skourkos21 4 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2015 εδω και 2 μερες ξαφικα εχω προβλημα με το ενυδρειο μου.αυτες ειναι οι εικονες που σας δειχνω.τα φυτα ειναι πλαστικα.αλγη ειναι?πως το αντιμετωπιζω?μου ειχε δωσει φαρμακα το pet shop κ ειχα ριξει το νερο.πριν 18 μερες το εφτιαξα.τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 4 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Καφε διατομικη αλγη ειναι εμφανιζεται στα νεοστημενα ενυδρεια και θα φυγει μονη της. Τι φαρμακα σου εδωσαν να ριξεις? Επισης πρεπει να ξανα αναθεωρισεις για τα ψαρακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skourkos21 4 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2015 (edited) ?πρεπει ν αλλαξω το νερο?ενα μπλε υγρο κ ενα ασπρο μου εδωσε Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2015 - skourkos21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-άλγες-γλυκού-νερού/?p=733496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος