johnnix 4 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Τα νιτρικά μου (ΝΟ3) είναι περίπου στο 20-25 mg/L και θέλω να τα ρίξω λίγο, η χρήση του πράσσινου σφουγγαριού της Juwel κάνει δουλειά? Η αλλαγή νερού μου είναι σχεδόν 50% ΑΟ με 50% βρύσης αλλά από την βρύση τα νιτρικά είναι αρκετά υψηλά (το καλοκαίρι μέτρησα με υγρά API πάνω από 30) οπότε η αλλαγές νερού δεν βοηθάνε και τόσο σε αυτή την περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2015 (edited) Το σφουγκαρι δεν ειναι αυτου καθ αυτου. Εχει μεσα ενα ειδος ταμπλετας σε μια σχισμη στο πλαι του. Ποσο διαρκει αυτη η ταμπλετα δεν γνωριζω. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο και ποσο καιρο τρεχει? Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2015 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2015 #3 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Κανε αλλαγη με περισσοτερο νερο απο την οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 5 Νοεμβρίου 2015 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Κανε αλλαγη με περισσοτερο νερο απο την οσμωση. 30 λίτρα είναι και με το 50%-50% έχω πέσει pH 6.8-7.0 από 8 και σκληρότητα είμαι GH > 7 και KH περίπου 8, φοβάμαι ότι αν ρίξω παραπάνω όσμωση δεν θα είναι καλό για τις γαρίδες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 5 Νοεμβρίου 2015 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Το φίλτρο μου είναι το MINIKANI 80 με Siporax σε 2 κάθους και αδρό σφουγγάρι με βαμβάκι στον τρίτο (μου λείπει η ενδιάμεση διαβάθμιση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Νοεμβρίου 2015 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2015 (edited) Καλησπέρα, Τα νιτρικά μου (ΝΟ3) είναι περίπου στο 20-25 mg/L και θέλω να τα ρίξω λίγο, η χρήση του πράσσινου σφουγγαριού της Juwel κάνει δουλειά? Βαλε νιτροφαγα φυτα.... Η αλλαγή νερού μου είναι σχεδόν 50% ΑΟ με 50% βρύσης αλλά από την βρύση τα νιτρικά είναι αρκετά υψηλά (το καλοκαίρι μέτρησα με υγρά API πάνω από 30) οπότε η αλλαγές νερού δεν βοηθάνε και τόσο σε αυτή την περίπτωση Βαλε νιτροφαγα φυτα.. Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2015 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 6 Νοεμβρίου 2015 Author #7 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Μήπως να προσθέσω φίλτρο απονιτροποίησης στην ΑΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος