mouseman 23 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Μετα απο μια αναποδια που μου εκατσε με τις jebao και απο διαφορες αλλες αναφορες που ειχα ακουσει απο αλλα μελη για τους συγκεκριμενους κυκλοφορητες αποφασισα να μην παω ξανα σε τετοια αγορα. Ετσι εκανα μια ερευνα αγορας και με μια συζητηση που ειχα με τον φιλο Θαναση (ΤΑΝ) κατασταλαξα στο να κανω την αγορα της νεας σειρας XStream wave pump της Sicce. Τουλαχιστον θα ειμαι σιγουρος οτι οταν λενε εχεις 3 χρονια εγγυηση θα εχω σιγουρο servise και δεν θα πηγαινω με την ψυχη στο στομα στο καταστημα για να λεω αν θα την φτιαξουν η οχι. Για τιμες σε εγχωρια καταστηματα δεν γνωριζω αλλα αλλα απ οτι μου ειπαν ειναι περιπου 10 ευρο πανω απο τον κινεζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 23 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομιζω να ειναι 10 ευρω πανω απο τον κινεζο. Η συγκεκριμνη αντλια μαζι με τον κοντρολερ κανει 140+ στο εξωτερικο. Δυστυχως στον εξοπλισμο του ενυδρειου οτι πληρώνεις παίρνεις. Ειναι ο ιδιος λογος που δεν θελω να αλλαξω και εγω τις κλασσικες tunze που εχω σε καινουριες jebao που δημιουργουν κυματισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 23 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 23 Νοεμβρίου 2015 (edited) Μπορεις βεβαια με 10 ευρω διαφορα να παρεις sicce xstream ac ομως, χωρις controller. Οπως αυτη στο πρωτο βιντεο. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2015 - Marou Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 23 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 23 Νοεμβρίου 2015 οπως ειπα δεν γνωριζω απο τιμες αλλα αν ειναι 140 εyrω και εδω την πουλανε 200 δεν βαζω αλλα 100 να παρω την καινουργια vortech Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 23 Νοεμβρίου 2015 (edited) οπως ειπα δεν γνωριζω απο τιμες αλλα αν ειναι 140 εyrω και εδω την πουλανε 200 δεν βαζω αλλα 100 να παρω την καινουργια vortech Vortech και μετά ηρεμησες!! Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2015 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 23 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 23 Νοεμβρίου 2015 300€ ;; Τοσα δεν εδωσα για ολο τον εξοπλισμο μου! Θα μεινω με τις tunze μου φαινεται χαχα. Εχω ακουσει ομως πολυ καλα λογια για τις vortech. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 23 Νοεμβρίου 2015 (edited) Δεν στο κρύβω πως κι εγώ ήμουν πειρασμό να αλλάξω τις αντλίες μου, αλλά δεν μου άρεσε η φλαση να πάρω τις jebao χωρίς εγγύηση. Με μία βόλτα που έκανα όμως κατά τύχη στο Aquariumshop και στο aquascape.gr τα παιδιά και στα δύο μαγαζιά μου έδειξαν τις νέες αντλίες Jebao, που πλέον λέγονται Jecod, εισάγονται στην Ευρώπη από την DelTec και περνάνε το quallity control της, γι αυτό και φέρουν πάνω το αυτοκολιτάκι της, και έχουν και εγγύηση 1 έτους, γι αυτό και πήρα την RW-4. Και διά του λόγου το αληθές, ιδού οι αποδεικτικές φωτογραφίες, λίγο πριν βάλω την rw-4 στο ενυδρείο μου Άρα άφοβα πλέον και Jecod Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2015 - Mr_Zoo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 24 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα δεν είναι αν έχω εγγύηση ή όχι. Εγγύηση είχα και εγώ με τις jebao αλλα ή υποστήριξη που μου παρέχει ή σιγκεκριμενη εταιρία. Όταν έχω 8 μήνες τον κυκλοφορητή μέσα στην εγγύηση και δεν καλύπτει το κατάστημα έτσι ώστε με την σειρά του να καλύψει τον πελάτη τότε τι να το κάνω. Ή υποστήριξη σε τετοια θέματα είναι κάτι που απασχολεί πιστεύω όλους τους χομπιστες. Και τι να πω για τις RW ή νέα σειρά υποτίθεται είναι ποιο βελτιωμένη από προηγούμενα λαθη αλλά πάλι προβλήματα βγάζει. Αυτά φυσικά είναι προσωπική άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Κατάλαβα τι λες. Και deltec σκιμμερ που έχω, η εταιρεία με κάλυψε μέσω του καταστήματος που το έχω πάρει, σε χρόνο dt. Όποτε τώρα γιατί να υπάρχει πιθανό πρόβλημα με εγγυήσεις, την στιγμή που είναι η ίδια εισαγωγική εταιρεία. Α, και προς απόδειξη αυτού, τα παιδιά στο Aquariumshop μου είπαν όταν πήρα την αντλία, ότι πλέον θα διατίθενται και ανταλλακτικά για τις RW . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 24 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν στο κρύβω πως κι εγώ ήμουν πειρασμό να αλλάξω τις αντλίες μου, αλλά δεν μου άρεσε η φλαση να πάρω τις jebao χωρίς εγγύηση. Με μία βόλτα που έκανα όμως κατά τύχη στο Aquariumshop και στο aquascape.gr τα παιδιά και στα δύο μαγαζιά μου έδειξαν τις νέες αντλίες Jebao, που πλέον λέγονται Jecod, εισάγονται στην Ευρώπη από την DelTec και περνάνε το quallity control της, γι αυτό και φέρουν πάνω το αυτοκολιτάκι της, και έχουν και εγγύηση 1 έτους, γι αυτό και πήρα την RW-4. Και διά του λόγου το αληθές, ιδού οι αποδεικτικές φωτογραφίες, λίγο πριν βάλω την rw-4 στο ενυδρείο μου Άρα άφοβα πλέον και Jecod Παιδιά γεια σας. Συγνώμη για την σφήνα θέλω να ρωτήσω φίλε μου. Στο προφίλ σου γράφεις 200 L ενυδρείο. Σε καλύπτει η RW 4 γιατί και εγώ στα ίδια λίτρα είμαι και είμαι σε σκέψη RW 4 η RW 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Νοεμβρίου 2015 #11 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Εχθές έψαχνα να βρω γιατί εμένα η δοσομετρικη μου λέει πανω Jecod και οχι τσεμπαο οπως αλλες που εχω δει. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Νοεμβρίου 2015 #12 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά γεια σας. Συγνώμη για την σφήνα θέλω να ρωτήσω φίλε μου. Στο προφίλ σου γράφεις 200 L ενυδρείο. Σε καλύπτει η RW 4 γιατί και εγώ στα ίδια λίτρα είμαι και είμαι σε σκέψη RW 4 η RW 8? Να ζητήσω κι εγώ συγνώμη με την σειρά μου για το άσχετο μήνυμα μου. Με καλύπτει αρκετά καλά για το γούστο μου. Στην θέση σου αντί για 1 X Rw8 θα έβαζα 2X rw4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 24 Νοεμβρίου 2015 #13 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Να ζητήσω κι εγώ συγνώμη με την σειρά μου για το άσχετο μήνυμα μου. Με καλύπτει αρκετά καλά για το γούστο μου. Στην θέση σου αντί για 1 X Rw8 θα έβαζα 2X rw4 Πιο σωστό αυτό που λες αλλά πολλά τα φράγκα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Νοεμβρίου 2015 #14 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ξεκινήσεις με την μία, και βλέπεις στην πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #15 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν στο κρύβω πως κι εγώ ήμουν πειρασμό να αλλάξω τις αντλίες μου, αλλά δεν μου άρεσε η φλαση να πάρω τις jebao χωρίς εγγύηση. Με μία βόλτα που έκανα όμως κατά τύχη στο Aquariumshop και στο aquascape.gr τα παιδιά και στα δύο μαγαζιά μου έδειξαν τις νέες αντλίες Jebao, που πλέον λέγονται Jecod, εισάγονται στην Ευρώπη από την DelTec και περνάνε το quallity control της, γι αυτό και φέρουν πάνω το αυτοκολιτάκι της, και έχουν και εγγύηση 1 έτους, γι αυτό και πήρα την RW-4. Και διά του λόγου το αληθές, ιδού οι αποδεικτικές φωτογραφίες, λίγο πριν βάλω την rw-4 στο ενυδρείο μου Άρα άφοβα πλέον και Jecod Mr_zoo τελικα ειχες δικιο. Μετα απο μια ερευνα που εκανα και εγω για αυτες τις αντλιες καταφερα και εμαθα τα εξης: Καποια εργοστασια τις jebao μεταφερθηκαν στην Αμερικη (μετοχοι) μαζι με τους Γερμανους και η κατασκευη τους ειναι με Γερμανικες προδιαγραφες εξισου και η σφραγιδα της deltec. Διορθωσανε τα οποια λαθη υπηρχανε γιαυτο και υπαρχει και η εγγυηση 1 χρονου.Η jebao δεν εδινε εγγυηση καμια αλλα οταν καναμε αγορα προκειμενου να πουλησουν τα καταστηματα ελεγαν εγγυηση ενος χρονου και την χρεωνοντουσαν τα καταστηματα.Η Jecob λοιπον πηρε το ονομα της λογο Αμερικανικου εδαφους αλλα και για να διξει οτι ειναι κατι διαφορετικο απο την Jebao γιαυτο επισημαινω οτι δεν ειναι τι ιδιο πραγμα. Υπαρχουν ανταλακτικα σε οτι χρειαστει και οχι μεγαλη αναμονη για servise.Σας διχνω και εγω με την σειρα μου την νεα μου αγορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Δεκεμβρίου 2015 #16 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλές πληροφορίες Μάκη. Εγω εχω την jebao rw4 και είμαι ευχαριστημενος. Τωρα που είναι με γερμανικές προδιαγραφές ανεβαίνει ποιο πολύ στα μάτια μου η συγκεκριμένη αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #17 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Ευγενειε οπως βλεπεις το θεμα λεει sicce το ειχα ανοιξει γιατι ειχα και εγω την wp-4 και την κρατησα 8 μηνες μετα παπαλα.Το καταστημα δεν μπορουσε να μου κανει την αλλαγη και απλα χρεωθηκε με το να κανω αγορα καποιου αλλου ειδους που με ενδιεφερε.Αυτη ομως εφοσον υπαρχουν τα ανταλακτικα και τα servise της ειναι μια μεγαλη ανασα για ολους οσους εχουν ειτε jebao ειτε jecob. Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2015 - mouseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Δεκεμβρίου 2015 #18 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αυτο που εχω προσέξει ειναι οτι αν σε 15 μέρες δεν την βγάλω να την λύσω και να καθαρίσω κάθε εξάρτημά της τοτε η απόδοση πέφτει πάρα πολυ. Αλλα γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος και θα έπαιρνα πάλι την ίδια. Ναι κάπου το έχασα με τον τίτλο έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Δεκεμβρίου 2015 #19 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Απο πιο καταστημα Μακη;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 11 Δεκεμβρίου 2015 Author #20 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Απο aquariumshop το πήρα εγώ Βασιλη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος