sailor247 17 Νοεμβρίου 2015 #126 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Ρε γκρινιαρη, δεν σε ειδα να ερθεις να πεις καμια συμβουλη. Χαρη σας εκανα.Την επομενη να φερεις τη δικια σου να μας βγαλεις κι εσυ, κι ο αλλος που παταει like. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ βρε δεν έχω dslr.Ένας φτωχός πλην τίμιος υπαξιωματικος είμαι!:P:PΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 17 Νοεμβρίου 2015 #127 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο ρε παιδες,ωραια φαινεται πως περασατε Αντε και στη επομενη! Διονυση συγνωμη ρε φιλε που σε αφησα στο ελεος των γλυκουληδων αλλα ειναι καλα παιδια,ακακα Τον προκλητικο με την κοτσιδα μια μερα θα τον ξυρισω Αν με φτασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Νοεμβρίου 2015 #128 Share 17 Νοεμβρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #129 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα σας βλεπω περνάτε μεχρι που ζηλεψα κι εγω!!! Αλλα με ταλαιπωρεί η δουλεια αλλιως θα έδινα το παρον κι εγω... ελπιζω την επόμενη φορα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 18 Νοεμβρίου 2015 #130 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Sturn κάτι άκουσα ότι το γυρίζεις σε αλμυρό........Είναι αλήθεια ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Νοεμβρίου 2015 #131 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Sturn κάτι άκουσα ότι το γυρίζεις σε αλμυρό........Είναι αλήθεια ???? .....δε σε ακούει, έχει καταδυθεί σε ύφαλο και παίρνει ιδέες για το aquascape. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 18 Νοεμβρίου 2015 #132 Share 18 Νοεμβρίου 2015 .....δε σε ακούει, έχει καταδυθεί σε ύφαλο και παίρνει ιδέες για το aquascape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Νοεμβρίου 2015 Author #133 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Sturn κάτι άκουσα ότι το γυρίζεις σε αλμυρό........Είναι αλήθεια ????Α γεια σου, το πετυχες! ΧαχαχαΣτάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Νοεμβρίου 2015 #134 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Αν δω αλμυρό τον Θοδωρή τότε παραταω το χόμπι και ξεκιναω καριέρα τραγουδιστή!!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2015 #135 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Αν δω αλμυρό τον Θοδωρή τότε παραταω το χόμπι και ξεκιναω καριέρα τραγουδιστή!!!!! Και εγω δεσμευομαι να σου κανω δευτερη φωνη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Νοεμβρίου 2015 #136 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Και εγω δεσμευομαι να σου κανω δευτερη φωνη! Ωπα - ωπα !!! ....... αυτό λέγετε αποστασία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Νοεμβρίου 2015 Author #137 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ωπα - ωπα !!! ....... αυτό λέγετε αποστασία !!!Μην ανησυχεις Σταματη, δεν παιζει το σεναριο. Εδω κολλαω να παω απο Αμαζονιο στην Αφρικη. Θα παω απο γλυκο σε αλμυρο;Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2015 #138 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Μια γι'αυτο ειπα και εγω οτι θα τραγουδισω με τον Παρασκευα...Εχεις ακουσει μια γλυκια φωνη που εχω Απο αμαζονιο σε αφρικη εχεις παει αλλα δεν το ξερεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Νοεμβρίου 2015 #139 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Μην ανησυχεις Σταματη, δεν παιζει το σεναριο. Εδω κολλαω να παω απο Αμαζονιο στην Αφρικη. Θα παω απο γλυκο σε αλμυρο; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παντως πραγματικά χάνεις απο την αφρικη αν δεν δοκιμάσεις!!! Εχω παθει πλακα με την συμπεριφορά τους... μονο που δεν μιλάνε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Νοεμβρίου 2015 Author #140 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Παντως πραγματικά χάνεις απο την αφρικη αν δεν δοκιμάσεις!!! Εχω παθει πλακα με την συμπεριφορά τους... μονο που δεν μιλάνε....Εχεις δει σκαλαρια να πεινανε ; εκει να δεις ομιλιες! ΧαχαχαχαΣτάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Νοεμβρίου 2015 #141 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Εχεις δει σκαλαρια να πεινανε ; εκει να δεις ομιλιες! Χαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Αφρική η πεινα απλα ειναι ενα αλλο επίπεδο... τα μικρα που εβαλα τωρα τελευταία που ειναι κουτσουλιές παίζουν κατι σφαλιάρες τρομερές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος