Irakles 24 Νοεμβρίου 2015 #26 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Η αποψη σου μπορει να ειναι οτι θες και κανεις δεν σε κρινει γιαυτο. Δεν μπορεις ομως να λες αοριστιες. Η γεννα ειναι πιο ευκολη υποθεση σε ενα αφρικανικο για πολλους λογους οπως οτι τα κρατανε στο στομα, οτι κρυβονται μεσα σε σαλιγκαρια και πετρες, species tanks κτλ και οχι γιατι τα ψαρια ειναι πιο σκληρα η πιο εξυπνα η κι εγω δεν ξερω τι. Αν το να κρυβεσαι στο στομα της μαμας σου δεν ειναι φλωρια, τοτε τι ειναι; Δευτερον, συνηθως οι περισσοτεροι χομπυστες, μαζι κι εγω, κρατανε τα αμερικανικα σε λαθος συνθηκες νερου. Οσο για τις δυσκολιες που εχει η γεννα του δισκου εγω θα σου αντιπαραθεσω την φροντοζα. Κι οσο για τα ραμ, για σενα και τον Μιχαλη, ο σοφος λαος εχει μια παροιμια: οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Γαι να κανουμε και την πλακιτσα μας. Αλλα κι εσυ κι ο Μιχαλακης ψαξατε την ευκολη λυση. Γατακια. Αλλα για να δουμε τι ψαρια θα πιασετε στην Αφρικη με τις γεννες. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικα το αφρικανικο ποτε το στήνεις??? Χαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2015 #27 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Καποια στιγμη θα το στησω κι εγω αλλα σαν δευτερευον. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Νοεμβρίου 2015 #28 Share 24 Νοεμβρίου 2015 (edited) Τα περισσοτερα που εγραψα στον Μιχαλη απο πανω ισχυουν κι εδω. Εδω να επισημανω πως οταν το ψαρακι ειναι μικρο δεν τιθεται θεμα bloat! Κι οταν λεω μικρο εννοω νεογεννητο. Τα παμφαγα που λες, αλλα χρειαζονται μικροτερη ποσοτητα πρωτεινης και αλλα μεγαλυτερη. Αυτα που χρειαζονται μικροτερη, ειναι γιατι δεν μπορουν να μεταβολισουν την μεγαλυτερη! Τα ψαρια αναλογως το ειδος τους εχουν το αναλογο πεπτικο συστημα...το bloat το αναφερα γενικα...αλλο εντερο εχουν τα φυτοφαγα αλλο τα σαρκοφαγα και αλλο τα πανφαγα σαν κανονας..αλλα με ποιον κανονα ρυθμιζεται ποσο πρωτεινη η οχι θα δωσεις σε συγκεκριμενο ψαρι;;;δεν υπαρχει τετοιος!!επισης αν καταλαβα θεωρεις οτι το ιδιο μεγεθος ειναι το μωρο δισκου με το μωρο σιμιλις;;γιατι δεν ειναι!!οσο για την ροη του φιλτρου το σωστο ειναι να ρυθμιζεται οταν υπαρχουν μωρα μεσα...και εννοειται οτι τα περισοτερα ειδη αφρικανων ειναι πιο ευκολα στις γεννες απο τα αμερικανακια γιαυτο και δυσκολα θα δεις μωρο σε κοινωνικο σε αμερικανικο ενω και δυο και τρια ειδη αμα εχεις απο αφρικανες σε ενυδρειο θα δεις αν ειναι ετοιμες για μωρα(οι λογοι παρα πολλοι)... Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Νοεμβρίου 2015 #29 Share 24 Νοεμβρίου 2015 (edited) Αναφέρομαι απο προσωπική αποψη για ραμ και δίσκους.... με τα ραμ παραλιγο να παω ψυχίατρο... νομιζω θα συμφωνήσει και ο Μιχάλης... και με τους δισκους του αδερφού μου που βλεπω ειναι πολυ πιο απαιτητικά ψαρια απο οτι τα αφρικανάκια... τα σκαλαρια ακομα και σαν ψαρι ειναι πιο ευαίσθητο... Αλλα ακομα και απο το τι νερο χρειάζονται επισης φαίνεται αυτο πιο σκληρο νερο πιο σκληρο ψαρι πιο μαλακο νερο πιο φλωρικα!!! Χαχαχαχα να κανουμε και την πλακα μας... Σου λεω παντα την δικη μου άποψη και μπορει να ειμαι και λαθος αλλα αυτη ειναι... Τα ραμ ειναι οντως πιο δυσκολα να τα μεγαλωσεις απο δισκο!!!και τα σκαλαρακια πιο ευκολα!!αλλα ολα ειναι πιο δυσκολα απο αφρικανες...οσον αφορα την μαγκια του καθε ψαριου θα συμφωνησω με τον θοδωρη.. Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2015 #30 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Τα ψαρια αναλογως το ειδος τους εχουν το αναλογο πεπτικο συστημα...το bloat το αναφερα γενικα...αλλο εντερο εχουν τα φυτοφαγα αλλο τα σαρκοφαγα και αλλο τα πανφαγα σαν κανονας..αλλα με ποιον κανονα ρυθμιζεται ποσο πρωτεινη η οχι θα δωσεις σε συγκεκριμενο ψαρι;;;δεν υπαρχει τετοιος!!επισης αν καταλαβα θεωρεις οτι το ιδιο μεγεθος ειναι το μωρο δισκου με το μωρο σιμιλις;;γιατι δεν ειναι!!οσο για την ροη του φιλτρου το σωστο ειναι να ρυθμιζεται οταν υπαρχουν μωρα μεσα...και εννοειται οτι τα περισοτερα ειδη αφρικανων ειναι πιο ευκολα στις γεννες απο τα αμερικανακια γιαυτο και δυσκολα θα δεις μωρο σε κοινωνικο σε αμερικανικο ενω και δυο και τρια ειδη αμα εχεις απο αφρικανες σε ενυδρειο θα δεις αν ειναι ετοιμες για μωρα(οι λογοι παρα πολλοι)... Mα αυτο λεω ρε συ Σταθη, οτι τα ψαρια εχουν το αναλογο πεπτικο συστημα. Δεν μπορεις να δινεις σε αλγοφαγο μοσχοκαρδια! Κατι θα παει λαθος! Οσον αφορα το μεγεθος, πανω κατω τα ιδια ειναι ολα. Ψειρες. Δεν ξερω ποσο μικρα ειναι τα σιμιλακια γιατι δεν εχω δει ποτε αλλα το νοημα δεν ειναι αυτο. Το νοημα ειναι οτι ειναι ολα μια σταλια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Νοεμβρίου 2015 #31 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Mα αυτο λεω ρε συ Σταθη, οτι τα ψαρια εχουν το αναλογο πεπτικο συστημα. Δεν μπορεις να δινεις σε αλγοφαγο μοσχοκαρδια! Κατι θα παει λαθος! Οσον αφορα το μεγεθος, πανω κατω τα ιδια ειναι ολα. Ψειρες. Δεν ξερω ποσο μικρα ειναι τα σιμιλακια γιατι δεν εχω δει ποτε αλλα το νοημα δεν ειναι αυτο. Το νοημα ειναι οτι ειναι ολα μια σταλια! Φτου ρε γαμωτη!!Δεν μου αρεσει οταν συμφωνουμε τοσο γρηγορα!δεν μπορω να σε ξεζουμισω και να μαθω κατι διαφορετικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2015 #32 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα φιλαρακι οτι θες και το ξερω μπορεις να με ρωτησεις κι ευχαριστως να απαντησω. Αρκει να το γνωριζω. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 24 Νοεμβρίου 2015 #33 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Φτου ρε γαμωτη!!Δεν μου αρεσει οταν συμφωνουμε τοσο γρηγορα!δεν μπορω να σε ξεζουμισω και να μαθω κατι διαφορετικο.. Να φερω λαδι ή προσαναμα ??? Χαχαχαχα!!! Ναι αλλα βλεπεις ποσα πράγματα και αποψεις λέγονται!!! Πάντως εμεις οι Αφρικανοί(πλέον) ειμαστε σκληροι ψαρακλες για αυτο εχουμε πέτρες... ενω τα αμερικανάκια φυτα και ξύλα λιγερά!!!! Χαχαχαχαχα!!! Εχει πλακα να εχεις κανει 10 γυρους τις ηπείρους και καθε φορα να ανακαλύπτεις και κατι νεο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Νοεμβρίου 2015 #34 Share 24 Νοεμβρίου 2015 (edited) Να φερω λαδι ή προσαναμα ??? Χαχαχαχα!!! Ναι αλλα βλεπεις ποσα πράγματα και αποψεις λέγονται!!! Πάντως εμεις οι Αφρικανοί(πλέον) ειμαστε σκληροι ψαρακλες για αυτο εχουμε πέτρες... ενω τα αμερικανάκια φυτα και ξύλα λιγερά!!!! Χαχαχαχαχα!!! Εχει πλακα να εχεις κανει 10 γυρους τις ηπείρους και καθε φορα να ανακαλύπτεις και κατι νεο.... Ειχα και αφρικανικα μια εποχη που περνουσα τα ψυχολογικα μου!!χαχαχα..και εχω και ενα στημενο που περιμενει κατι αφρικανακια(δεν εγινα τελειως καλα!!)..παντως οντως εσεις οι αφρικανοι ειστε σκληρα παιδια γιαυτο και οταν θελουμε να πειραξουμε καποιον τον λεμε αμερικανακι...στα τοπια χανεται!!αλλο το δασος ακομα και ξερο αλλο το ξεροβουνι!!χαχαχα Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Νοεμβρίου 2015 #35 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα φιλαρακι οτι θες και το ξερω μπορεις να με ρωτησεις κι ευχαριστως να απαντησω. Αρκει να το γνωριζω. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχουμε χρονο θοδωρη μην νομιζεις οτι την εχεις βγαλει τοσο ευκολα καθαρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2015 #36 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Να φερω λαδι ή προσαναμα ??? Χαχαχαχα!!! Ναι αλλα βλεπεις ποσα πράγματα και αποψεις λέγονται!!! Πάντως εμεις οι Αφρικανοί(πλέον) ειμαστε σκληροι ψαρακλες για αυτο εχουμε πέτρες... ενω τα αμερικανάκια φυτα και ξύλα λιγερά!!!! Χαχαχαχαχα!!! Εχει πλακα να εχεις κανει 10 γυρους τις ηπείρους και καθε φορα να ανακαλύπτεις και κατι νεο....Πφφφφφφ σας ξερω καλα εδω μεσα μερικους τι ησασταν πριν και τωρα μου το παιζετε σκληροπυρηνικοι αφρικανοι. Σας ξερω καλα και σας παρακολουθω, αφρικανακια γιαλαντζη. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος