Jump to content

Άδειο κέλυφος σαλιγκαριού

Recommended Posts

Πριν από λίγο βρήκα μπροστά στο ενυδρείο στην άμμο το άδειο κέλυφος ενός Tricolor Horn snail. Μπορεί να ψόφησε για οποιονδήποτε λόγο αλλά που εξαφανίστηκε το σώμα του; Στο ενυδρείο δεν έχω Helena και από ψάρια έχω Λαμπίντο, Metriaclima Calanos και Maingano. Τα σαλιγκάρια τα έχω μέσα περίπου 2 χρόνια.

Το πιο πιθανό να το έφαγαν τα ψάρια.

Τα δικα μου μπουνα παντως εχουν φαει 5 ζεμπρα και απειρα ramshorn.Στα ramshorn σε πληροφορω οτι τρωνε και το κελυφος!Μπροστα στα ματια μου εχω δει να σπανε αδειο κελυφος (αφου εχουν φαει το μεδουλι) και να το τρωνε και αυτο!

Ααααα αν δεις και τι άλλα έχω, θα πάθεις. Είχα κάνει προπαραγγελία με κάτι άλλα παιδιά και πήρα ένα ζευγάρι από τρία διαφορετικά είδη την οικογένειας "νεριτών" τα δύο είδη έχουν "αγκάθια" ενώ το τρίτο έντονο πορτοκαλί χρώμα. Είναι λίγο πιο μικρά από τα ζέμπρα και ανεβαίνουν ακόμα και στα φύλλα από τα φυτά και ξεπαστρεύουν αλγες κτλ.

• Like 1

Ααααα αν δεις και τι άλλα έχω, θα πάθεις. Είχα κάνει προπαραγγελία με κάτι άλλα παιδιά και πήρα ένα ζευγάρι από τρία διαφορετικά είδη την οικογένειας "νεριτών" τα δύο είδη έχουν "αγκάθια" ενώ το τρίτο έντονο πορτοκαλί χρώμα. Είναι λίγο πιο μικρά από τα ζέμπρα και ανεβαίνουν ακόμα και στα φύλλα από τα φυτά και ξεπαστρεύουν αλγες κτλ.

Ναι, αλλά που είναι οι φωτογραφίες? :D

• Like 1

Αν τα πετύχω σε καλό σημείο θα βγάλω. Χώνονται στις πέτρες και κάνω και 4-5 μέρες να τα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...