Badianoudis Iakovos 23 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Μπορει καποιος να μου πει τι κιχλίδες ειναι αυτες; οι 3 φωτο με την κιτρινη ειναι το ιδιο ψαρι απλα επειδη φοβαται δεν μπορω να το πετυχω καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 23 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Το κίτρινο μάλλον είναι Tropheus Kiriza Gold, τα άλλα μου φαίνονται και αυτά σαν tropheus, δεν είμαι όμως σίγουρος ποια. Περίμενε και άλλες απόψεις όμως από τους πιο ειδικούς της λίμνης Τανγκανίκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Παντως αυτο στην 4η φωτο μου φαινεται αρρωστη κιχλιδα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 23 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Παντως αυτο στην 4η φωτο μου φαινεται αρρωστη κιχλιδα! Θα συμφωνήσω μαζί σου, φαίνεται από το πως κολυμπάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 23 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ολα ειναι mbuna της λιμνης malawi.Οι φωτο δεν πολυβοηθανε.Το πρωτο δεν ξερω.Το κτρινο μαλλουν labidochromis caurelaus κ το τελευταιο ειναι pseudotropheus socolofi albino.Εκτος απο αρρωστο το κιτρινο φαινεται κ θεονυστικο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 23 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα ειναι ολα mbuna..και μαλλον τα τριτο λαμπιντος και τελευταιο σοκολιφακι..το δευτερο και το τεταρτο μπορει να ειναι μεντιακλιμα..το πρωτο;;παντως τα ψαρια ειναι πολυ ταλαιπωρημενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 23 Νοεμβρίου 2015 Author #7 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ολα ειναι mbuna της λιμνης malawi.Οι φωτο δεν πολυβοηθανε.Το πρωτο δεν ξερω.Το κτρινο μαλλουν labidochromis caurelaus κ το τελευταιο ειναι pseudotropheus socolofi albino.Εκτος απο αρρωστο το κιτρινο φαινεται κ θεονυστικο. Αρα αφού ειναι από την ιδια λίμνη ταιριάζουν ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 23 Νοεμβρίου 2015 #8 Share 23 Νοεμβρίου 2015 το 2 και το 4 μάλλον τρώνε πολύ bulling.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 24 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Αν θες συμπληρωσε τη φορμα παρουσιασης στα ενυδρεια μελων γλυκου νερου,βαλε κ μερικες φωτογραφιες ρα ψαρια αλλα κ μερικες ολου του ενυδρειου για να δουμε τι μπορουμε να βελτιωσουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 29 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Οτι και να ειναι ειναι σε πολυ κακη κατασταση!!!!!!stop bulling!!!!!!χιχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος