rastafarian 4 Νοεμβρίου 2015 #26 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Ο βυθος αποκτα τα βακτηρια απο πολλα πραγματα,απο τις τροφες,απο τα περιττοματα των ψαριων η των σαλιγκαριων,απο χαλασμενα φυλλα φυτων,μεχρι και σκονες υπαρχουν για αυτα τα βακτηρια που μπορεις να τις ριξεις μεσα στο υποστρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2015 #27 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα γενικα ειναι οτι σε νεο συστατο ενυδρειο δεν βαζεις ευαισθητους οργανισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2015 #28 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα γενικα ειναι οτι σε νεο συστατο ενυδρειο δεν βαζεις ευαισθητους οργανισμους. Γι αυτο λεμε οτι καλο ειναι να περιμενουμε 2 μηνες για να μπουν γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Νοεμβρίου 2015 #29 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Εχω λιγο τις αντιρρησεις μου πανω σε αυτο, τελος παντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 4 Νοεμβρίου 2015 Author #30 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Παιδια διαβάζω ολα τα μήνυμα σας με προσοχή!! Ενα ερώτημα σημαντικό ομως τωρα,εγω πρεπει να βάλω ζωντανούς οργανισμούς για να στρώσω το ενυδρειο,τι να βάλω σε αυτά τα λίτρα τι μου προτείνετε,εκτός απο γαρίδες που καταλήγουμε στο οτι θέλει κάποιο διάστημα για να στρώσει ο βυθός! Αύριο θα σας δώσω λεπτομέρειες του ενυδρειου και φωτογραφίες να δούμε το στήσιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 4 Νοεμβρίου 2015 Author #31 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Πείτε μου πως μπορω να βάλω έστω ενα Dwarf Puffer που τα λατρεύω σε αυτά τα λίτρα; Εχω διαβάσει πως έχουν ενα θέμα με τη τροφή θα τα καταφέρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Νοεμβρίου 2015 #32 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Αν βαλεις αυτο ξεχνα οτι διποτε αλλο και το λιγοτερο που θελει αυτο το ψαρι ειναι 40 λιτρα. http://aquariadise.com/spotlight-dwarf-puffer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2015 #33 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Το ενυδρειακι ποσα λιτρα ειναι και τι υψος εχει? Να ξερεις οτι το co2 που δινει δεν κανει και θα θες μπουκαλες αρκετα συχνα. Η λαμπα που εχει ποσα κελβιν ειναι? Και το κυριοτερο...δεν μπορεις να παρεις μπολι απο το αλλο σου ενυδρειο γιατι ειναι πολυ φρεσκο,μπολι παιρνουμε απο ενυδρειο που τρεχει τουχαλιστον 6 μηνες χωρις προβληματα. Αλλα και παλι και να μπορουσες να παρεις μπολι θα σου ηταν αχρηστο γιατι οι γαριδες μπαινεις μετα το 2μηνο για να εχει στρωσει ο βυθος,μεχρι τοτε το μπολι θα ειχε πεθανει. Αν βαλεις παφερ,ξεχνας τις γαριδες,θα γινουν μεζες. Αν πας για γαριδαδικο μπορεις να μη βαλεις τιποτα μεσα για 2 μηνες.Το αφηνεις και τρεχει κανονικα,ριχνεις και μερικα σαλιγκαρια λαθρεπιβατες,τους ταιζεις κανονικα και μεχρι να περασει το 2μηνο εχει στρωσει και το ενυδρειο. Οτι ψαρι και αν βαλεις μεσα,οταν μπουν οι γαριδες θα πρεπει να φυγει. Επισης δεν μου εχεις απαντησει στα κοκκινα σημεια που εχω υπογραμμισει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2015 #34 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Αν βαλεις αυτο ξεχνα οτι διποτε αλλο και το λιγοτερο που θελει αυτο το ψαρι ειναι 40 λιτρα. http://aquariadise.com/spotlight-dwarf-puffer/ Καλα ρε συ,δεν ξερεις οτι εχουμε και δικο μας προφιλ? αχαχαχααχαχαχ http://www.aquazone.gr/forums/topic/91562-carinotetraodon-travancoricus-hora-nair-1941/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #35 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Το φωτιστικό ειναι 750 lumen 11 watt και οι διαστάσεις του ενυδρειου ειναι 30-30-35(ύψος) 30 λίτρα! Σημερα θα το στήσω και καταλήγω σε Dwarf Puffer! Ενα μονο να φανταστώ απο οτι εχω διαβάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2015 #36 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Ενα μονο,αν βρεις βεβαια και ξεχνας τις γαριδες εννοειται. Επισης θα πρεπει να κανεις καλλιεργεια σαλιγκαριων και ζωντανων σκουλικιων απ οσο ξερω.Σαλιγκαρια σιγουρα. Επισης θα πρεπει να προσεχεις και το δοντι του,υπαρχει περιπωση στο μελλον να χρειαστει να του το κοντινεις αλλιως θα εχει προβλημα. Απο φυτα,ευκολα μπορεις να βαλεις με αυτον τον φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 5 Νοεμβρίου 2015 #37 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Το δοντι του παφερ αν το ταιζεις σαλιγκαρια και κοκκαλο σουπιας( να τσιμπολογαει ειναι και μικρο παναθεμα το) πολυ δυσκολα να του δημιουργηθει προβλημα επισης δυσκολα να βρεις ψαχνει και ενας φιλος(οποτε αν δεις ενημερωσε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #38 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλες,καταληγω σιγουρα σε ευκολα φυτα και σημερα θα κανω ενα ελεγχο,αν θυμαμαι καλα στο pet city στο Χαιδαρι ειχε πριν 2 εβδομαδες,θα παω σημερα και θα σας πω! Μια ερωτηση λιγο moss στη κορυφη του ενυδρειου θα καταφερω λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2015 #39 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλες,καταληγω σιγουρα σε ευκολα φυτα και σημερα θα κανω ενα ελεγχο,αν θυμαμαι καλα στο pet city στο Χαιδαρι ειχε πριν 2 εβδομαδες,θα παω σημερα και θα σας πω! Μια ερωτηση λιγο moss στη κορυφη του ενυδρειου θα καταφερω λετε; Προσωπικα δεν καταλαβα τι εννοεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 5 Νοεμβρίου 2015 #40 Share 5 Νοεμβρίου 2015 (edited) Ναι με την moss δε θα εχεις προβλημα.αργη αναπτυξη αλλα οχι προβλημα. Φανταζομαι θελει να βαλει μοσσ και φοβαται να μην του κατσει και θελει να την βαλει ψηλα(παλια φανταζομαι στηννκορυφη ξυλου-πετρας). Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2015 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #41 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικα δεν καταλαβα τι εννοεις. Εννουσα να βαλω λιγο moss σε ενα μερος ψηλα στο ενυδρειο για να ειναι κοντα στο φως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2015 #42 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Η μοςς ειναι ευκολο φυτο,οπου και αν την βαλεις θα πιασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #43 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ωραια σωστά σκεφτήκατε στην κορυφή ρίζας! Σε λιγο θα ανεβάσω φωτό απο το ενυδρειο προς το παρών παω για υλικά στησίματος!! Ρίζες-κανα βράχο λάβας που εχω στο μυαλο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Νοεμβρίου 2015 #44 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Καλα ρε συ,δεν ξερεις οτι εχουμε και δικο μας προφιλ? αχαχαχααχαχαχ http://www.aquazone.gr/forums/topic/91562-carinotetraodon-travancoricus-hora-nair-1941/ Το εβαλα στην αναζητηση του φορουμ και δεν μου το εβγαλε, Γι αυτο ρε Κωστα το εβαλα απο αλλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #45 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Δυστηχως dwarf puffer δεν βρήκα και μάλλον πολυ δύσκολα να βρω,βρήκα μονο puffer υφάλμυρο όπου δεν μου κανει!! Βρήκα μια ρίζα όπου θα τη ντύσω moss και μια mompani για μπροστα μικρή...να ρωτήσω τωρα..τις έβρασα και τις δυο μπορω να τις βάλω; Η mompani θα μου βγάλει λιγο κιτρινιλα ειναι κακο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 5 Νοεμβρίου 2015 #46 Share 5 Νοεμβρίου 2015 (edited) Ναι τα green spotted βρηκες αυτα ερχονται πιο συχνα!!Οχι δεν ειναι κακο και θα εξαφανιστει με τον καιρο και τις αλλαγες μην αγχονεσαι. Η ριζα μπορει να επιπλεει οποτε βαλε την σε ενα κουβα να δεις μεχρι να βυθιστει( εαν δε βυθιζεται... Μην την ντυσεις με μοσσ και μετα την δεις στον αερα ) Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2015 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #47 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Την έβαλα είδη μεσα σε κουβα,οπότε το βράδυ πιστεύω θα το εχω στήσει και επιτέλους θα ανεβάσω και φωτογραφίες με όλη τη πόρια....ευχαριστώ πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 5 Νοεμβρίου 2015 #48 Share 5 Νοεμβρίου 2015 (edited) Η ριζα κανει μια βδομαδα για να βυθιστει περιπου... Δε θελω να σε απογοητευσω!! Αναλογα το μεγεθος της μπορει και μηνα αναλογα!καλο στησιμο... Μην βιαστεις απο την χαρα σου γιατι μπορει να σου χαλασει αυτο που εχεις σκεφτει η να σε παιδεψει πολυ. Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2015 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #49 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν το ήξερα οτι θέλει τόσο πολυ,θα τη δέσω να σου πω την αληθεια γιατι δεν μπορω να περιμένω τόσο πολυ!! Να'σαι καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 5 Νοεμβρίου 2015 Author #50 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Βρηκα κατάστημα που μου ειπαν πως σε 2 εβδομαδες θα φερουν indian yellow puffer θα κανω φυσικα υπομονη...μεχρι τοτε για να διατηρυσω τα βακτηρια που θα ριξω και να λειτουργει το ενυδρειο με φυτα μονο ποσο τροφη μου προτεινετε να ριχνω και ανα ποτε..1 φυλαρακι ανα 3 μερες ειναι καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος