aleale20 11 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας! έχω ένα μήνα περίπου ένα ενυδρείο όμως τώρα παρατήρησα τις ακαθαρσίες που μένουν στον πάτο μετά την αλλαγή του νερού! Πώς τις καθαρίζω; Κάνουν κάτι καλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς μια στο τόσο να κάνεις σκούπα βυθού ή απλά με το λάστιχο κατα την αλλαγή νερού, να το περνάς πάνω απο την άμμο ίσα ίσα να ρουφάει τς ακαθαρσίες αλλα όχι την άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Οπως ειπε και ο Πανος ποιο πανω, με ενα μικρο σωληνα. Κι αυτο λογο οτι ειναι μικρο το ενυδρειο και θα αδειασει γρηγορα. Παντα βαζωντας το δακτυλο εμπρος ( μην παει το μυαλο σας στο πονηρο ) στο σωληνα για να ρυθμιζεις τη ροη που θα βγαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 11 Νοεμβρίου 2015 (edited) <p>Γεια σας! έχω ένα μήνα περίπου ένα ενυδρείο όμως τώρα παρατήρησα τις ακαθαρσίες που μένουν στον πάτο μετά την αλλαγή του νερού! Πώς τις καθαρίζω; Κάνουν κάτι καλό; Επειδη ρωτησες αν κανουν καλο...εγω δεν κανω σκουπα στα δικα μου ενυδρεια (επειδη εχω αρκετα φυτα και σπανια πεταω λιπασματα και σε μικρες ποσοτητες) τα αφηνω για λιπασμα και τα αποροφουν τα φυτα... Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 11 Νοεμβρίου 2015 ............Παντα βαζωντας το δακτυλο εμπρος ( μην παει το μυαλο σας στο πονηρο ) στο σωληνα για να ρυθμιζεις τη ροη που θα βγαινει. Εγω πιστεύω οτι και απο πίσω απ το σωλήνα να βάλεις το δάχτυλο το ίδιο θα είναι !!! Για να ρυθμίζεις τη ροή το λέω . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 11 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2015 (edited) ευχαριστώ για τη βοήθεια.αυτή η περίφημη «σκούπα του βυθού»: πώς είναι; τι είναι; πού τη βρίσκω; Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2015 - aleale20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται ειδική σκούπα. Οπως σου γράφουν και παραπάνω τα παιδιά με το λάστιχο που πραγματοποιείς τις αλλαγές απλά το περνάς πανω από τις ακαθαρσίες και ... έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 12 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτό έκανα από την πρώτη αλλαγή!Πάντα όμως μένουν μπόλικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 12 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 12 Νοεμβρίου 2015 <p>ευχαριστώ για τη βοήθεια.αυτή η περίφημη «σκούπα του βυθού»: πώς είναι; τι είναι; πού τη βρίσκω; Σκούπα βυθού ειναι αυτό: Υπάρχουν βέβαια και άλλες μορφες. Θα τη βρεις στα pet shop . Αλλά αν δεν εχεις σοβαρό πρόβλημα με το βυθό σου ( κάπου υπάρχει πρόβλημα/ λαθος ) δεν ειναι κατι που ειναι απαραίτητο. Ιδίως αν εχεις ζωντανά φυτά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 12 Νοεμβρίου 2015 Author #10 Share 12 Νοεμβρίου 2015 εψαξα στην ιστοσελίδα της serra αλλά έγραφε σκούπα βυθού για χαλίκι!Εγώ έχω άμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 12 Νοεμβρίου 2015 #11 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Αν ειναι ψιλή η άμμος, μαζί με το νερο θα φύγει και η άμμος .... Και με σκέτο λάστιχο κανεις την ίδια δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 15 Νοεμβρίου 2015 Author #12 Share 15 Νοεμβρίου 2015 Οι ακαθαρσίες είναι μεγαλύτερες από την άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 18 Δεκεμβρίου 2015 Author #13 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 αλλά το λάστιχο τις ρουφάει απο απόσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 18 Δεκεμβρίου 2015 #14 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 χαιρομαι που βρήκες τη λύση που έψαχνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleale20 25 Ιανουαρίου 2016 Author #15 Share 25 Ιανουαρίου 2016 όμως πάντα μένουν μπόλικες μακριά από φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος