MarinaStar 10 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2015 (edited) Εχω μια απορια.Διαβαζω συνεχεια αρθα (παλια και καινουργια) και ρωτανε πχ "τι φυτα να βαω στο ενυδρείο με την νεροχελωνα μου πλαστικα ή αληθινα ?" απαντηση "βαλε πλαστικα αν ειναι μικρο σε ηλικια γιατι τα τρωνε" Απορια μου: ειναι καλο να τα τρωνε ?Τι τους οφελει? Ευχαριστώ ΥΓ το εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ και γενικως τα περισσότερα ειναι παλια Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2015 - MarinaStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2015 (edited) Εδω που το χεις διαβασει;Προφανως εννοουν μη βαλετε αληθινα φυτα γιατι τα τρωνε. Βαλτε ψευτικα που δεν τα τρωνε. Αν βεβαια αρχισουν να τρωνε τα πλαστικα, τοτε εχουμε θεμα.Αναφερεσε μονο στις χελωνες;Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 11 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Ναι.τωρα δεν θυμαμαι το θεμα γιατι το ειχα διαβασεικ πριν γραφτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος