Jump to content

Λάθος στήσιμο ενυδρείου στην αρχή, στο σωστό δρόμο μετά τις συμβουλές ....

Recommended Posts

Συμφωνω με τους απο πανω....πολυ συντομα θα εχεις γεννες και πολυ πιθανο να εχεις σε λιγο καιρο περισσοτερα ψαρακια απ'οτι υπολογιζες! :)

Εισαι ευχαριστημενος απο το φιλτρο?Ποσο βιολογικο υλικο χωραει?

Το φίλτρο είναι φανταστικό. Εντελώς αθόρυβο και αρκετά δυνατό. Να ναι καλά ο "Argie 1" που μου το πρώτεινε. Έχει 1 κάδο και ελευθερο χώρο από κάτω.

Στον κάδο έχω βάλει ελαφρόπετρα, και βαμβάκι. Και στον χώρο από κάτω έχω βάλει το μαμίσιο σφουγγάρι και από πάνω μια στρώση μπλε σφουγγάρι.

Εγώ το βλέπω super. και είναι και εύκολο στον καθαρισμό, άνοιγμα κτλ...

Τα νιτρικά είναι τροφή για τα φυτά. Η τιμή 5 δείχνει χαμηλά νιτρικά. Καλό είναι να υπάρχει τιμή από10-15 για να <<τρώνε>> τα φυτά σου.

Οπς.... Αυτό δεν το ήξερα!!!

Λες να φταίει που έχω πολύ κερατόφυλο ? Γιατί πως αλλιώς μπορώ να ανεβάσω τα νιτρικά? Και αν ανέβουν τα νιτρικά δεν θα έχω πρόβλημα μετά?

Λες να φταίει που έχω πολύ κερατόφυλο ?

Φταιει,μειωσε το.

Λες να φταίει που έχω πολύ κερατόφυλο ? Γιατί πως αλλιώς μπορώ να ανεβάσω τα νιτρικά? Και αν ανέβουν τα νιτρικά δεν θα έχω πρόβλημα μετά?

Ναι φταιει αυτο.

Αλλη λυση ειναι σκευασμα νιτρικων.Χωρις νιτρικα τα φυτα σου πεινανε.

Και να ανεβουν τι προβλημα θα εχεις δηλαδη?

Τάιζε και λιγο παραπάνω :)

ok. θα μειώσω το κερατοφυλλο και θα τα ταίζω 2 φορές αντι για 1. "Rastafarian" δεν ξέρω για αυτό ρωτάω να μάθω και για αυτό θέτω και τους φόβους και τις απορίες που έχω.

ok. θα μειώσω το κερατοφυλλο και θα τα ταίζω 2 φορές αντι για 1. "Rastafarian" δεν ξέρω για αυτό ρωτάω να μάθω και για αυτό θέτω και τους φόβους και τις απορίες που έχω.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν ανεβουν τα νιτρικα,ισα ισα που θα πανε καλυτερα και τα φυτα σου.

οκ. Σε ευχαριστώ. Θα επανέλθω με ερώτηση σχετικά με την τύρφη και τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε στο βαρέλι αλλαγής. Εχω διαβάσει το άρθρο σου και έχω κάποιες απορίες.

οκ. Σε ευχαριστώ. Θα επανέλθω με ερώτηση σχετικά με την τύρφη και τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε στο βαρέλι αλλαγής. Εχω διαβάσει το άρθρο σου και έχω κάποιες απορίες.

Με το ειδος ψαριών που έχεις δεν χρειάζεται να βάλεις τυρφη, απαγορεύεται θα το ελεγα καλύτερα

Φίλε Τάκη το ξέρω αυτό. Σκέφτομαι όμως να αλλάξω ψαροσύνθεση. Για αυτό το είπα.

Φίλε Τάκη το ξέρω αυτό. Σκέφτομαι όμως να αλλάξω ψαροσύνθεση. Για αυτό το είπα.

Α, πας για άλλα κόλπα δηλαδή :)

Τάκη θα δείξει. Έχω κάτι στο μυαλό μου (ακόμη) και πριν να το ξεκινήσω θέλω να δω τις δυσκολίες, κόστος, κτλ...

Τώρα πια έμαθα, ότι πρώτα μαθαίνεις από τους γνώστες εδώ και μετά ξεκινάς το project. 

• Like 1

Τάκη θα δείξει. Έχω κάτι στο μυαλό μου (ακόμη) και πριν να το ξεκινήσω θέλω να δω τις δυσκολίες, κόστος, κτλ...

Τώρα πια έμαθα, ότι πρώτα μαθαίνεις από τους γνώστες εδώ και μετά ξεκινάς το project. 

Σε βλέπω να πας και για μπουκάλα CO2 , έτοιμος είσαι :)

Ωραίο και φυσικότατο το έκανες.

Καλησπέρα σας, Η σημερινή εικόνα του ενυδρείου μου.

https://www.youtube.com/watch?v=PZrhZzhnVNc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...