Jump to content

Aquael Bioceramax

Recommended Posts

Γειά σας,

παρόλο που είμαι καινούργιος στη παρέα σας, παρακολουθώ και ενημερώνομαι αρκετό καιρό. Θα ήθελα μία βοήθεια. Το aquael bioceramax μπορώ να το χρησιμοποιήσω για αποικία βακτηρίων?

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα απ οτι βλεπω ειναι βιολογικο υλικο,οπωτε ναι μπορεις να το χρησιμοποιησεις κανονικα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Και προτίμησε το biocera max ultra pro1600 που είναι σε μπαλάκι και έχει 1600 m2 αποικισημα.

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

Τελικά βρήκα το Aquael Bioceramax Ultrapro χύμα με 5 ευρώ το λίτρο οπότε θα πάρω αυτό, αλλά γράφει 1200 m2. Ευχαριστώ!

Αυτό που βρήκες εσύ είναι το ενυσχημενο μακαρόνι, λέγετε biocera max ultra 1200m2 , και πράγματι έχει 1200 τετραγωνικά στο λίτρο.

To biocera max ultra pro 1600m2 είναι μόνο σε μπιλακια

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

• 2 weeks later...

Αγόρασα το Aquael Bioceramax Ultrapro, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω κατι. Μήπως το siporax είναι καλύτερο και έκανα βλακεία που το άλλαξα? Βέβαια έχω αλλάξει το μισό μόνο για να μην χαλάσω την βιολογία και είχα σκοπό σε κανά μήνα να άλλαζα και το άλλο μισό siporax με Aquael Bioceramax Ultrapro. Το έκανα επειδή το Aquael Bioceramax Ultrapro έγραφε μεγαλύτερη επιφάνεια και θεώρησα ότι είναι καλύτερο. Τι γνώμη έχετε εσείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...