BabisG13 3 Νοεμβρίου 2015 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2015 (edited) Καλημέρα συμφορουμίτες.Φαντάζομαι πως υπάρχουν αρκετοί που όλο και κάτι έχουν πάρει από fishstreet.Η ερώτηση είναι η εξής:Με Belgium post πόσοι έχουν παραλάβει πράγματα,πόσο καιρό έκανε να έρθει και τι κάνατε με το tracking number που δεν το αναγνωρίζει το σύστημα των ΕΛΤΑ.Εμένα είναι κολλημένο εδώ και 10 μέρες στο ίδιο status που αναφέρει οτι το δέμα παραλήφθηκε από το ταχυδρομείο της χώρας μου και θα παραδωθεί στις επόμενες μέρες.Εννοείται πως έχω περάσει από το ταχυδρομείο και έχω ψάξει με όνομα ακόμα και στα απλά δέματα αλλά τζίφος.Κάποιος με ίδια εμπειρία ή κάποια λύση/πρόταση για το τι μπορώ να κάνω? Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2015 - BabisG13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 3 Νοεμβρίου 2015 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Ειναι λογικο νομιζω να μην το αναγνωριζει το συστημα του ελτα. Εγω καποια στιγμη ειχα παρει κατι με αποστολή μεσω belgium post. Εκανε περιπου 15 μερες. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι λιγο υπομονη, ισως εχει φτασει στα κεντρικα του ελτα και περιμενουν να το στειλουν σε καποιο παραρτημα κοντα σε εσενα. Εννοειται πως πρεπει να τους πιεσεις λιγο. Εγω θα εβρισκα πιο υποκαταστημα εξυπηρετεί την περιοχη σου και θα τηλεφωνουσα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BabisG13 3 Νοεμβρίου 2015 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Έχω πάει ήδη 3 φορές από εκεί μέσα σε μία εβδομάδα.Τους έχω υπερζαλίσει τα @@ και ακόμα τιποτα.Θα δείξει...Ευχαριστώ για την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 3 Νοεμβρίου 2015 #4 Share 3 Νοεμβρίου 2015 πολυ πιθανο να εχει κολησει το δεμα στο τελωνειο.αν δεν σου ερθει μεχρι τελος της βδομαδας στειλε ενα μαιλ λεγοντας τους ότι δεν εχεις λαβει ακόμα το δεμα, και αν γίνετε να ρωτησουν εκει οπου εγινε η αποστολη. σε παρομοια περίπτωση που μου είχε τύχει με δεμα από Αγγλία , καταφερα από εκει να βρω λύση και όχι από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 17 Νοεμβρίου 2015 #5 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Τελικα τι έγινε με το δέμα; Το παρελαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος