Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Εχω ενα μεγαλο sun sun 2000 lt κυκλοφορια... Και θελω να ρωτήσω αν χαλάσει η κεφαλη και δεν βρισκω ανταλακτικο... υπαρχει καποιος κυκλοφορητής μεγαλος 2000lt και ανω ωστε να μπορω να τον βαλω εξωτερικα στην εξοδο του φιλτρου (σωλήνα) ωστε να δουλεύει σωστα το φιλτρο?? Να χρησιμοποιώ δηλαδή το φιλτρο σαν βαρελι για το βιολογικό και να εχω κυκλοφορια με εξωτερικο κυκλοφορητη οπως ειναι περιπου τα aquel minikani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 18 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Ναι θα δουλέψει. Έτσι λειτουργούν τα Eheim 2250 & 2260 ;Θα πρέπει ο κυκλοφορητής να μπορεί να δουλέψει έξω από το νερό. Νομίζω όμως πως το κόστος ενός τέτοιου κυκλοφορητή θα ξεπεράσει κατά πολύ την αξία ενός καινούργιου φίλτρου (για το συγκεκριμένο φίλτρο μιλάω) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι θα δουλέψει. Έτσι λειτουργούν τα Eheim 2250 & 2260 ;Θα πρέπει ο κυκλοφορητής να μπορεί να δουλέψει έξω από το νερό. Νομίζω όμως πως το κόστος ενός τέτοιου κυκλοφορητή θα ξεπεράσει κατά πολύ την αξία ενός καινούργιου φίλτρου (για το συγκεκριμένο φίλτρο μιλάω) Ετσι οπως τα λεει..Εχειμ 2250-60..Στην ουσια ενας κουβας με εξωτερικη αντλια..φιλτρα αθανατα.. Αλλα αυτη την εποχη μια αντλια εχει το ιδιο κοστος με το να τα αγορασεις μεταχειρισμενα(αν τα βρεις).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 19 Νοεμβρίου 2015 (edited) Ή απλά μπορείς να πάρεις τον κυκλοφοριτή του minikani της Αquael, και να τον κουμπώσεις πάνω. Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2015 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 21 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2015 Ή απλά μπορείς να πάρεις τον κυκλοφοριτή του minikani της Αquael, και να τον κουμπώσεις πάνω. Μιλάει για κυκλοφορία 2000 l/h και πάνω. Το minikani έχει 350 l/h αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνω και λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 22 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Γενικα ρε παιδια δεν φοβοσαστε τον κινεζο μην σας αδειασει ολο το ενυδριο; Ποτε δεν θα εβαζα κινεζο κατω, απο φοβο να μην μου κανει διαρροη... Για εμενα βρες μεταχειρισμενο και ας ειναι και λιγοτερα λιτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 22 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Μιλάει για κυκλοφορία 2000 l/h και πάνω. Το minikani έχει 350 l/h αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνω και λάθος. Off topic H AquaEl βγάζει το MiniKani σε 2 εκδόσεις, Το MiniKani 80 και το MiniKani 120 που σωστά έχουν κυκλοφοριτή 300l/h και 350l/h αντίστοιχα. Βγάζει όμως και τα MultiKani 800 / MidiKani 800 / ASAP 800 που έχουν κυκλοφοριτή 800l/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Νοεμβρίου 2015 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2015 http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-antlies-kukloforites-eheim/eheim-pump-compact-2000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω ενα μεγαλο sun sun 2000 lt κυκλοφορια... Και θελω να ρωτήσω αν χαλάσει η κεφαλη και δεν βρισκω ανταλακτικο... υπαρχει καποιος κυκλοφορητής μεγαλος 2000lt και ανω ωστε να μπορω να τον βαλω εξωτερικα στην εξοδο του φιλτρου (σωλήνα) ωστε να δουλεύει σωστα το φιλτρο?? Να χρησιμοποιώ δηλαδή το φιλτρο σαν βαρελι για το βιολογικό και να εχω κυκλοφορια με εξωτερικο κυκλοφορητη οπως ειναι περιπου τα aquel minikani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 23 Νοεμβρίου 2015 Author #10 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους κατάλαβα τι θα κάνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος