Jump to content

Homade garlic guard

Recommended Posts

Υπάρχει καμία συνταγή για σπιτικό σκορδοζουμο; Ή δεν προτείνεται κάτι τέτοιο;

Εχω μια συνταγή που είναι μόνο για το μούλιασμα της τροφής τους.

Σε 500ml νερο πολτοποιείς 3 μέτριες σκελίδες σκόρδο να γίνει πουρές το σκόρδο προτα στο μπλέντερ και μετά το ρίχνεις μέσα στο νερό και αυτο διαιρείτε για 6 μήνες στο ψυγείο.

Επαναλαμβάνω μόνο για εμποτισμό της τροφής 2 φορές την βδομάδα

Μια φορα την εβδομαδα,αντι να πασαλειβω την κουζινα σκορδα,ταιζω την nls thera+a

Μια φορα την εβδομαδα,αντι να πασαλειβω την κουζινα σκορδα,ταιζω την nls thera+a

Βάλε κανένα λινκ.

http://www.igna.gr/index.php/eshop/trofe-8/new-life-spectrum-93/2333-uk01-0029-nls-thera-a-formula-80-g-detail

Αν θελεις μπορω να σου δωσω λιγη να δοκιμασεις

Έγινε επεξεργασία - argy1

http://www.igna.gr/index.php/eshop/trofe-8/new-life-spectrum-93/2333-uk01-0029-nls-thera-a-formula-80-g-detail

Αν θελεις μπορω να σου δωσω λιγη να δοκιμασεις

Τα τελευταία 37 χρόνια έχω κόψει τα σνακ του είδους!!!!! Με πειράζουν στο στομάχι!!!!
  • Like 1

Σωπα μωρε σιγα,εγω δοκιμαζω καμια φορα για μεζε με καμια μπυριτσα..  :P

Φυσικα αστειευομαστε,το γραφω μην παει και δοκιμασει κανενας,δεν ξερεις καμια φορα!

Εννοείται πως ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!!!!

Δεν θα σα στεναχωρησω Μιχάλη μου. Θα ήθελα να δοκιμασω λιγη στα σκαλαρια.

Θα φερω σε ενα κουτακι το Σαββατο να την δωσω στον Γιωργο.Απλα εχω την small εγω επειδη την πηρα για μικρα ψαρακια.Βγαινει και σε μεγαλυτερα πελλετ να ξερεις.Αν θες να δοκιμασεις να φτιαξεις με σκορδοζουμο μπορει να σου πει και καποιος φιλος πως το κανει αλλα εγω προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτε.Ειναι πολυ καλη τροφη αυτη με σκορδο για εντερικα και παρασιτα και εχω βρει την υγεια μου.

Φυσικα αστειευομαστε,το γραφω μην παει και δοκιμασει κανενας,δεν ξερεις καμια φορα!

Σόρρυ αν χαλάω το θέμα... αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Στα x-files ένας  :bigemo_harabe_net-53: μετά από πειράματα της Κυβέρνησης στην περιοχή 51  :nuke:  άρχισε να βάζει ψαροτροφή στο φαγητό του  :bigemo_harabe_net-58: . Γι' αυτό προσοχή!

• Like 1

Θα φερω σε ενα κουτακι το Σαββατο να την δωσω στον Γιωργο.Απλα εχω την small εγω επειδη την πηρα για μικρα ψαρακια.Βγαινει και σε μεγαλυτερα πελλετ να ξερεις.Αν θες να δοκιμασεις να φτιαξεις με σκορδοζουμο μπορει να σου πει και καποιος φιλος πως το κανει αλλα εγω προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτε.Ειναι πολυ καλη τροφη αυτη με σκορδο για εντερικα και παρασιτα και εχω βρει την υγεια μου.

Ευχαριστώ ρε φίλε, μια δοκιμή μόνο καλό θα κάνει. Δημόσια ευχαριστώ για την προθυμία!

Σόρρυ αν χαλάω το θέμα... αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Στα x-files ένας  :bigemo_harabe_net-53: μετά από πειράματα της Κυβέρνησης στην περιοχή 51  :nuke:  άρχισε να βάζει ψαροτροφή στο φαγητό του  :bigemo_harabe_net-58: . Γι' αυτό προσοχή!

The truth is out there! :bigemo_harabe_net-67:

Παρασκευά υπάρχει μέσα στο φόρουμ συνταγή για σκορδόζουμο. Νομίζω πως μοιάζει πολύ με αυτό που λέει ο Γιάννης. Θα βρω το λινκ και θα στο βάλω.

Έχουν φάει κάποιοι απο εδώ μέσα !!!! ....... Να μη λέμε και ονόματα .......!!!!

Δεν αγόραζαν τροφή να δεν τη δοκίμαζαν οι ίδιοι .....!!!!

Έχουν φάει κάποιοι απο εδώ μέσα !!!! ....... Να μη λέμε και ονόματα .......!!!!

Δεν αγόραζαν τροφή να δεν τη δοκίμαζαν οι ίδιοι .....!!!!

Μιλάμε για κάψιμοοοο!

Δες και το λινκ που σου έλεγα....

Δες και το λινκ που σου έλεγα....

Ευχαριστώ Μαίρη!

Παρακαλώ!!! Το έχω φτιάξει κιόλας... Το φύλαξα μέσα στο ψυγείο 6 - 7 μήνες και μέχρι την μέρα που το πέταξα μύριζε σκορδίλα όπως στην αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...