Antonis K 7 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2015 (edited) Το ενυδρειο εκλεισε ενα χρονο που τρεχει.Αρχικη παρουσιαση εδω: http://www.aquazone.gr/forums/topic/100939-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-60-%CE%BB%CF%84/ Περασε απο διαφορες φασεις κ το καλοκαιρι ειχα κ απωλειες στα κοκκινα φυτα. Χαλασαν ολα με 28 κ κατι βαθμους. Τωρα η hydrophila difformis εχει κατακλεισει ολο το χωρο. Μαλλον θα παει για κουρεμα αυτη τη βδομαδα μπας κ ξαναφανει το hardscape. Aκουω γνωμες. Μια ερωτηση μονο. Εκανα μετρηση στα νιτρικα και εχω πολυ λιγα 5ppm με το ζορι.. (μαλλον απο τη hydrophila) Να ταιζω παραπανω η να αυξησω το χρονο μεταξυ αλλαγων νερου? Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2015 - Antonis K 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα. Για τα νιτρικα , καλυτερα ειναι να προσθεσεις καποιο λιπαμσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 10 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Εγω που ειχα 0 νιτρικά δούλεψα της seachem το nitrogen και σε μια εβδομάδα το πήγα 10 ppm και το κοντρολάρω εκεί τώρα και να φανταστείς είχα μέσα αρκετά φυτά όπου ρουφάνε πολύ νιτρικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Μου φαινεται ηρθε η ωρα για κλαδεμα αν και προσωπικα μου αρεσει σαν εικονα. Με τι τραβας; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 11 Νοεμβρίου 2015 Author #5 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Μου φαινεται ηρθε η ωρα για κλαδεμα αν και προσωπικα μου αρεσει σαν εικονα. Με τι τραβας; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγουρα θα το φαει το κουρεματακι του. Λιγο να φανουν οι πετρες κ η ριζα στη μεση. Οι φωτο ειναι με Canon 550 κ 50αρι φακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα θα το φαει το κουρεματακι του. Λιγο να φανουν οι πετρες κ η ριζα στη μεση. Οι φωτο ειναι με Canon 550 κ 50αρι φακο.Λογικα έχεις πειράξει και λίγο HDR έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος