PPAP 15 Απριλίου 2007 #1 Share 15 Απριλίου 2007 Σας επισηνάπτω ένα βίντεο από την ιστοσελίδα biocrawler.com για να θαυμάσετε από κοντά την μαγευτική ομορφιά των αγαπημένων μου θηρευτών...που ακούν στο όνομα red bellied piranha... στο φυσικό τους περιβάλλον....... Περιμένω τα σχόλια σας http://www.biocrawler.com/videos/displayim...um=13&pos=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 15 Απριλίου 2007 #2 Share 15 Απριλίου 2007 Πολυ καλο το video Πετρο,πανεμορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 15 Απριλίου 2007 #3 Share 15 Απριλίου 2007 (edited) Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α Π Λ Α Σ Μ Α Τ Α ! ! ! Κάτι τέτοια βίντεο με κάνουν και αναρωτιέμαι αν κάνω σωστά που έχω ενυδρεία μια και αυτό το μεγαλείο δεν πρόκειται ποτέ να το πετύχω Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2007 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 16 Απριλίου 2007 Author #4 Share 16 Απριλίου 2007 Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α Π Λ Α Σ Μ Α Τ Α ! ! ! To ξέρω το ξέρω το ξέρω............... Βλέποντας και γω το βίντεο δεν άντεξα στον πειρασμό.... Μόλις γύρισα από Αθήνα και φυσικά όχι μόνος μου αλλά με 3 πάνέμορφα Pygocentrus Naterreri 23 εκατοστών.....όχι παρόμοια... ολόιδια με τα pygos του βίντεο(wild) .....Σύντομα και φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Απριλίου 2007 #5 Share 27 Απριλίου 2007 Πετρο το Video πολυ καλο... Μόλις γύρισα από Αθήνα και φυσικά όχι μόνος μου αλλά με 3 πάνέμορφα Pygocentrus Naterreri 23 εκατοστών.....όχι παρόμοια... ολόιδια με τα pygos του βίντεο(wild) περιμενουμε photos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan 28 Απριλίου 2007 #6 Share 28 Απριλίου 2007 ο ναι Πετρο πολυ καλο βιντεακι WOW!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος