Jump to content

Καθοδηγήστε με

Recommended Posts

επισης να πως βρηκα καταστημα που να εχει λαμπα 6.500 κελβιν 15 watt T8 και μαλλον απο εβδομαδα θα την εχω 

Δεν νομιζω οτι απαιτει γνωσεις για να τοποθετησεις την αντλια στο φιλτροκουτι,εκτος αν λειπουν πραγματα.

Εδω σου δειχνει ακριβως πως να το φτιαξεις.https://www.zooplus.co.uk/pictures/product/Juwel_Aquarium_Rekord_600.pdf

Νομιζω οτι γραψει οτι του λειπουν μερη του φιλτρου οπως η αντλια..παντως οντως με τις οδηγιες χρησης γινεται πολυ πιο ευκολο το στησιμο του φιλτρου!
  • Like 1

επισης να πως βρηκα καταστημα που να εχει λαμπα 6.500 κελβιν 15 watt T8 και μαλλον απο εβδομαδα θα την εχω 

http://www.aquazone.gr/forums/topic/102164-%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%82/

Επισης κοιτα και αυτο το θεμα μηπως βρεις την λαμπα που θες φτηνοτερα...

• Like 1

λοιπον βρηκα ενα εσωτερικο φιλτρο , Haquoss Biotriangle Large, με κυκλοφοριτη 300lt/h και βιολογικα υλικα. κανει για το ενυδρειο μου?

Η πλακα ξερεις ποια ειναι? Οτι μας εχεις μπερδεψει...τη μια μας λες να φτιαξεις το εσωτερικο φιλτρο του ενυδρειου και την αλλη να παρεις αλλο εσωτερικο φιλτρο.

Θα στο πω πολυ απλα,αν ειναι να μη παρεις εξωτερικο φιλτρο,φτιαξε το φιλτρο του ενυδρειου σου,μη παρεις εσωτερικο φιλτρο.

Η εξωτερικο η φτιαχνεις του ενυδρειου σου.Εσυ διαλεγεις.

• Like 1

Μιχαλη πυροβολας με ερωτησεις που δεν προλαβαινουμε καν να τις δουμε οχι να απαντησουμε. Θες τη γνωμη μου; Βγαλε το κουτι απο μεσα και παρε ενα εξωτερικο μεταχειρισμενοβαπο εδω. Βρες ενα και ελα να το συζητησουμε.

• Like 1

τοτε θα εστιασω σε εξωτερικο φιλτρο βρηκα ενα 

Sacem Marathon 300

Κυκλοφορία 300 l/h κατανάλωση 6W 

κανει για το ενυδρειο μου/?

Ποσα λιτρα καδο εχει; Τι θα βαλεις μεσα στο καδο; Τοτε θα δουμε αν κανει..

παιδια ο τυπος που μου λεει τωρα οτι θελει να το κρατησει τελικα...αλλα βρηκα ενα αλλο που νομιζω πως με καλυξε ...ειναι εξωτερικο φιλτρο fluval εως 200lt μου ειπε οτι δεν εχει καδο και οτι φιλτραρι το νερο οπου περναει απο το βιολογικο υλικο και παει παλι στο ενυδρειο τον ρωτησα τι υλικο εχει και μου ειπε συνοραξ ( ανθρακας ενεργος) ,εχει μακαρονι και τα σφουγγαρια του και ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη ..τι λετε?

Στο ειπα απο την αρχη ξηλωσε το και βαλε εξωτερικο πιο ευκολο ειναι απο το να ψαχνεις τροπο να το φτιαξεις...αν μπορεις βρες ενα επωνυμο εξωτερικο για να ειναι πιο αξιοπιστο και πιο ευχρηστο..οπως της fluval..της exeim..κτλ..ακομα και κινεζικο οπως της sun sun...

• Like 1

παιδια ο τυπος που μου λεει τωρα οτι θελει να το κρατησει τελικα...αλλα βρηκα ενα αλλο που νομιζω πως με καλυξε ...ειναι εξωτερικο φιλτρο fluval εως 200lt μου ειπε οτι δεν εχει καδο και οτι φιλτραρι το νερο οπου περναει απο το βιολογικο υλικο και παει παλι στο ενυδρειο τον ρωτησα τι υλικο εχει και μου ειπε συνοραξ ( ανθρακας ενεργος) ,εχει μακαρονι και τα σφουγγαρια του και ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη ..τι λετε?

Μαζι γραφαμε...τι εννοεις δεν εχει καδο;;;
  • Like 1

Πως γινεται να μην εχει καδο και να εχει βιολογικο υλικο?

Κατι δεν παει καλα φιλε μου..

μου ειπες δεν εχει καδο..

αυτο μου εστειλες μαλλον εγω δεν καταλαβα

Τι εννοεις;;στο προηγουμενο ποστ σου που λες για το φιλτρο που βρηκες λες οτι δεν εχει καδο...τι εννοεις;;ειναι μονο η κεφαλη οι βανες και τα λαστιχα;;με μπερδευεις..μαλλον δεν το κανεις επιτηδες και απλα να εισαι αγχωμενος.. Έγινε επεξεργασία - stathis spithas
  • Like 1

για αυτο εδω μιλας?

Οχι αυτο ειναι φιλτρο πλατης φιλε μου!!!γκουκλαρε fluval 106...και κανε ενα ποστ συνολικο μην κανεις απανωτα!!! Έγινε επεξεργασία - stathis spithas

τα φιλτρα που σου προτείνουν ειναι:

fluval 106 ,

eheim ,

tetratec EX600/700

αν κάνεις κλικ πάνω στα φίλτρα θα σε βγάλει στη σελίδα του κατασκευαστή

από αυτά αν κοιτάξεις στις αγγελιες στο φορουμ θα βρεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλη τιμη,

υπάρχουν και άλλα φιλτρα ,από άλλες εταιρίες, που μπορούν να σε καλύψουν.

οι 3 εταιρίες που σου έβαλα πιο πανω, είναι  από τις καλύτερες.

Γνώμη μου, διάλεξε ένα από τα  3 φίλτρα που σου γράφω πιο πάνω, αφαίρεσαι το κουτί που έχεις μέσα στο ενυδρείο σου και σου πιάνει χώρο (παλιο φίλτρο) και εισαι έτοιμος ,  

Έγινε επεξεργασία - Carp82

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...