ioannis tank 12 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω τεστακια για το θαλασσινο μου. Μου ειπαν για salifert μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι δν ξερω απο που να τα αγορασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Koιτα στα καταστηματα, υπαρχουν σε πολυ καλες τιμες και κανουν και αποστολες Salifert να παρεις, καλα σου ειπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2015 (edited) salifert να πάρεις. Είναι πολύ καλά. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που στέλνουν επαρχία. (Σου έχω στείλει ΠΜ. ) Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2015 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνησω με τον βασιλη και τον ευγενειο παραπανω Μπραβο γιαννη που ρωτας για τα βηματα σου και παιρνεις και μια δευτερη γνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος