Γαβριλος 29 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2015 (edited) Εκανα ενα rescape αυτο το ενυδρειο εβγαλα τις πολλες ριζες και εβαλα πιο πολλα φυτα για να κανω κατι σαν ολλανδικο. Γενική κατηγορία ενυδρείου ΦυτεμένοΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):100*40*50Συνολικά Λίτρα:200 λιτραΟργανισμοίΦυτά:Ψάρια:12 paracheirodon axelrodi-3 serpae tetra-2 ancistrus cirrhosus-4 corydoras sterbai-4 corydoras albino-1 betta Άλλα είδη:malaysian trumpet snail-ramshorn snailsΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:μαυρο χαρτονιΠέτρες:ναιΞύλα:ριζες red moorΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα: χαλαζιακη αμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 τ5χ39w grolux - 2 τ5χ39w osram 865Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:sumpΘέρμανση/ Ψύξη:pc fans ψυξη σε stc1000 θερμανση eheim jaggerΛίπανση:ΕΙΠαροχή CO2:ναιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH:Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):-Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):25-26°C Εχει πολυ δρομο μπροστα μεγαλωνοντας τα φυτα θα αλλαξει αρκετα ισως βγαλω και καποια. Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2015 - Γαβριλος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο. Απο ψαροσυνθεση θα μεινει ως εχει; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 29 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2015 (edited) Σε ευχαριστώ Θοδωρή! Η ψαροσύνθεση είναι λίγο μπερδεμένη....ο μονομάχος είναι από το ενυδρείο της γυναίκας μου που λόγο εγκυμοσύνης δεν μπορεί να συντηρήσει και θα μείνει πρως το παρόν σε αυτό,τα serpae ήταν από το παλιό στήσιμο από τα 7 που είχα έμειναν 3 και τα κράτησα και τα cardinal είναι τα αγαπημένα μου tetra γιαυτό και τα έβαλα και μάλλον θα βάλω άλλα 8 να γίνουν 20.Τα corydoras τα εβαλα 2 τετράδες γιατί δεν έβρισκα 8 από το κάθε είδος αυτό είναι το κακό αν μένεις στην επαρχία. Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2015 - Γαβριλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Με το καλο το μωρο σας. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 29 Νοεμβρίου 2015 Author #5 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Να σε καλά φίλε σε ευχαριστούμε πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 1 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι πιο όμορφο τώρα, και σίγουρα οταν αναπτυχθούν τα φυτά θα δείχνει τέλειο. Τα cardinal είναι πράγματι πανέμορφα. Και το κυριότερο από όλα με το καλό το μωρό σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 1 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Κουκλα ειναι.με το καλο το μωρακι σσς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 1 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο! Προσωπικά μου αρέσει που δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα τα φυτά, και φαίνονται οι καρδινάλιοι στο μαύρο φόντο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 1 Δεκεμβρίου 2015 Author #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παλικάρια να στε πάντα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 13 Δεκεμβρίου 2015 Author #10 Share 13 Δεκεμβρίου 2015 Αρχισα να του δινω σχημα σιγα σιγα το μονο που με προβληματιζει ειναι η κρυποτοκορινα να την βγαλω η οχι??Αλλαξα και την αντλια στoν ριακτορα απο 800 λιτρα σε 1750 και επιτελους σπαει καλα το co2. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2015 #11 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Πιο ωραιο τωρα!! Σουταρε την , σιγα μην σκασουμε για μια cryptocoryne Οταν αναπτυχθουν κυριως τα πισω φυτα θα δειχνει κουκλι αν και θα σου ελεγα να προσθετες κανα κοκκινο φυτο στην πλατη να σπασει το πολυ πρασινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Να σε καλα Παυλο! λογικα θα την βγαλω την κρυπτοκορινα γιατι ειναι πολυ μεγαλα τα φυλα της και χαλανε ολο το aquascape,πισω εχω την rotala rotundifolia που οταν ψηλωσει θα γινει κοκκινη! Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - Γαβριλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Δεκεμβρίου 2015 #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Eγω δεν θα την εβγαζα κανει ωραια αντιθεση με τα φυτα. Τις συσταδες των φυτων να μεγαλωσεις μεισωσεις τον αριθμο των φυτων. Προσπαθησε να βαλεις τα φυτα σου ετσι ωστε να διαφερουμ σε χρωμα και σχημα με τα διπλανα , ετσι θα ξεχωριζουν καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Νίκο άλλαξε αρκετά το ενυδρείο μετά από 2 κλαδέματα έτσι όπως λες μεγάλωσα τις συστάδες και έβγαλα σχεδόν όλο το micranthemoides γιατί πιάνει αλγη,δεν έχω πολλά φυτά μέσα απλά ακόμα δεν έχουν φουντώσει καλά για να φανεί το αποτέλεσμα.Περιμενω και το monde carlo να γίνει χαλί μιας και άρχισε να αναπτύσσεται.Αν είναι την κρυπτοκορινα θα την αφήσω λίγο ακόμα να δω πως θα είναι μόλις φούντωσουν τα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιανουαρίου 2016 #15 Share 2 Ιανουαρίου 2016 Καλυτερα ετσι!! Γιατι μπορει οταν γινει οπως το εχεις φανταστει να δειχνει ωραια γιατι οντως κανει αντιθεση σε σχεση με τα αλλα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 3 Ιανουαρίου 2016 Author #16 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Παυλο το ενυδρειο αλλαξε πολυ γιατι αναγκαστηκα να το χαλασω και να το στησω απο την αρχη.Ειχα θεμα με thread algae και στην προσπαθεια να την καταπολεμησω με οξυζενε μου εφερε τουμπα το ενυδρειο ετσι τα εβγαλα ολα τα καθαρισα εβαλα νεο μπολι και παλι απο την αρχη.Ε αφου εκαβα ολο αυτο αλλαξα και το aquascape γιατι δεν μου αρεσε και πηγα σε κατι πιο ιδιετερο σε σχεση με αλλα aquascape που εχω κανει. Οι δυο μεγαλες πετρες δεν ειναι μερος του aquascape τις εχω βαλει για να κατσουν οι ριζες μεχρι να μουλιασουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Ιανουαρίου 2016 #17 Share 3 Ιανουαρίου 2016 (edited) Πολύ καλό και τώρα!! Επειδή πάνω κάτω οι τα φυτά είναι τις ίδιας λογικής στο σχήμα φύλλων πιστεύω θα ήταν ωραίο να δοκίμαζες κάτι σαν pogostemon helferi Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2016 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 3 Ιανουαρίου 2016 Author #18 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Να σε καλά Παύλο! Είναι ωραίο φυτακι το helferi δεν έτυχε να βρω για να αγοράσω τον τελευταίο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος