Babis11 7 Νοεμβρίου 2015 #26 Share 7 Νοεμβρίου 2015 οχι φιλε ειμαι σε χωριο πανω ψηλα προς δραμα . απο φυση αφθονη χωρις φαρμακα κλπ . ολα ειναι φυσικα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #27 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Βρες πετρες σε μεγεθος μπουνιας περιπου και αμμο λεπτη για να μπορουν να την μπουκωνουν και να καθαρίζουν τα βράγχια τους και εισαι κομπλε!!! Στρωνεις νερο και βρίσκεις ψαρακια και ολα τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #28 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Ααα πρωτα βαζουμε πέτρες και μετα την αμμο ποτε το αντίθετο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 7 Νοεμβρίου 2015 #29 Share 7 Νοεμβρίου 2015 οκ ευχαριστω τα υπολοιπα τα ξερω ειχα 10 μηνες χρυσοψαρα . Αλλα λενε οσο ζεις μαθαινεις. τα εχασα απο παρασιτο "αρρωστια" και γι αυτο ο ολικος καθαρισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #30 Share 7 Νοεμβρίου 2015 οκ ευχαριστω τα υπολοιπα τα ξερω ειχα 10 μηνες χρυσοψαρα . Αλλα λενε οσο ζεις μαθαινεις. τα εχασα απο παρασιτο "αρρωστια" και γι αυτο ο ολικος καθαρισμος Κριμα.... Εγω 15 χρονια μαθαίνω ακομα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #31 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Τα nerite δεν τρωνε τροφη βρε.Μονο αλγη απο τις επιφανειες αλλα θα σου κρατησουν βιολογια με τα κακα τους.Μην ριχνεις τροφη εκτος και αν βελεις κανενα ramshorn.Μιχάλη μικροσκουλικια που ειχες ξερουμε κανένα παιδι να μας δωσει γιατι περιμενω μικρα ψαρακια και λεω να τα ταΐζω λιγο πρωτεΐνη καθαρη..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Νοεμβρίου 2015 Author #32 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον αυριο μεθαύριο έρχονται τα ψαρακια και θελω να ρωτήσω... μετα απο περιπου 7 ωρες ταξιδι που θα κανουν πως ειναι καλύτερα να τα κανω προσαρμογή για το ενυδρείο? 1. Με τον κλασσικο τα βαζω σε κουβα και σταγόνα σταγονα τα ενκλιματιζω ή 2. αμέσως μεσα στο ενυδρειο ??? Το διαβασα καπου οτι μερικες φορες μετα απο μεγαλο ταξίδι ειναι προτιμότερο (μπας ειναι μουφα αυτο???). Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 8 Νοεμβρίου 2015 #33 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Μιχάλη μικροσκουλικια που ειχες ξερουμε κανένα παιδι να μας δωσει γιατι περιμενω μικρα ψαρακια και λεω να τα ταΐζω λιγο πρωτεΐνη καθαρη..?? Φιλε μου δυστυχως δεν ξερω καποιον.Ειχα δωσει σε δυο παιδια αλλα τα αμελησαν και χαθηκαν..Παρε μωρε την αρτεμια της ocean nutricion την ετοιμη και δινε μην παιδευεσαι,μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Νοεμβρίου 2015 Author #34 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου δυστυχως δεν ξερω καποιον.Ειχα δωσει σε δυο παιδια αλλα τα αμελησαν και χαθηκαν..Παρε μωρε την αρτεμια της ocean nutricion την ετοιμη και δινε μην παιδευεσαι,μια χαρα ειναι.μιχαλη το μικρο βαζακι που θελει νερο εννοεις? Κατεψυγμένη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Νοεμβρίου 2015 #35 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον αυριο μεθαύριο έρχονται τα ψαρακια και θελω να ρωτήσω... μετα απο περιπου 7 ωρες ταξιδι που θα κανουν πως ειναι καλύτερα να τα κανω προσαρμογή για το ενυδρείο? 1. Με τον κλασσικο τα βαζω σε κουβα και σταγόνα σταγονα τα ενκλιματιζω ή 2. αμέσως μεσα στο ενυδρειο ??? Το διαβασα καπου οτι μερικες φορες μετα απο μεγαλο ταξίδι ειναι προτιμότερο (μπας ειναι μουφα αυτο???).Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.Δεν καταλαβαινω το λογο γιατι να ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Νοεμβρίου 2015 Author #36 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Ειναι μια έρευνα που εχει γινει με επιτυχία, αλλα εν τελει λέει ο αποτομος ενκλιματισμος γίνεται μονο αν τα ψάρια φτασουν στα χέρια μας σε άθλια κατάσταση και τοτε εχει σκοπο την διασωση τους με την αποτομη αλλαγή περιβαλλοντος (σαν ηλεκτροσοκ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Νοεμβρίου 2015 #37 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτη λεω http://www.oceannutrition.eu/products.aspx?Product=instant-baby-brine-shrimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Νοεμβρίου 2015 #38 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον αυριο μεθαύριο έρχονται τα ψαρακια και θελω να ρωτήσω... μετα απο περιπου 7 ωρες ταξιδι που θα κανουν πως ειναι καλύτερα να τα κανω προσαρμογή για το ενυδρείο? 1. Με τον κλασσικο τα βαζω σε κουβα και σταγόνα σταγονα τα ενκλιματιζω ή 2. αμέσως μεσα στο ενυδρειο ??? Το διαβασα καπου οτι μερικες φορες μετα απο μεγαλο ταξίδι ειναι προτιμότερο (μπας ειναι μουφα αυτο???). Σίγουρα η σταγόνα είναι ο καλύτερος τρόπος. Εγώ γενικά δεν τον προτιμώ για να μην στρεσάρω περισσότερο τα ψάρια βάλε βγάλε. Είμαι πάνω από τη σακούλα και προσθέτω νερό. Ότι και να κάνεις πάντως, καλό θα ήταν να βάλεις πρώτα την σακούλα κλειστή, να επιπλέει στο ενυδρείο για να πιάσει θερμοκρασία. Ο άλλος τρόπος είναι όπως είπες και εσύ, για ειδικές περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 10 Νοεμβρίου 2015 Author #39 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Σε 2 ωριτσες έχουμε αφίξεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2015 #40 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Νοεμβρίου 2015 #41 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Περασαν 4 κ ακομη φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Νοεμβρίου 2015 Author #42 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Εντός ολιγου θα μπουν γιατι ακομα στο σκοταδι τα εχω... με λιγο φως απο το παράθυρο που μπαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2015 #43 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ειναι το ενυδρειο με τους καλβους τα μπριχαρντι κ τα τζουλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Νοεμβρίου 2015 Author #44 Share 20 Νοεμβρίου 2015 (edited) Αυτο ειναι το ενυδρειο με τους καλβους τα μπριχαρντι κ τα τζουλι?Οχι αυτο εχει neolamprologus caudopunctatus μονο... 4 μικρα ακομα.. εχω κανει κανονικη παρουσίαση πιο κατω!!!http://www.aquazone.gr/forums/topic/102076-%CE%BD-caudopuctatus/ Εχω και ενα 400L Αφρική!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/100683-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF/ Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2015 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος