Valentino46 13 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, ψάχνω κερατόφυλλο και σκέφτηκα να βάλω μια αγγελία αλλά για κάποιο λόγο μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Για αυτό το λόγο άνοιξα θέμα εδώ. Εάν έχει κάποιος να μου δώσει κλάδεμα ή έστω να μου προτείνει κάποιο μαγαζί θα το εκτιμούσα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis_61106 13 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητε φιλέ δεν σου κανει πρόβλημα στις αγγελίες απλα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5 δημοσιεύσεις για να βάλεις αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis_61106 13 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω κερατοφυλλο να σου δώσω απλα αν είσαι Οντως Άρτα θα είναι κάπως δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2015 Αν διαβασεις τους κανονισμους των αγγελιων θα καταλαβεις γιατι δεν μπορεις να βαλεις αγγελια. Κοιτα τις αγγελιες που εχουν βαλει αλλα μελη μηπως βρεις. Το παρων θεμα κλειδωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts