ReaperX 14 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2015 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό φυτεμένοΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 100x42x65 cmΣυνολικά Λίτρα: ~200 καθαράSump (λίτρα): - ΟργανισμοίΦυτά:Vallisneria Gigantea,Alternanthera Reineckii,Alternanthera Reineckii mini(?),Cabomba Caroliniana,Hygrophila red-green,Echinodorus Bleheri,Microsorum Pterorus,Anubias nana,Ludwigia Glandulosa,Bacopa Monieri,Heteranthera Zosterifolia,Staurogyne Repens,Cryptocoryne Wendtii brown,Cryptocoryne Walkeri,Java Moss. Ψάρια: 15x Rummynose Tetra , 15 x Cardinal Tetra , 12 x Corydoras Sterbai , 2 x Ancistrus sp3 Άλλα είδη: 6 x Caridina Japonica , Ramshorn & Physa snails.Διακοσμητικά υλικάΦόντο: Mαύρο πλαστικόΠέτρες: -Ξύλα: Mangrove driftwoodΆλλα διακοσμητικά : 1 καρύδαΥπόστρωμα: JBL Aquabasis Βυθός: JBL ManadoΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Anubias Led ~60 wattΔιάρκεια φωτισμού: 8 ώρες (16:00-00:00)Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:JBL Cristalprofi E1501 Θέρμανση/ Ψύξη: JBL Protemp S 200WattΛίπανση: Seachem FlourishΠαροχή CO2: 50-60 φυσ/λεπτό 24\7Διατροφή:Flakes,Pellets,TabsΠαράμετροιpH:6,6-6,8Γενική σκληρότητα (GH):8-9Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4-6Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0Νιτρικά (ΝΟ3): 5Φωσφορικά (PΟ4): 0,1 *Μέση Θερμοκρασία (°C): 25,8ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: ~60lt ανά βδομάδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα: Αντίστροφη Όσμωση *Φωσφορικά μέτρησα χτες πρώτη φορά γιατί άρχισα να βλέπω λίγη gsa σε μερικά φύλλα,οπότε θα αρχίσω να προσθέτω και φώσφορο.. Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2015 - ReaperX 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν είμαι των φυτεμενων ,αλλα αυτό που βλεπω μαρεσει πολύ,να το χαιρεσαι φιλε μου, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 14 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλο μπραβο αμα μεγαλωσεις και τις συσταδες σε ορισμενα φυτα θα δειξει περισσοτερο αντε με το καλο να φουντωσουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 14 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλο μπραβο αμα μεγαλωσεις και τις συσταδες σε ορισμενα φυτα θα δειξει περισσοτερο αντε με το καλο να φουντωσουν ολα Ευχαριστώ! Ισχύει.. Την bacopa που είναι δεξιά την κόντυνα πριν λίγο και φύτεψα δίπλα τα κλαδέματα.Αύριο λογικά θα ξανακλαδέψω και την ludwigia γιατί έχει πάρει πολύ ύψος και θα φυτέψω τα κλαδέματα. H μεγάλη Alternanthera δεξιά ήταν αρκετά ψηλή,αλλά δυστυχώς έπεσε κλάδεμα πριν λίγο καιρό γιατί είχε εμφανίσει bba σε μερικά της φύλλα. Μεγάλο κλάδεμα έφαγε πριν μια βδομάδα επίσης και η Heteranthera γιατί σκίαζε το μισό ενυδρείο. Τέλος μπροστά το staurogyne επεκτείνεται αργά,αλλά σταθερά.Με 2 κλαδάκια είχα ξεκινήσει κι από τότε κλαδεύω και φυτεύω εκεί τριγύρω. Για σύγκριση,έτσι ήταν όταν είχε πρωτοστηθεί τέλη Σεπτεμβρίου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 14 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 14 Νοεμβρίου 2015 αφου περασες το σταδιο αυτο της πρωτης φωτογραφιας... δε θα το καταλαβεις ποτε θα πηξεις απο φυτα!!!αντε και καλες μετα-φυτευσεις αν θες κανα κλαδεματακι απο αλλο φυτο την αλλη βδομαδα θα εχω διαφορα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 14 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 14 Νοεμβρίου 2015 αφου περασες το σταδιο αυτο της πρωτης φωτογραφιας... δε θα το καταλαβεις ποτε θα πηξεις απο φυτα!!!αντε και καλες μετα-φυτευσεις αν θες κανα κλαδεματακι απο αλλο φυτο την αλλη βδομαδα θα εχω διαφορα Πολλά θέλω,συνεχώς βλέπω φυτά που θα ήθελα να βάλω,αλλά δεν έχω χώρο για άλλα είδη δυστυχώς... Σ' ευχαριστώ πάντως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 14 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο Γιωργο πολυ ομορφο. Καμια σχεση με την αρχικη κατασταση οπως ειπαν και οι υπολοιποι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 14 Νοεμβρίου 2015 #8 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο, και πολύ καλή πρόοδο Μπράβο φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 16 Νοεμβρίου 2015 Author #9 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ!!! Κι ένα πρόχειρο βιντεάκι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 17 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο βίντεο και ωραία ψάρια να σου ζήσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 23 Δεκεμβρίου 2015 Author #11 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 Ώρα για κλάδεμα πάλι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 23 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 Φοβερό εχει γίνει. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 16 Ιανουαρίου 2016 Author #13 Share 16 Ιανουαρίου 2016 O τσαμπουκαλής του ενυδρείου.. Ένα panaqolus sp. που προστέθηκε πριν κάνα μήνα.. Και εδώ κάποιες amano με τα αγαπημένα τους shrimp pellets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
More2 22 Ιανουαρίου 2016 #14 Share 22 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο το ενυδρείο! Τώρα είδα την παρουσίαση.. Πανέμορφα και τα ψαράκια, φτου φτου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος