εγώ έχω μια τροφή σε μορφή φλεικς από τρόπικαλ που δεν την αγγίζουν ενώ έχω αλλες 6-7 αποξηραμένες που τις τρώνε όλες. Για να δούμε αν μιλάμε για την ίδια. Θα ναι ενδιαφέρον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 9 Δεκεμβρίου 2015 Author #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Delta6, αυτή είναι η τροφή που έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 9 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την φωτό. Εγώ άλλη έχω αλλά δεν την τρώνε. όταν τη βγάλω φωτό θα την δείξω και εγώ αυτή που λέω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος