johnnix 19 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Εϊχα διαβάσει ότι όταν οι γαρίδες τρέχουν σαν τρελλές πάνω κάτω είναι γιατί ψάχνουν να ζευγαρώσουν, οκ λέω καλά είμαστε (το έχουν κάνει αρκετές φορές). Είχα δει πριν λίγο καιρό 2-3 να είναι μόνιμα καβαλημένες, άστες να διασκεδάσουν λέω.... Σήμερα το πρωϊ καθώς χάζευα το ενυδρειάκι μου παρατηρώ ότι μια γαρίδα δεν "κουνιέται" σαν τις άλλες, δλδ ήταν κοντά στην φάτσα μου αλλά δεν έκανε τσαφ για να φύγει αλλά υποχώρησε νωχελικά ... από τα πλάγια βλέπω αυτό της φωτογραφίας. Για τα παρακάτω περιμένω τους ειδικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ειναι ψευδο αμανο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo Ge 19 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά αυγωμένη Amano γαρίδα βλέπω ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 19 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ειναι ψευδο αμανο Σωστά, είχα την εντύπωση ότι δεν μπορούν να κάνουν αυγά σε γλυκό νερό αλλά μάλλον λάθος μου ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 19 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα φιλε μου. Αυγα μια χαρα κανουν αλλα για να βγουν γαριδακια θελει υφαλμηρο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 19 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Τώρα διαβάζω τα σχετικά ποστ και ενημερώνωμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Το οτι βλεπεις αυγα ειαι φυσιολογικο,γαριδακια δεν θα δεις,θελουν υφαλμηρο για να εκκολαφθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 19 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Το οτι βλεπεις αυγα ειαι φυσιολογικο,γαριδακια δεν θα δεις,θελουν υφαλμηρο για να εκκολαφθουν. Από όσο διαβάζω θα εκκολαφθούν στο γλυκό νερό κανονικά, αντέχουν λίγες μέρες και αν δεν μεταφερθούν σε υφάλμηρο τότε πεθαίνουν. Αν είναι έτσι δεν θα επέλθει μια "αναστάτωση" στο ενυδρείο? Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να μεταφέρω την μαμά σε μια γεννήστρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωσεις και να εκολαψεις τα μικρα. Θελουν αλλο ενυδρειο,με ειδικη αλατοτητα, αργη προσαρμογη εκει και αλγη. Αναστατωση καμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 19 Νοεμβρίου 2015 Author #10 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωσεις και να εκολαψεις τα μικρα. Θελουν αλλο ενυδρειο,με ειδικη αλατοτητα, αργη προσαρμογη εκει και αλγη. Αναστατωση καμια. Ναι, δυστυχώς δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί της, αν και υπάρχει το παλιό μου 20λιτρο δεν έχω χώρο να το στήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος