ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει καμία συνταγή για σπιτικό σκορδοζουμο; Ή δεν προτείνεται κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 11 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Εχω μια συνταγή που είναι μόνο για το μούλιασμα της τροφής τους. Σε 500ml νερο πολτοποιείς 3 μέτριες σκελίδες σκόρδο να γίνει πουρές το σκόρδο προτα στο μπλέντερ και μετά το ρίχνεις μέσα στο νερό και αυτο διαιρείτε για 6 μήνες στο ψυγείο. Επαναλαμβάνω μόνο για εμποτισμό της τροφής 2 φορές την βδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Μια φορα την εβδομαδα,αντι να πασαλειβω την κουζινα σκορδα,ταιζω την nls thera+a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Μια φορα την εβδομαδα,αντι να πασαλειβω την κουζινα σκορδα,ταιζω την nls thera+aΒάλε κανένα λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 11 Νοεμβρίου 2015 (edited) http://www.igna.gr/index.php/eshop/trofe-8/new-life-spectrum-93/2333-uk01-0029-nls-thera-a-formula-80-g-detail Αν θελεις μπορω να σου δωσω λιγη να δοκιμασεις Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2015 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2015 http://www.igna.gr/index.php/eshop/trofe-8/new-life-spectrum-93/2333-uk01-0029-nls-thera-a-formula-80-g-detail Αν θελεις μπορω να σου δωσω λιγη να δοκιμασεις Τα τελευταία 37 χρόνια έχω κόψει τα σνακ του είδους!!!!! Με πειράζουν στο στομάχι!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Σωπα μωρε σιγα,εγω δοκιμαζω καμια φορα για μεζε με καμια μπυριτσα.. Φυσικα αστειευομαστε,το γραφω μην παει και δοκιμασει κανενας,δεν ξερεις καμια φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται πως ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!!!! Δεν θα σα στεναχωρησω Μιχάλη μου. Θα ήθελα να δοκιμασω λιγη στα σκαλαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Θα φερω σε ενα κουτακι το Σαββατο να την δωσω στον Γιωργο.Απλα εχω την small εγω επειδη την πηρα για μικρα ψαρακια.Βγαινει και σε μεγαλυτερα πελλετ να ξερεις.Αν θες να δοκιμασεις να φτιαξεις με σκορδοζουμο μπορει να σου πει και καποιος φιλος πως το κανει αλλα εγω προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτε.Ειναι πολυ καλη τροφη αυτη με σκορδο για εντερικα και παρασιτα και εχω βρει την υγεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 11 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Σωπα μωρε σιγα,εγω δοκιμαζω καμια φορα για μεζε με καμια μπυριτσα.. Φυσικα αστειευομαστε,το γραφω μην παει και δοκιμασει κανενας,δεν ξερεις καμια φορα! Σόρρυ αν χαλάω το θέμα... αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Στα x-files ένας μετά από πειράματα της Κυβέρνησης στην περιοχή 51 άρχισε να βάζει ψαροτροφή στο φαγητό του . Γι' αυτό προσοχή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #11 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Θα φερω σε ενα κουτακι το Σαββατο να την δωσω στον Γιωργο.Απλα εχω την small εγω επειδη την πηρα για μικρα ψαρακια.Βγαινει και σε μεγαλυτερα πελλετ να ξερεις.Αν θες να δοκιμασεις να φτιαξεις με σκορδοζουμο μπορει να σου πει και καποιος φιλος πως το κανει αλλα εγω προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτε.Ειναι πολυ καλη τροφη αυτη με σκορδο για εντερικα και παρασιτα και εχω βρει την υγεια μου. Ευχαριστώ ρε φίλε, μια δοκιμή μόνο καλό θα κάνει. Δημόσια ευχαριστώ για την προθυμία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #12 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Σόρρυ αν χαλάω το θέμα... αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Στα x-files ένας μετά από πειράματα της Κυβέρνησης στην περιοχή 51 άρχισε να βάζει ψαροτροφή στο φαγητό του . Γι' αυτό προσοχή! The truth is out there! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 11 Νοεμβρίου 2015 #13 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Παρασκευά υπάρχει μέσα στο φόρουμ συνταγή για σκορδόζουμο. Νομίζω πως μοιάζει πολύ με αυτό που λέει ο Γιάννης. Θα βρω το λινκ και θα στο βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Νοεμβρίου 2015 #14 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Σωπα μωρε σιγα,εγω δοκιμαζω καμια φορα για μεζε με καμια μπυριτσα.. Φυσικα αστειευομαστε,το γραφω μην παει και δοκιμασει κανενας,δεν ξερεις καμια φορα! Έχουν φάει κάποιοι απο εδώ μέσα !!!! ....... Να μη λέμε και ονόματα .......!!!! Δεν αγόραζαν τροφή να δεν τη δοκίμαζαν οι ίδιοι .....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Νοεμβρίου 2015 Author #15 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Έχουν φάει κάποιοι απο εδώ μέσα !!!! ....... Να μη λέμε και ονόματα .......!!!! Δεν αγόραζαν τροφή να δεν τη δοκίμαζαν οι ίδιοι .....!!!! Μιλάμε για κάψιμοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 11 Νοεμβρίου 2015 #16 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Δες και το λινκ που σου έλεγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Νοεμβρίου 2015 Author #17 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Δες και το λινκ που σου έλεγα.... Ευχαριστώ Μαίρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 13 Νοεμβρίου 2015 #18 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλώ!!! Το έχω φτιάξει κιόλας... Το φύλαξα μέσα στο ψυγείο 6 - 7 μήνες και μέχρι την μέρα που το πέταξα μύριζε σκορδίλα όπως στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος