retard20 8 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2015 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου (betta tank)Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (41x25x25):Συνολικά Λίτρα: 25Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά: hydrocotyle leucocephala , anubia nana , cryptocorine parva , Rotala RotundifoliaΨάρια:Άλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο: χαρτονι μαυροΠέτρες: ΞυλοπετραΞύλα: redmoorΆλλα διακοσμητικά : φυλλο καταπαΥπόστρωμα:Βυθός: Μαυρο Χαλαζιακο χαλικι 1-1,8 μμΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 11watt λαμπα οικονομιας 6500 κελβινΔιάρκεια φωτισμού: 7 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: quael 40-60 liter Με ρυθμιση ροηςΘέρμανση/ Ψύξη: 150 watt προσωρινα κατι επαθε ο 50 αρηςΛίπανση:Παροχή CO2:Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH: 7,5 -7,6Γενική σκληρότητα (GH): 8Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3): 10Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C): 26Συντήρηση Αλλαγές νερού: 40% weeklyΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα: prime / σε βαρελιΆλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: καλησπερα ειπα να βαλω και εγω την μονομαχιερα που εστεισα πριν 2-3 βδομαδες!! τον οποιο κληρονομισα απο μια φιλη της κοπελας μου και ηταν σε γυαλα εχει αρχισει και ανακαμπτει αρκετα. Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2015 - retard20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφος ο μονομάχος σου, και κουκλί το σπιτικό του. Να ξέρεις πως θα εκτιμίσει πολύ την σκιά της λευκοκεφάλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 8 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2015 (edited) ευχαριστει πολυ ο μονομαχος για τα καλα σου λογια Και εγω με την σειρα μου για το σπιτικο του μερικες φωτο γιατι απο οτι ειδα δεν ανοιγουν σε μεγαλες καποιες ναι φαινεται να το εκτιμαει εβαλα και φυλλο καταπα σημερα που μου εδωσε ενας συνχομπιστας ελπιζω να κιτρινισει και το νερο... Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2015 - retard20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2015 (edited) Εαν δεν έχεις αποτέλεσμα με τα φύλλα, μπορείς να το βοηθήσεις με την χρήση blackwater. Θα δείχνει τελείως ,διαφορετικό με το <<καφέ>> νερό. Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2015 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 8 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Γενική κατηγορία ενυδρείου (betta tank) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (41x25x25): Συνολικά Λίτρα: 25 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: hydrocotyle leucocephala , anubia nana , cryptocorine parva , Rotala Rotundifolia Ψάρια: Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: χαρτονι μαυρο Πέτρες: Ξυλοπετρα Ξύλα: redmoor Άλλα διακοσμητικά : φυλλο καταπα Υπόστρωμα: Βυθός: Μαυρο Χαλαζιακο χαλικι 1-1,8 μμ Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 11watt λαμπα οικονομιας 6500 κελβιν Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: quael 40-60 liter Με ρυθμιση ροης Θέρμανση/ Ψύξη: 150 watt προσωρινα κατι επαθε ο 50 αρης Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: 7,5 -7,6 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 40% weekly Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: prime / σε βαρελι Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: καλησπερα ειπα να βαλω και εγω την μονομαχιερα που εστεισα πριν 2-3 βδομαδες!! τον οποιο κληρονομισα απο μια φιλη της κοπελας μου και ηταν σε γυαλα εχει αρχισει και ανακαμπτει αρκετα. Ενας πολυ τυχερος μονομαχος..μπραβο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 8 Νοεμβρίου 2015 Author #6 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Εαν δεν έχεις αποτέλεσμα με τα φύλλα, μπορείς να το βοηθήσεις με την χρήση blackwater. Θα δείχνει τελείως ,διαφορετικό με το <<καφέ>> νερό. μου εδωσε πολλα φυλλα το παιδι (και τον ευχαριστω) οποτε εβαλα μισο φυλλο απο αυτα που μου εδωσε ( ειναι τεραστια) αν δε δω αποτελεσμα ισως θρυμματισω και το βαλω σε καλσα η κατι... αν δε πιασει ουτε αυτο μπορει να φτιαξω και ζουμι απο τα φυλλα θα δω πως θα παει ναι ειναι καταπληκτικο το black water Ενας πολυ τυχερος μονομαχος..μπραβο!! ναι σαι καλα Σταθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Νοεμβρίου 2015 #7 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο ψαρι και λιγο τσαμπουκαλεμενο θα ελεγα. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 8 Νοεμβρίου 2015 Author #8 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο ψαρι και λιγο τσαμπουκαλεμενο θα ελεγα. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιτηδες τον τσαντισα να κανει το flaring του να σας κανουμε μοστρα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 8 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Ενας πολυ τυχερος μονομαχος..μπραβο!! +100000000 Μπράβο φίλε πολύ όμορφο !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Φιλε πολυ ωραιο το εχεις. Πολλα μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Νοεμβρίου 2015 #11 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Ωραιο ενυδρειο και ομορφος μονομαχος. Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 9 Νοεμβρίου 2015 Author #12 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Φιλε πολυ ωραιο το εχεις. Πολλα μπραβο! Ωραιο ενυδρειο και ομορφος μονομαχος. Μπραβο! Σας ευχαριστω πολυ παιδια απλα θυμηθηκα ποσο απλο μπορει να γινει το χομπυ και με λιγα πραγματα να υπαρχει ενα ομορφο αποτελεσμα και να ναι ευτυχισμενος ο ψαρης. (Μακαρι να ειχα χωρο για μεγαλυτερο και αλλα species) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος