Jump to content

Lido 120

MK1977

Recommended Posts

Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου fluval 206 υ σε lido 120(η αντίστοιχου ενυδρείου ) χωρίς την αφερεση του εσωτερικού φίλτρου. Έχει κάποιος εμπειρία

Δε κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Από πίσω έχει στο πάνω μέρος 1 άνοιγμα από κάθε πλευρά από αριστερά οκ βάζουμε την αναροφυση από δεξιά είναι το φίλτρο πως περνάει η εξαγωγή πρώτον και δεύτερον η εξαγωγή το σύστημα που έχει δεν βυθίζεται

Στάλθηκε από το G510S 32GB μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε θα αφαιρέσεις το εσωτερικο; Η εξαγωγή (το σπρέι μπαρ) δε βυθίζεται. Το έχεις κατα μήκος της επιφάνειας.

Το fluval δεν εχει spray bar.

Δεν χωραει καθολου φιλε;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δε θέλω να το βγάλω. Δεν έχει σπρέι μπαρ έχει κάτι σαν σκούπα φίλτρου αυτοκινήτου :lol:

Δε μπορει να περάσει απο το άνοιγμα; Μπορείς να το βγάλεις μια φωτογραφία το σημείο και να το ανεβάσεις εδω;

Αν και το είχα αυτο το φιλτρο, δε θυμόμουν οτι δεν έχει σπρέι μπαρ, έχεις δίκιο Θοδωρή.

Αν αφησεις λιγο παραπανω τον σωληνα και τον τραβηξεις λιγο προς τα μεσα δεν κανεις δουλεια;

Αν δε πετύχει αυτό που λέει ο Θοδωρής, δοκίμασε να περάσεις τον σωλήνα διπλα απο την εγκοπή, στο ψηλό σημείο, στο χείλος του ενυδρειου και δες αν μπορείς να κάνεις μια πατέντα στο καπάκι έτσι ώστε οταν κλείνει, να μη μένει σηκωμένο σε αυτο το σημείο. Ενα κόψιμο δηλαδή τέτοιο ώστε να περνάει απο εκεί ο σωλήνας ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

Απο την άλλη, το ενυδρειο το έχεις κολλητά στον τοίχο, πρεπει να το φέρεις λίγο πιο μπροστά, χωράει ο σωλήνας εξόδου έτσι όπως το έχεις;

Όχι δεν βολεύει. Απλά σκέφτομαι (αν το έχει κάνει κανείς και μπορεί να βοηθήσει ) να κόψω το καπάκι πιο πλάι και να μπουν άλλοι σωλήνες η το δίνω και περνώ κάποιο άλλο φίλτρο που να ξέρει κάποιος ότι βολεύει καλύτερα

Όχι δεν βολεύει. Απλά σκέφτομαι (αν το έχει κάνει κανείς και μπορεί να βοηθήσει ) να κόψω το καπάκι πιο πλάι και να μπουν άλλοι σωλήνες η το δίνω και περνώ κάποιο άλλο φίλτρο που να ξέρει κάποιος ότι βολεύει καλύτερα

Σε αλλα φίλτρα ο σωλήνας δεν ειναι τόσο χοντροκομένος όσο του Fluval αλλα γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασία; Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με αυτό.
  • Like 1

Γιαυτό ψάχνω κάποιον που να το έχει αντιμετώπιση αυτό το θέμα ;)

Γιατί δεν περνάς και τις δύο σωλήνες του fluval από την ίδια τρύπα απέναντι από το εσωτερικο; Δεν χωράνε;

• Like 1

Με τίποτα. Το θέμα είναι τι θα κάνω και με την εξαγωγή που δε βυθίζεται. Το φίλτρο το έχω πάρει από φύλο που ούτε αυτόν τον βολεψε σε ένα sun sun αν θυμάμαι καλά. Αν δεν βγάλω άκρη θα το δώσουμε(έχει δουλέψει για 2 ώρες) και θα πάρω κανένα άλλο που απόδεδηγμενα βολεύει

Για καθε προβλημα υπαρχει λυση. Γιατι δεν χωρανε οι δυο σωληνες μαζι; ειναι μικρη η τρυπα; κοφτην λιγο με μια φαλτσετα.

Τι εννοεις δεν βυθιζεται;

Βυθίζεται ή εξαγωγή νομίζω, αρκεί να έχει σπιράλ μουσικό. Κατεβάινει μόνο το σπιράλ με την εξαγωγή και τα πιαστρακια-γκουμουτσες μένουν στο τζαμί.

Στο δικό μου sun sun μια χαρα εκατσαν οι σωλήνες. Μήπως δε κάνεις κάτι σωστά; Τι εννοείς δε βυθίζεται;

Βρε Παρασκυά......το μουσικό σπιράλ ποιό ειναι;

Το άνοιγμα δεν είναι στο καπάκι αλά το ενυδρείο έχει ένα ανάποδο Π άρα δεν μπορώ να μεγαλώσει το άνοιγμα σαν να ήταν στο φύλο του καπακιου

2 1/2 δάχτυλα. Το προσπαθήσα δεν χωράνε μαζί. Και δεν θέλω να είναι και τόσο κοντά ότι βγάζει να το ρουφάει το περισσότερο αμέσως

Εσυ δεν θα φας το γυαλι, το πλαστικο απο το καπακι θα φας. Θα κανεις δηλαδη μια αντιστοιχη εγκοπη στο καπακι.

Η εισοδος ειναι κατω και ρουφαει απο κατω. Η εξοδος ριχνει πανω οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Μουσικό σπιράλ = μπόλικο σπιράλ.

Ζήτω ή αυτόματη διόρθωση!!!!

Συμφωνώ με τον Θοδωρή, δεν θα έχεις θέμα αν είναι κοντά εισαγωγή και εξαγωγή.

Καλημέρα σε όλους.

Θα χρησιμοποιήσεις το μαμισιο εσωτερικο; Ή απλά δεν θα το αφαιρέσεις ;

Ναι παρασκευα θα το δουλέψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...