Jump to content

Καθοδηγήστε με

Recommended Posts

για την λάμπα παρε το καπάκι του ενυδρείου και πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει λάμπες και θα σου βρούν την κατάλληλη :) για φίλτρο κοίτα και στις αγγελίες. υπάρχουν κάποια πολύ καλα φίλτρα που θα σε καλύψουν με το παραπάνω.

το υπόστρωμα που ρωτάς είναι άσπρη άμμος . δεν γνωρίζω αν κάνει η όχι .θα σε πούν οι πιο ειδικοί. :)

Ωραία σε ευχαριστώ άρα θα πάρω το καπάκι του ενυδρείου και θα πάω σε ένα κατάστημα με είδη φωτισμού και θα μου δώσουν και θα πω θέλω μια λάμπα η οποία να εφαρμόζει σε αυτό το καπάκι αλλά να είναι 6500 κελβιν και θα μου δώσουν αυτοί και τα κατάλληλα βατ.... Σχετικά με την άμμο αν γνωρίζει κάποιος

Λοιπόν σας είχα πει πως το ενυδρείο που έχω είναι 40lt... Λοιπόν έκανα λάθος μιας και δεν ήξερα τι μοντέλο του ενυδρείου μου. Αφού το βρήκα πληροφορηθηκα ότι το ενυδρείο είναι 60lt.. Αν κάποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο ενυδρείου ας μου πει αν είναι 60lt.. Λοιπόν μέσα σε αυτό το ενυδρείο να πω πως θα το κάνω φυτεμένο... Λοιπόν τι φυτά να βάλω? Τι ψάρια να βάλω? Να βαν σαλιγκάρια να βάλω γαρίδες?? Και πόσα από όλα αυτά?? (οι φωτογραφίες δεν είναι τωρινες είναι παλαιότερες)

Αυτο που λες αν δεν κανω λαθος ειναι φωτιστικο

και το εχει το Rekord 600 , οποτε αυτο το ενυδρειο εχεις

Τα θεματα ενωθικαν μιας και μιλαμε για το ιδιο ενυδρειο.

Το JUWEL AQUARIUM MONOLUX 60 ειναι το καπακι του ενυδρειου record 600,δεν ειναι το ενυδρειο.

Ευκολα φυτα θα βαλεις και απο ψαρια μπορεις να βαλεις καποια ευκολα που δεν θελουν επεξεργασια του νερου της βρυσης σου.

Φιλτρα,θερμοστατες,λαμπες,βυθους και τετοια εχεις?

Σου ειχα δωσει ενα λινκ να διαβασεις για αρχαριους,το διαβασες?

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Οσον αφορα τα φυτα στο forum εχει δημιουργηθει ενα εξαιρετικο θεμα οπου υπαρχουν 

προφιλ αρκετων φυτων , τα οποια εχουν χωριστει βαση τον βαθμο δυσκολιας τους

Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/86082-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Για τα ψαρια , σκεφτεσαι να επεξεργαζεσαι το νερο?

Αν θες να βαλεις γαριδες , τοτε οι επιλογες σου σε ψαρια ειναι ελαχιστες

Οκ σου ενώθηκαν τα θέματα εντάξει... Δηλαδή το ενυδρείο μου είναι το reckord 600?

Για να εχεις αυτο το καπακι 

Ναι!!

Οκ σου ενώθηκαν τα θέματα εντάξει... Δηλαδή το ενυδρείο μου είναι το reckord 600?

Ναι!

Αν κανεις μηκος χ πλατος χ υψος και αυτο που θα βρεις το διαιρεις δια 1000 θα βρεις ποσα λιτρα ειναι.

Εγω  ξερω ποσο ειναι  αλλα σου λεω για να μαθεις πως το βρησκεις και μονος σου.

Επισης αν το γκουγκαρεις θα το βρεις..

Οσο σου βγηκε απο τον τυπο που σου ειπα ειναι.

Επισης αυτα ειναι τα μεικτα λιτρα,τα καθαρα ειναι λιγοτερα.

Ξαναρωταω γιατι βλεπω και βιαζεσαι και ειναι λαθος!

Φιλτρο,θερμοστατες,φωτα,βυθο κτλ εχεις? Και αν ναι τι?

Σου εδωσα ενα λινκ την αλλη φορα να διαβασεις που ειναι για τους αρχαριους,το διαβασες?

• Like 1

Καλησπέρα φίλε

Για να μην κάνεις το λάθος που έκανα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα πρεπε να ξεκινήσεις με τα βασικά και στο τέλος να βάλεις τα ψάρια

Βυθός είναι η άμμος η βότσαλο χαλίκι που θα έχει το ενυδρείο στο κάτω μέρος. Έχεις ήδη η θα αλλάξεις ;

Επίσης πρέπει να πάρεις ένα φίλτρο το οποίο καλό θα είναι να είναι για περισσότερα λίτρα από ότι το ενυδρείο σου και αν γινεται εξωτερικό για να εξοικονομησεις χώρο. Διάβασε καλά αυτά που σου έστειλε ο φίλος από επάνω και εστίασε σε ένα θέμα τη φορά για να μην γίνει μπάχαλο :)

Άρα ξεκινάω να πω πως στο ενυδρείο έχω αποκτήσει χρυσόψαρα τα οποία θα δοθούν.. Έπειτα να πω πως για υπστρωμα έχω χαλίκι δεν έχω φίλτρο.. Δεν έχω λάμπα. Έχω μόνο θερμοστάτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...