noli 29 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα,εδω και 4 μηνες τρεχω ενα ενυδρειο στο οποιο υπαρχουν labido και demasoni. ενω τοσο καιρο ολα ήταν φυσιολογικά στα ψαρια παρατηρώ εδω και 3 μερες ενα demasoni συνεχεια απομακρυνεται απο ολα τα ψαρια και παει κ καθεται διπλα στο θερμοστατη,μεσα σε τρυπες σε πετρες κλπ γενικα απομονωνεται απο ολα τα αλλα που πριν ηταν μαζι συνεχεια. παρατηρω οτι οταν ριχνω φαγητο τρεχει κανονικα να φαει και γενικα δεν εχει θεμα. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν ειναι μπουκωμενο.δεν βλεπω κατι. ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει?ειναι σταδιο πριν το μπουκωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Παίζει να τρώει κυνήγι ή ξύλο απο κάποιο ή κάποια αλλα. Ειναι κλασική συμπεριφορά στρεσσαρισμένου ψαριού......, αν δεν ειναι μπουκωμένο. Κανε μια παρουσίαση του ενυδρειου σου να δούμε 5 πράματα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 29 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Βαλε φωτο, αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι αρσενικο και ο κυριαρχος αρσενικος του ριχνει μαπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 29 Οκτωβρίου 2015 Author #4 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Το ενυδρειο ειναι το anumbia το 1.80(τωρα ποσα καθαρα λιτρα βγαινει θα σας γελασω) .αυτη τη στιμη μεσα εχει 12 labido και 7 demasoni και αρκετες πετρες ετσι ωστε να υπαρχουν πολλες κρυψωνες.πριν κανα μηνα ειχα και μια γεννα demasoni με τα μικρα να μεγαλωνουν τωρα σε αλλο ενυδρειο. Ph σταθερα στο 8 και θερμοκρασια στους 27 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Οκτωβρίου 2015 #5 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιες είναι? Το 1,80 είναι μήκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 30 Οκτωβρίου 2015 Author #6 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιες είναι? Το 1,80 είναι μήκος? οι διαστασεις ειναι 1.80 μηκος - 60πλατος - 73 υψος ποσα λιτρα δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 30 Οκτωβρίου 2015 788 λίτρα;;;;;; Ε! Από τη χαρά του κρύβεται το ψάρι ρε φίλε, τι συζητάμε τωρα; Χαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 30 Οκτωβρίου 2015 Author #8 Share 30 Οκτωβρίου 2015 αχαχαχαχχαχα ...ετσι εξηγηθηκε !!! θα το παρατηρησω γιατι και σημερα παλι το ιδιο γινεται.απλα δεν ηξερα αν αυτο ηταν καποιο σταδιο πριν βγαλει αυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Οκτωβρίου 2015 #9 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Παρατήρησε τακτικά το ενυδρειο πάντως μήπως δεις κανα ψάρι να του την πέφτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 30 Οκτωβρίου 2015 #10 Share 30 Οκτωβρίου 2015 το ενυδρειο αυτο βγαινει καθαρα γυρω στα 550 με 600 λιτρα. το 73 υψος ειναι το υψος της βασης. του ενυδρειου ειναι γυρω στους 65 ποντους. http://www.petamazon.gr/index.php/fish-petamazon/accessorize-fish-petamazon/aquarium-fish-petamazon/aquarium-anubias-a-1800-typou-rio-mauro-540l-detail φιλικα γιαννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 30 Οκτωβρίου 2015 #11 Share 30 Οκτωβρίου 2015 (edited) 700 κατι λιτρα ειναι...600 κατι καθαρα...εχω ακριβως το ιδιο..ειναι 180*60*65.. Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Νοεμβρίου 2015 #12 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Το ενυδρείο σου φίλε μου είναι ότι πρέπει! Ανέβασε αν μπορείς καμια φωτογραφία και κάνε μια παρουσίαση με την φόρμα, να έχουμε πιο σφαιρική άποψη, μήπως φταίει κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 5 Νοεμβρίου 2015 Author #13 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Εδω και μια εβδομαδα διαπιστωνεται το ιδιο πραγμα.δεν παρατηρω να υπαρχει καποιος τσαμπουκας εκει μεσα αλλα παρολα αυτα συνεχιζει να πηγαινει εκει να κρυβεται το demasoni.Παραθετω τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου: Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):180*60*65 Συνολικά Λίτρα:600+ (καθαρα)ΟργανισμοίΦυτά:Ψάρια:12 labido, 7 demasoni και 4 aceiΆλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο:Πέτρες:ασβεστολιθικές πετρες με πολλες κρυψωμεςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):4 Τ5Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες καθημερινάΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: 2 jbl e1501Θέρμανση/ Ψύξη:2 300wattΛίπανση:Παροχή CO2:Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:malawi flakes.tropical supervit,3 algae flakes,cichlid color,ΠαράμετροιpH:8Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):27 ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:1/4 κάθε εβδομάδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 5 Νοεμβρίου 2015 #14 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Φωτογραφίες για να παρουμε το ματι μας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2015 #15 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Δώσε φωτογραφίες στο λαό!!! Επίσης, εγώ θα μεγάλωνα τον αριθμό των demasoni. Τα λίτρα είναι αρκετά. Η επιθετικότητα είναι στη φύση τους και ο μεγάλος αριθμός ατόμων επιβάλλεται για να μοιράζεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 5 Νοεμβρίου 2015 Author #16 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Φωτογραφιες θα χουμε αμεσα γιατι αντιμετωπιζω προβληματα στο κινητο (σπασμενη καμερα) ) παραυτα θα βρω το τροπο να βγαλω.οσο για τα demasoni εχω αλλα 6 που ετοιμαζονται σε λιγο καιρο να μπουν στο μεγαλο ενυδρειο!ειναι απο δικη μου γεννα και ειναι σε ενυδρειο 30 λιτρων τωρα.επισης σημερα στο ιδιο ενυδρειακι 30λιτρων εβαλα και μια μανα demasoni που ηταν σημερα μπουκωμενη.(οσο για το αλλο demasoni)κατι το στρεσαρει κ κρυβεται.δεν εξηγειται αλλιως. Μια ερωτηση εκει που εβαλα τη μανα στο 30λιτρο θα εχουβ καποιο θεμα τα μωρα απο τη προηγουμενη γεννα που ειναι στα 3 εκατοστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2015 #17 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Γενικά τα 30 λίτρα είναι πολύ λίγα. Είμαι της άποψης αφού έχεις λίτρα, να αφήσεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της χωρίς να επεμβαίνεις. Βλέπουμε γέννες σε πολύ μικρότερα ενυδρεία, στο δικό σου δεν παίζει να υπάρξει καμία δυσκολία. Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο λόγο που το κάνεις αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 6 Νοεμβρίου 2015 Author #18 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Στη πρωτη γεννα που ειχα 8 acei τα μεγαλωσα στο 30λιτρο μεχρι να φτασουν 2 εκατοστα και μετα τα εριξα οπως ειπες και συ στο μεγαλο.αποτελεσμα σε ενα απογευμα δεν υπηρχε ιχνος μικρου acei. επισης στη γεννα τη πρωτη που ειχα με demasoni μου εβγαλε 10-12 ψαρακια.περνω την μανα και την βαζω ξανα στο μεγαλο ενυδρειο.σε μια βδομαδα βλεπω αλλη μανα φουσκωμενη demasoni.τη κατεβαζω στο 30 λιτρο και το περιεργο ολων ειναι τη βλεπω και γεννα 5 αυτη μικρα. την αφηνω αλλη μια μερα μεσα γιατι την εβλεπα ακομα φουσκωμενη και λεω θα βγαλει μερικα ακομα......αποτελεσμα ----> τρωει τα 5 τα δικα της και τα 5 απο τη προηγουμενη γεννα μιας εβδομαδας.Οταν το δα δεν το πιστευα ενταξει δεν εχω εμπειρια σε γεννες ειναι οι πρωτες μου αλλα τετοιο πραγμα δεν το περιμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 6 Νοεμβρίου 2015 Author #19 Share 6 Νοεμβρίου 2015 οι πρωτες φωτο ερχονται.αναμενεται και απο το μεγαλο ενυδρειο αρχικα ειναι εγγυος ή μονο εγω το βλεπω? https://www.dropbox.com/home?preview=IMG_6805.JPG https://www.dropbox.com/home?preview=IMG_6806.JPG https://www.dropbox.com/home?preview=IMG_6807.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 6 Νοεμβρίου 2015 #20 Share 6 Νοεμβρίου 2015 δεν ανοιγουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 6 Νοεμβρίου 2015 Author #21 Share 6 Νοεμβρίου 2015 εμενα μου ανοιγουν εδω.πως αλλιως μπορω να ανεβασω φωτο? ψαχνω κανα αλλο τροπο και δεν βρισκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Νοεμβρίου 2015 #22 Share 6 Νοεμβρίου 2015 εμενα μου ανοιγουν εδω.πως αλλιως μπορω να ανεβασω φωτο? ψαχνω κανα αλλο τροπο και δεν βρισκωΠατάς εξελιγμένη επεξεργασία και δεξια στη νέα σελίδα κάτω αριστερα σου έχει επιλογές και τις ανεβάζεις τις φωτό απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 6 Νοεμβρίου 2015 Author #23 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 6 Νοεμβρίου 2015 Author #24 Share 6 Νοεμβρίου 2015 χτες που την εβαλα ειχε φουλ εντονα χρωματα.λογικα ειναι στρεσαρισμενη.απλα ρε παιδια ειναι φουσκωμενη? φοβαμαι μηπως δεν δεν ειναι πια γιατι χτες την εβλεπα στο μεγαλο ενυδρειο πιο πολυ. βεβαια στο 30λιτρο που την εβαλα να γεννησει δεν τρωει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2015 #25 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν βάζεις χέρι μέσα και αφήσεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της, θα δεις 1000% μικρά να μεγαλώνουν. Αρκεί φυσικά το στήσιμο σου να είναι σωστό. Όσο παρεμβαίνεις τόσο στρεσάρονται τα ψάρια. Δώσε καμία γενική φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος