Safarpn 17 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Πριν από λίγο βρήκα μπροστά στο ενυδρείο στην άμμο το άδειο κέλυφος ενός Tricolor Horn snail. Μπορεί να ψόφησε για οποιονδήποτε λόγο αλλά που εξαφανίστηκε το σώμα του; Στο ενυδρείο δεν έχω Helena και από ψάρια έχω Λαμπίντο, Metriaclima Calanos και Maingano. Τα σαλιγκάρια τα έχω μέσα περίπου 2 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 17 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Το πιο πιθανό να το έφαγαν τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 17 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Τα δικα μου μπουνα παντως εχουν φαει 5 ζεμπρα και απειρα ramshorn.Στα ramshorn σε πληροφορω οτι τρωνε και το κελυφος!Μπροστα στα ματια μου εχω δει να σπανε αδειο κελυφος (αφου εχουν φαει το μεδουλι) και να το τρωνε και αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 17 Νοεμβρίου 2015 OK, εξιχνιάστηκε λοιπόν η υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 17 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω παλι βρισκω αδια κελυφη σε γαριδαδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 17 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Bytheway ωραια σαλιγκαρια! Που τα βρηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Νοεμβρίου 2015 Author #7 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Ααααα αν δεις και τι άλλα έχω, θα πάθεις. Είχα κάνει προπαραγγελία με κάτι άλλα παιδιά και πήρα ένα ζευγάρι από τρία διαφορετικά είδη την οικογένειας "νεριτών" τα δύο είδη έχουν "αγκάθια" ενώ το τρίτο έντονο πορτοκαλί χρώμα. Είναι λίγο πιο μικρά από τα ζέμπρα και ανεβαίνουν ακόμα και στα φύλλα από τα φυτά και ξεπαστρεύουν αλγες κτλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 17 Νοεμβρίου 2015 #8 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Ααααα αν δεις και τι άλλα έχω, θα πάθεις. Είχα κάνει προπαραγγελία με κάτι άλλα παιδιά και πήρα ένα ζευγάρι από τρία διαφορετικά είδη την οικογένειας "νεριτών" τα δύο είδη έχουν "αγκάθια" ενώ το τρίτο έντονο πορτοκαλί χρώμα. Είναι λίγο πιο μικρά από τα ζέμπρα και ανεβαίνουν ακόμα και στα φύλλα από τα φυτά και ξεπαστρεύουν αλγες κτλ. Ναι, αλλά που είναι οι φωτογραφίες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Νοεμβρίου 2015 Author #9 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Αν τα πετύχω σε καλό σημείο θα βγάλω. Χώνονται στις πέτρες και κάνω και 4-5 μέρες να τα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Λίγα πήρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος