dimitris76 6 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν το συγκεκριμενο σκιμμερ ποσα εκατοστα εξεχει πανω απο την σταθμη του νερου. Ρωταω για να δω αν θα κλεινει το καπακι του ενυδρειου σε περιπτωση που καταληξω σε αυτο! Ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos332 6 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2015 2cm περιπου για driy skiming. Πιστευω οτι σου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 6 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 6 Νοεμβρίου 2015 2cm περιπου για driy skiming. Πιστευω οτι σου κανει. Μονο τοσο λιγο εξεχει απο το νερο??? Εισαι σιγουρος-το εχεις δει η μετρησει??? Αν ειναι ετσι σιγουρα μου κανει (και μου περισευει!!!)!!! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos332 6 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2015 2cm απο το καπακι. Δεν σου το ειπα σωστα πριν sory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 6 Νοεμβρίου 2015 Author #5 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Για να μπορεσω να το καταλαβω καλυτερα μπορεις να μου πεις απο την επιφανεια του νερου εως το πανω μερος (τελειωμα) του σκιμμερ ποσα εκατοστα ειναι? Σε ευχαριστω πολυ και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos332 6 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Επιφανεια νερου μεχρι καπακι σκημερ 6,5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 6 Νοεμβρίου 2015 Author #7 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Επιφανεια νερου μεχρι καπακι σκημερ 6,5cm Υπολογιζω οτι εχω ενα περιθωριο περιπου 6 εκατοστα (για αισθητικους λογους δεν θελω να πεσει πιο κατο η σταθμη)...Θα παιξει λες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos332 6 Νοεμβρίου 2015 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Μαλον οχι. καητερα διαλεξε καποιο κρεμαστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2015 #9 Share 7 Νοεμβρίου 2015 (edited) Υπολογιζω οτι εχω ενα περιθωριο περιπου 6 εκατοστα (για αισθητικους λογους δεν θελω να πεσει πιο κατο η σταθμη)...Θα παιξει λες??? Οντως 6,5-7cm ειναι, αν εχει καπακι το ενυδρειο πιστευω δεν θα φαινεται ασχημα, θα καλυπτει το υψος του νερου η μπροστινη φασα του καπακιου Αν ηταν rimlles θα φαινοταν ασχημα η χαμηλη σταθμη Και κατι σημαντικο: επειδη τραβαει απο πανω πρεπει η σταθμη του νερου να μη κατεβει πολυ, χρειαζεσαι οπωσδηποτε αναπληρωση(αν δεν εχεις) Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 7 Νοεμβρίου 2015 Author #10 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Την φασα την μετραω περιπου 7cm oποτε ειναι οριακα για να κατεβει το νερο κατω απο αυτη, Μιας και απ οτι καταλαβαινω το εχεις δουλεψει Βασιλη, τι λεει το μηχανημα? Ειναι αποδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2015 #11 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Ναι αυτο εχω τωρα και ειναι φοβερο σκιμμερ, βεβαια light reef κατασταση και οριακο για τα λιτρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 7 Νοεμβρίου 2015 Author #12 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα! Εχω ακουσει καλα σχολια γενικα! Απο αναπληρωση ποια εχεις? Εγω εχω μια DIY που δεν την πολυεμπιστευομαι και λεω μηπως δω για καμια ετοιμη (η καμια δοκιμασμενη και σιγουρη DIY)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2015 #13 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Αναπληρωση κι εγω diy εχω, αλλα πηρα φλοτερακι και αντλια απο water waves H αναπληρωση της water waves ειναι πολυ καλη κ δοκιμασμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 7 Νοεμβρίου 2015 Author #14 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Αν τελικα καταφυγω σε αυτο το σκιμερ κατι πρεπει να κανω και με την αναπληρωση,.. Σε ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος