niknik 25 Μαρτίου 2016 #76 Share 25 Μαρτίου 2016 Μια χαρα για πες τι εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 25 Μαρτίου 2016 Author #77 Share 25 Μαρτίου 2016 Μια χαρα για πες τι εκανες? Νίκο ακολούθησα τις ρουτίνες ευλαβικά. Αλλαγή νερού 15% κάθε εβδομάδα με σιφωνάρισμα, προσθήκη βακτηριών την επόμενη της αλλαγής και αλλαγή άνθρακα και αντιφωσφόρου ανά 15ημερο. Σήμερα μετά και την χθεσινή αλλαγή νερού το κυανό εξαφανίστηκε εντελώς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Μαρτίου 2016 #78 Share 25 Μαρτίου 2016 Νίκο ακολούθησα τις ρουτίνες ευλαβικά. Αλλαγή νερού 15% κάθε εβδομάδα με σιφωνάρισμα, προσθήκη βακτηριών την επόμενη της αλλαγής και αλλαγή άνθρακα και αντιφωσφόρου ανά 15ημερο. Σήμερα μετά και την χθεσινή αλλαγή νερού το κυανό εξαφανίστηκε εντελώς. Αρα ειχα δικιο ,πολυ χαιρομαι,μπραβο σου υπομονη τωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 25 Μαρτίου 2016 Author #79 Share 25 Μαρτίου 2016 Το ενυδρειο σου ειναι αξιοζηλευτο, περιμενω να το δω και γεματο κοραλλια, μπραβο σου! Πολύ ευχάριστα νέα η απομάκρυνση του κυανο,θέλει λίγο υπομονή και το ενυδρειο σου εχει να δώσει πολλά... Keep reefing Μπάμπη τα πας πολύ καλά!!!Κούκλα το ενυδρείο Ωραιες φωτο, ατμοσφαιρικες ειναι θεμα χρονου να παρει μπροστα Αρα ειχα δικιο ,πολυ χαιρομαι,μπραβο σου υπομονη τωρα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος γιατί περίμενα να με ταλαιπωρήσει περισσότερο. Τώρα υπομονή για να δω να επανέρχονται και τα κοράλλια γιατί κάποια ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ, ιδιαίτερα οι seriatopores. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 14 Μαίου 2016 #80 Share 14 Μαίου 2016 Μπάμπη έχουμε κανα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 19 Μαίου 2016 Author #81 Share 19 Μαίου 2016 Μιας και το ενυδρείο ήταν σταθερό μετά το κυανό και τα κοράλλια που είχαν ταλαιπωρηθεί επανέρχονται σιγά σιγά είπα να προσθέσω μερικά κοράλλια και μερικά ψαράκια . Δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα άκρη με τις φωτογραφική και τα λεντ οπότε οι φωτογραφίες δεν είναι οι καλύτερες Προστέθηκε μία fungia που είναι ένα από τα αγαπημένα κοράλλια Μια echinata και μια acropora που ήρθε δώρο μαζί με τα δυο προηγούμενα και δεν ξέρω species και φωτογραφίες από τα wrasse που προστέθηκαν και μερικές φωτογραφίες από τα γεννητούρια και μαζί με τον μπαμπά ή τη μαμά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Μαίου 2016 #82 Share 19 Μαίου 2016 Μπαάμπη, σούπερ όλα! να τα χαίρεσαι φίλε! με το aquascape που έχει το ενυδρείο με λίγη προσοχή θα βγάζει μάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 19 Μαίου 2016 #83 Share 19 Μαίου 2016 καλορίζικοι οι νέοι κάτοικοι φίλε μου...όσο για τις φοτό όσοι έχουμε λεντ σε καταλαβαίνουμε απόλυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 19 Μαίου 2016 #84 Share 19 Μαίου 2016 καλοριζικα φιλε μου τα ζωντανα σου και να το δεις το ενυδρειο σου τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2016 #85 Share 19 Μαίου 2016 Καλοριζικα Μπαμπη απλα προσεχε την fugia διοτι εαν σκεπαστει με αμμο οπουδηποτε νεκρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 19 Μαίου 2016 #86 Share 19 Μαίου 2016 Χίλια μπράβο Μπάμπη!!! Το έχεις απογειώσει το ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Μαίου 2016 #87 Share 19 Μαίου 2016 Καλορίζικα να σου ζήσουν. Πολύ όμορφα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2016 #88 Share 19 Μαίου 2016 Ομορφες φωτο,ευχαριστουμε πολυ που τις μοιραστηκες μαζι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 19 Μαίου 2016 Author #89 Share 19 Μαίου 2016 Μπαάμπη, σούπερ όλα! να τα χαίρεσαι φίλε! με το aquascape που έχει το ενυδρείο με λίγη προσοχή θα βγάζει μάτια Σε ευχαριστώ Πάνο καλορίζικοι οι νέοι κάτοικοι φίλε μου...όσο για τις φοτό όσοι έχουμε λεντ σε καταλαβαίνουμε απόλυτα... Σε ευχαριστώ φίλε μου. Όσο μου αρέσουν τα λεντ άλλο τόσο με νευριάζουν για τις φωτογραφίες καλοριζικα φιλε μου τα ζωντανα σου και να το δεις το ενυδρειο σου τουμπανο Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση Καλοριζικα Μπαμπη απλα προσεχε την fugia διοτι εαν σκεπαστει με αμμο οπουδηποτε νεκρωσε. Σε ευχαριστώ Νίκο. Με τα phalaena είναι δύσκολο να μην έχει άμμο επάνω της. Χίλια μπράβο Μπάμπη!!! Το έχεις απογειώσει το ενυδρείο!!! Σε ευχαριστώ Βασίλη αλλά έχουμε πολύ αντίστροφη μέτρηση ακόμα μέχρι την απογείωση Καλορίζικα να σου ζήσουν. Πολύ όμορφα! Σε ευχαριστώ Λουκά Ομορφες φωτο,ευχαριστουμε πολυ που τις μοιραστηκες μαζι μας Σε ευχαριστώ Μιχάλη. Βασικά εγώ πρέπει να ευχαριστήσω για την βοήθεια και τις πολύτιμες πληροφορίες που παίρνω από aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουνίου 2016 #90 Share 17 Ιουνίου 2016 Μπαμπη και φωτο θα δουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 27 Ιουνίου 2016 Author #91 Share 27 Ιουνίου 2016 Μας έφαγε το τρέξιμο Νίκο. Είχα ένα θεματάκι με Hair algae aλλα έχει σχεδόν εξαφανιστεί ενώ έχω κάτι ψιλά από Bubble και μάλλον θα προσθέσω ένα mithrax. Ένα βιντεακι από την σημερινή γέννα των chromis https://youtu.be/4_e4FCqhyZE Μερικές φωτογραφίες από το κινητό που δεν είναι φυσικά και οι καλύτερες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουνίου 2016 #92 Share 27 Ιουνίου 2016 (edited) Μπαμπη μονο και μονο για την γεννα των χρωμιδων respect,πρωτη φορα το βλεπω.Μακαρι να μπορουσες να μεγαλωνες αλλα αυτο ειναι αλκλη κουβεντα.Το ενυδρειο εναι πολυ ομορφο οπως το βλεπω με αναπτυξη,πολλα μπραβο σου ,ναι ο mithrax θα σου κανει δουλεια. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2016 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 27 Ιουνίου 2016 Author #93 Share 27 Ιουνίου 2016 Νίκο δύσκολο το βλέπω να επιζήσει κάποιο μικρό γτ έχω αρκετά ψαράκια μέσα. Αν και τα Chromis περιπολούν το καλώδιο-φωλιά τα wrasse και τα anthias δεν νομίζω να χαριστούν . Ανάπτυξη έχω στα περισσότερα sps, βέβαια τα χρώματα δεν είναι και τα καλύτερα. Επίσης σε κάνα δυο έχω θέμα με τις βάσεις τους που ασπρίζουν και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα κυκλοφορίας ή φωτισμού ( από μετρήσεις είμαι ΟΚ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 2 Ιουλίου 2016 #94 Share 2 Ιουλίου 2016 Μπάμπη πάει στον αέρα!!! Χαίρομαι πολύ που το βλέπω έτσι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Ιουλίου 2016 #95 Share 2 Ιουλίου 2016 Μιας και το ενυδρείο ήταν σταθερό μετά το κυανό και τα κοράλλια που είχαν ταλαιπωρηθεί επανέρχονται σιγά σιγά είπα να προσθέσω μερικά κοράλλια και μερικά ψαράκια . Δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα άκρη με τις φωτογραφική και τα λεντ οπότε οι φωτογραφίες δεν είναι οι καλύτερες Προστέθηκε μία fungia που είναι ένα από τα αγαπημένα κοράλλια Μια echinata και μια acropora που ήρθε δώρο μαζί με τα δυο προηγούμενα και δεν ξέρω species και φωτογραφίες από τα wrasse που προστέθηκαν και μερικές φωτογραφίες από τα γεννητούρια και μαζί με τον μπαμπά ή τη μαμά παρα πολυ ωραια προχωραει . ποια ρασακια ειναι στη 4 και 5 φωτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Ιουλίου 2016 #96 Share 2 Ιουλίου 2016 μονο μη μου πεις laboutei kai lineaus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουλίου 2016 #97 Share 2 Ιουλίου 2016 παρα πολυ ωραια προχωραει . ποια ρασακια ειναι στη 4 και 5 φωτο ?Μανωλη το ενα πρεπει να ειναιHalichoeres biocellatus Και το αλλο Cirrhilabrus exquisitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Ιουλίου 2016 #98 Share 2 Ιουλίου 2016 Μανωλη το ενα πρεπει να ειναι Halichoeres biocellatus Και το αλλο Cirrhilabrus exquisitus νικολα μη μπερδευεσαι για την τεταρτη και τη πεμπτη φωτο λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουλίου 2016 #99 Share 2 Ιουλίου 2016 νικολα μη μπερδευεσαι για την τεταρτη και τη πεμπτη φωτο λεω. Εχεις δικιο ,οριστε Cirrhilabrus laboutei Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Ιουλίου 2016 #100 Share 2 Ιουλίου 2016 κατσε θα μας πει ο φιλος γιατι καθοριζονται απο τη τιμη χχαχαχααχαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος