Jump to content

Μηνιαια συναντηση 14 Νοεμβριου

Sturm

Recommended Posts

Oι θαλασσινοι ( οσοι ηρθαν :lolu:  ), οπως παντα κλλημενοι με την μπαλα! Μετρησεις, μετρησεις, μετρησεις!!!!

070%202_zpsm8i5dllk.jpg

071%202_zpstdgsgcqh.jpg

067%202_zpseh6ffu13.jpg

074%202_zpsxlaincty.jpg

Θοδωρη δεν πρεκειτε να σε αφεισω ξανα να με βγαλεις φωτο, γιαυτο μου ελεγες να σηκωσω ψηλα το ποτηρι ε για να μας σνομπαρεις............. :bigemo_harabe_net-163: ασε που γλυκο νερο εβλεπα μονο στο ποτηρι που επεινα αλλη μια φορα σας καταπιε η θαλασσα.

Περασαμε ομορφα για αλλη μια φορα μπραβο σε οσους ηταν εκει.

• Like 1

Την γλύτωσα αυτή την φορά απο τον φακό του Θοδωρη.

Ωραιες Θοδωρη, ευχαριστουμε :thumbsu:

Ωραια περασαμε χαλαρα, ολα τα αλανια εμειναν στο τελος βλεπω :bigboss:

Παντως ελειψαν "βαρια ονοματα"

Θοδωρη δεν πρεκειτε να σε αφεισω ξανα να με βγαλεις φωτο, γιαυτο μου ελεγες να σηκωσω ψηλα το ποτηρι ε για να μας σνομπαρεις............. :bigemo_harabe_net-163: ασε που γλυκο νερο εβλεπα μονο στο ποτηρι που επεινα αλλη μια φορα σας καταπιε η θαλασσα.

Χαχαχαχαχα, οτι και να κανετε, την καραμουζα απο μενα δεν την γλυτωνετε! Ναι λογικο ειναι να μην ειδες γλυκο νερο αφου φυγατε ολοι σας με τις κοτες! Μονο ο Σπυρος εδωσε το βροντερο παρον και σαν γλυτωσε απο τον ολοκληρωτικο ολεθρο!

Ωραιες Θοδωρη, ευχαριστουμε :thumbsu:

Ωραια περασαμε χαλαρα, ολα τα αλανια εμειναν στο τελος βλεπω :bigboss:

Παντως ελειψαν "βαρια ονοματα"

Ήταν και κάποια βαριά ονόματα .................. έμαθα εγώ !!!

• Like 1

Περάσατε πολύ ωραία και φαίνεται από τις φωτογραφίες. Γέλασα με μια φωτογραφία με Πέτρο, Νίκο και Δημήτρη που είναι σαν την αλατοπιπεριέρα με το λάδι στη μέση. Βλέπω τόσα πρόσωπα με πολλά μπορεί να έχουμε μιλήσει κι όλας αλλ

ά δε γνώρισα κάναν άλλο πέρα από κάνα δυο. Βάλτε μωρέ τις μπλούζες σας την άλλη φορά!!!!

• Like 3

Να μας βγαλει ο Θοδωρης φουτερ για να τα φοραμε.Χειμωνιασε,δεν μπορω να βγαινω με τον αφαλο εξω αλλα ουτε και να την φοραω απο πανω οπως ο σουπερμαν που βαζει το βρακι πανω απο το παντελονι (το εχω ξαναπει αυτο αλλα μου αρεσει) :P

Έγινε επεξεργασία - argy1
  • Like 1

Ρε φωτογραφε της κακιάς ώρας Πως με έβγαλες έτσι???

Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίτηδες το κάνει μόνο στους θαλασσινούς.

• Like 1

Όμορφα περάσετε για άλλη μια φορά! Όσο και να μην φαίνεται σε αυτούς που με ξέρουν έχω αρχίσει και ζηλεύω. Για να δουμε θα μπορέσω στην επόμενη;;;

• Like 1

Όμορφα περάσετε για άλλη μια φορά! Όσο και να μην φαίνεται σε αυτούς που με ξέρουν έχω αρχίσει και ζηλεύω. Για να δουμε θα μπορέσω στην επόμενη;;;

Αντε ντε!

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τις φωτό και το βιντεάκι. Περάσαμε πολύ όμορφα! :)

Έγινε επεξεργασία - Loukas Agelopoulos

Αστα Μακη για πλακα λεμε , :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163:

Να μας βγαλει ο Θοδωρης φουτερ για να τα φοραμε.Χειμωνιασε,δεν μπορω να βγαινω με τον αφαλο εξω αλλα ουτε και να την φοραω απο πανω οπως ο σουπερμαν που βαζει το βρακι πανω απο το παντελονι (το εχω ξαναπει αυτο αλλα μου αρεσει) :P

Εγώ από πέρυσι περιμένω φούτερ ή T-shirt... :bigemo_harabe_net-99:

Όσο για τις φωτογραφίες είναι ωραίες, αλλά ο Θοδωρής πρέπει να μάθει και τη χρήση του ενσωματωμένου φλας... :bleh:

Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε εμεις να σε δουμε με τον αφαλο εξω ή με το βρακι πανω απο το παντελονι! Παντως αν περιμενεις απο τον Θοδωρη για φουτερ, θα περιμενεις πολυ ακομη!

Ελα ρε φιλαρακι μη μου τη λες, τωρα ειπαμε την μαθαινω. Εξαλλου σε εχω βγαλει με τον Βασιλη μια καταπληκτικη!

Εγώ από πέρυσι περιμένω φούτερ ή T-shirt... :bigemo_harabe_net-99:

Όσο για τις φωτογραφίες είναι ωραίες, αλλά ο Θοδωρής πρέπει να μάθει και τη χρήση του ενσωματωμένου φλας... :bleh:

Και θα περιμενεις!

Χωρις φλας βγαιναν καλυτερες!

• Like 1

Ναι, τώρα τη μαθαίνεις.... Στου Κασίδη το κεφάλι :P  Και ώσπου να τη μάθεις, θα μας κάνεις ρεζίλι στο ίντερνετ :blush:

Θοδωρή, όσα χρόνια εσύ ασχολείσαι με ενυδρεία, εγώ ασχολούμαι με φωτογραφία/βίντεο :rasp:

• Like 1

Ναι, τώρα τη μαθαίνεις.... Στου Κασίδη το κεφάλι :P Και ώσπου να τη μάθεις, θα μας κάνεις ρεζίλι στο ίντερνετ :blush:

Θοδωρή, όσα χρόνια εσύ ασχολείσαι με ενυδρεία, εγώ ασχολούμαι με φωτογραφία/βίντεο :rasp:

Ρε γκρινιαρη, δεν σε ειδα να ερθεις να πεις καμια συμβουλη. Χαρη σας εκανα.Την επομενη να φερεις τη δικια σου να μας βγαλεις κι εσυ, κι ο αλλος που παταει like.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kadmos σε ευχαριστώ για τα σαλιγκάρια !!!

Για την επόμενη συνάντηση, έπεσε στο τραπέζι (από "αμαρτωλό" μέλος  :D), πρόταση για μπουζούκια ή συναφή πολιτιστικά κέντρα. Η προτεινόμενη ώρα είναι μετά τις 23.00, οπότε απασχολεί μάλλον τους γλυκούς λάτρες του υγρού στοιχείου. Εστέ έτοιμοι!!!

Ρε γκρινιαρη, δεν σε ειδα να ερθεις να πεις καμια συμβουλη. Χαρη σας εκανα.Την επομενη να φερεις τη δικια σου να μας βγαλεις κι εσυ, κι ο αλλος που παταει like.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν μιλάω εγώ, εσύ δεν ακούς παρά μόνο αν μιλάω για ψάρια :P

Μπραβο ρε παιδες,ωραια φαινεται πως περασατε :jig:

Αντε και στη επομενη!

Διονυση συγνωμη ρε φιλε που σε αφησα στο ελεος των γλυκουληδων αλλα ειναι καλα παιδια,ακακα :usd:  :usd:

Τον προκλητικο με την κοτσιδα μια μερα θα τον ξυρισω :usd:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...