Babis11 9 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 9 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα στην ομαδα, αποφασισα να κανω ενα ενυδρειο με κιχλιδες malawi. το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα διαστασει δεν ξερω ακριβως θα το μετρησω και θα ενημερωσω προς το παρων ειναι ετσι. επειδη ειμαι αρχαριος ακομα με τα ψαρια θελω να ακουσω συμβουλες αν ειναι κατι λαθος να διορθωσω κατι η να προσθεσω. οι πετρες ειναι απο βουνο τις επλυνα καλα και τα σχετικα και τις εβαλα, τις ανουμπιες τις ειχα απο παλια ειχα χρυσοψαρα και τις κρατησα. η φωτο ειναι θολη ακομα ειναι μεχρι να καθαρισει τελειως ακουω συμβουλες ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Αδερφε, καλως ηρθες. Αν το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα απλα το ξεχνας το malawi. Tanganika αν θες, νομιζω κατι μπορεις να φτιαξεις. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 9 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 9 Νοεμβρίου 2015 (edited) μαλιστα , ακομα το ψαχνω ετσι κι αλλιως διοτι ειναι και λιγο μικρο το ενυδρειο και απο οσο διαβασα οι malawi μεγαλωνουν πολυ σε μακρος . τι στισιμο του ενυδρειου ειναι καλο ; σε λιγο καιρο θα βαλω και κελυφη σαλιγκαριων για προστασια για τα μικρα αργοτερα . ισχυει η δεν χρειαζετε ; Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2015 - Babis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 9 Νοεμβρίου 2015 (edited) Λογικά θα πας σε νανοκιχλιδες τανγκανικας άρα χρειάζεσαι πολλά κελύφη Δες και εδώ θα σε βοηθήσει http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CF%87%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%82-tanganyika/#entry550987 Έγινε επεξεργασία 9 Νοεμβρίου 2015 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω ότι Μαλάουι δε μπορείς να βάλεις μέσα στο ενυδρειο. Οι ανούμπιες ειναι φυτεμένες στην άμμο ή μου φαίνεται; Δες λοιπόν για κιχλίδες της λίμνης Τανγκανίκα όπως σου είπαν τα παιδια παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 9 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω ότι Μαλάουι δε μπορείς να βάλεις μέσα στο ενυδρειο. Οι ανούμπιες ειναι φυτεμένες στην άμμο ή μου φαίνεται; Δες λοιπόν για κιχλίδες της λίμνης Τανγκανίκα όπως σου είπαν τα παιδια παραπάνω. οχι ολες τις περισσοτερες τις εβαλα μεσα στις πετρες αλλα οι υπολοιπες ειναι επανω στην αμμο οχι πολυ θαμενες διοτι γνωρισω οτι οι ριζες κλπ πρεπει να μην ειναι μεσα σε αμμο . εχω ψαξει και εχω διαβασει εδω και 3 μερες στο φορουμ για ολα τα ειδη κιχλιδων.απλως δεν ξερω αν εχω φτιαξει καλο το στισιμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Εβαλες πρωτα τις πετρες και μετα την αμμο? αν οχι εχεις κανει 1 λαθος αν ναι προχωραμε... θα πας για νανο κιχλιδες Τανγκανίκα γιατι Μαλάουι δεν υπαρχει πιθανότητα.... αν βαλεις κοχυλοψαρα καλο ειναι να βγαλεις μερικες πετρες και να βαλεις πιο πολλα κοχύλια για να εχουν και χώρο να κολυμπούν και να παιζουν με την αμμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 10 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 10 Νοεμβρίου 2015 (edited) Πρωτα τις πετρες και μετα αμμο .διαβασα στο φορουμ και μετα επραξα .επισης σημερα εβαλα και κελυφη πως φενετε ; και εγω το σκευτικα να βγαλω μια πετρα αλλα στιθηκε πολυ ωραια απο οσο νομιζω Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2015 - Babis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 10 Νοεμβρίου 2015 Author #9 Share 10 Νοεμβρίου 2015 (edited) http://s14.postimg.org/y083mcllt/IMG_20151110_135830.jpg Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2015 - Babis11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 10 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Εμενα προσωπικά μου αρεσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Νοεμβρίου 2015 #11 Share 10 Νοεμβρίου 2015 (edited) Εμένα δε μου αρεσει που έχεις βάλει τα κελύφη στη σειρά, φαίνεται πολυ στημένο το σκηνικό. Βασικά θεωρω οτι θα χρειαστείς και περισσότερα κελύφη. Βλέπω κάτι πλαστικά φυτά, θα τα αφήσεις μέσα; Ελπίζω όχι. Οι βαλισνέριες ειναι αληθινές ή όχι και αν ειναι αληθινές, γιατι βρίσκονται πάνω στην πέτρα;.....ή έτσι το βλέπω εγω; Κατέληξες στα ψάρια που θα φιλοξενήσεις; Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 10 Νοεμβρίου 2015 #12 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Καλα κι εγω ετσι στη σειρα τα ειχα και τωρα δεν δεν ξερω που εχουν φτάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 10 Νοεμβρίου 2015 Author #13 Share 10 Νοεμβρίου 2015 τα κελυφοι τυχαια τα εβαλα να σου πω την αληθεια δεν τα εβαζα στην σειρα απλα ετσι φανηκαν. τα ψευτικα θα τα βγαλω και τα αλλα και θα αφησω μονο ανουμπιες . δεν κατεληξα ακομα σε ποιο ειδος κιχλιδων θα διαλεξω . ειναι δυσκολη επιλογη διοτι αυτα που μου αρεσουν θελουν μεγαλα ενυδρεια :/ δυστυχως . Labidochromis περισσοτερα κελυφη στην επομενη μαγειρια που θα κανουν με καλο καθαρισμα και πολυ βρασιμο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Νοεμβρίου 2015 #14 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς ξεχνάς τη λίμνη Malawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 10 Νοεμβρίου 2015 Author #15 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς ξεχνάς τη λίμνη Malawi. μαλλον ναι αλλα σε λιγο καιρο σκεφτομαι να κανω και αλλο ενυδρειο γυρο στα 200 λιτρα οποτε υπομονη . βρηκα μια σελιδα που ανεβασαν εδω στο φορουμ και βρηκα ολα τα ειδα που ειναι για μικρα ενυδρεια μεχρι 60-80 λιτρα. οποτε πρεπει να κανω μια επιλογη και θα ενημερωσω να μου πειτε και εσεις τι γνωμη σας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2015 #16 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Καλώς ήρθες στην Αφρική φίλε Μπάμπη!! Αν πας σε κοχυλόψαρα τότε το στήσιμο σου δεν είναι σωστό. Σου παραθέτω μερικά στησίματα για κοχυλόψαρα να πάρεις μια ιδέα. Αν πας σε κάποιο πετρόψαρο τότε βγάζεις τα κοχύλια(εκτός αν σ αρέσουν σαν ντεκόρ) και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 12 Νοεμβρίου 2015 Author #17 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Καλώς ήρθες στην Αφρική φίλε Μπάμπη!! Αν πας σε κοχυλόψαρα τότε το στήσιμο σου δεν είναι σωστό. Σου παραθέτω μερικά στησίματα για κοχυλόψαρα να πάρεις μια ιδέα. Αν πας σε κάποιο πετρόψαρο τότε βγάζεις τα κοχύλια(εκτός αν σ αρέσουν σαν ντεκόρ) και είσαι έτοιμος. Μπορεις να μου προτεινεις καποια πετροψαρα ; Οι μετρησεις πως σας φενονται; Cl2 0 Ph 8.0-8.2 Kh=tac 15 Gh dt th >14 No2 0 No3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος