Irakles 29 Οκτωβρίου 2015 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Ιδεες για ενα 80x30x40 ??? Ελα να πέφτουν ιδεες!!! Ελεγα για νανο κιχλιδες Neolamprologus caudopunctatus!!! Αλλα θελω να ακουσω και δικες απόψεις...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 29 Οκτωβρίου 2015 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, ειμαι νέο μέλος με μικρή εμπειρία. Καλα θα ήταν να δώσεις μερικές πληροφορίες ακομα πιστευω. Τι εμπειρία έχεις απο ενυδρεία ( για να προτείνουν τα ανάλογα ψάρια) , Τι βυθό έχεις (αν έχεις ) ή τι θες να έχεις. Εκτος και αν το αφήσεις μετα την επιλογή των ψαριών Θα σου έλεγα να δεις κάτι σε Iriatherina, neon , tetra. Που έχουν και αυτά τέλεια χρώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 29 Οκτωβρίου 2015 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Και multifasciatus μπορείς να βάλεις.Εγώ σε αυτό το ενυδρείο είχα multies μαζί με julidochromis Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Οκτωβρίου 2015 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Κάτι ιδιαίτερο που δεν εχουμε δει, είναι το Lamprologus Callipterus. Κοχυλόψαρο που ζει σε χαρέμι. Ένας αρσενικός μπορεί να εχει μέχρι και 30 θηλυκά. Επίσης φτάνοντας τα 15εκ., είναι 27 φορές μεγαλύτερος από τα θηλυκά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Οκτωβρίου 2015 Author #5 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Και μπαινει σε τοσο μικρο ενυδρειο ο Lamprologus Callipterus?? Υπάρχει σαν ψαρι στην αγορα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Οκτωβρίου 2015 Author #6 Share 30 Οκτωβρίου 2015 1. Neolamprologus caudopunctatus 2. N. Brevis sunspot 3. Ocellatus gold 4. Multies 5. Smilies Ως τωρα αυτες τις επιλογες νομίζω εχω απο αποψη μεγεθους και η σειρα προτίμησης ειναι η απο πανω... εχουμε αλλο τιποτα να μπας και μου κανει το κλικ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 30 Οκτωβρίου 2015 #7 Share 30 Οκτωβρίου 2015 (edited) Julidochromis Transcriptus και Julidochromis Ornatus Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2015 - oscar123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Οκτωβρίου 2015 #8 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Neolamprologus brichardi τα οποια εγω θα προτεινα και Neolamprologus leleupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Οκτωβρίου 2015 #9 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Καλή επιτυχία , http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CF%87%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%82-tanganyika/#entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Νοεμβρίου 2015 #10 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Και μπαινει σε τοσο μικρο ενυδρειο ο Lamprologus Callipterus?? Υπάρχει σαν ψαρι στην αγορα?? Μπαίνει. Το αν θα το βρεις είναι λίγο θέμα, αλλά με τις εισαγωγές που γίνονται ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σταθείς τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 1 Νοεμβρίου 2015 Author #11 Share 1 Νοεμβρίου 2015 1. Neolamprologus caudopunctatus 2. N. Brevis sunspot 3. Ocellatus gold Εχει κανεις εδω σθηνα αυτα τα ψαράκια?? Γιατι δεν τα βρισκω σε καταστήματα... και να μου πει και τις αναγκες τους απο εμπειρία...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 2 Νοεμβρίου 2015 Author #12 Share 2 Νοεμβρίου 2015 το νεο ξεκινημα απο το ενυδρειο για νανοκιχλιδες... του εβαλα βιολογικο απο το μεγαλο και ενα πουγκι με τροφη μονιμα μεσα για να τρεφοντε τα βακτηρια... τωρα ποσο καιρο θα αντεξει ετσι δεν ξερω γιατι δεν βρισκω ψαρακια .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 2 Νοεμβρίου 2015 #13 Share 2 Νοεμβρίου 2015 Αντε,καλογέμιστο!Τωρα καταλαβα οτι διατηρεις κ αλλο ενυδρειο με brichardiΚ γω σου προτεινα να βαλεις κ σ αυτο...Ε,παει πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 2 Νοεμβρίου 2015 #14 Share 2 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό να το γεμίσεις γρήγορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Νοεμβρίου 2015 Author #15 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα φιλοι μου να'στε καλα.... johnbaggios δεν πειράζει.... που να ξερες κι εσυ οτι εχω κανει το σπιτι ενυδρείο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Νοεμβρίου 2015 #16 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Φιλαράκι το πουγκί βγάλτο!! Θα ξεφύγουν οι μετρήσεις! Καλύτερα να ρίχνεις 1-2 θρυμματισμένα φυλλαράκια κάθε 2 μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 3 Νοεμβρίου 2015 #17 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερα πετα δυο τρια σαλιγκαρια μεσα και ριξτους λιγη τροφη οπως λεει και ο φιλος επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Νοεμβρίου 2015 Author #18 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Και επειδή εγω ειμαι αναποφασιστος πειτε λιγο... βρίσκω: 1. Neolamprologus caudopunctatus 2. Lamprologus ocellatus orange Ποια να προτιμήσω??? Γιατι συνδιασμος δεν γίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 7 Νοεμβρίου 2015 #19 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Και επειδή εγω ειμαι αναποφασιστος πειτε λιγο... βρίσκω: 1. Neolamprologus caudopunctatus 2. Lamprologus ocellatus orange Ποια να προτιμήσω??? Γιατι συνδιασμος δεν γίνεται.... καλησπερα, εγω θα ελεγα αυτο : Neolamprologus caudopunctatus και εγω αυτες τις μερες κανω μια αλλαγη και σκευτομαι να βαλω κιψλιδες αλλα δεν ξερω ποιο ειδος και ψαχνομαι καθε μερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #20 Share 7 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, εγω θα ελεγα αυτο : Neolamprologus caudopunctatus και εγω αυτες τις μερες κανω μια αλλαγη και σκευτομαι να βαλω κιψλιδες αλλα δεν ξερω ποιο ειδος και ψαχνομαι καθε μερα . Κι εγω αυτά αποφάσισα φιλε μου και τα περιμένω... απο μερα σε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #21 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Φιλαράκι το πουγκί βγάλτο!! Θα ξεφύγουν οι μετρήσεις! Καλύτερα να ρίχνεις 1-2 θρυμματισμένα φυλλαράκια κάθε 2 μέρες. Καλυτερα πετα δυο τρια σαλιγκαρια μεσα και ριξτους λιγη τροφη οπως λεει και ο φιλος επανω. Ναι αυτο εκανα ριχνω 2-3 φιλαρακια και εβαλα μεσα 2 νεριτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 7 Νοεμβρίου 2015 #22 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Τα nerite δεν τρωνε τροφη βρε.Μονο αλγη απο τις επιφανειες αλλα θα σου κρατησουν βιολογια με τα κακα τους.Μην ριχνεις τροφη εκτος και αν βελεις κανενα ramshorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 7 Νοεμβρίου 2015 #23 Share 7 Νοεμβρίου 2015 (edited) πετρες απο ποταμι μου ειπαν μπορω να βρω αλλα θελουν καλο καθαρισμα εννοειτε ! ψιλη αμμο εκτος απο θαλασσας που διαβασα μπορω να βαλω και απο ποταμι επισης ; ειμαι αρχαριος και εχω διαβασει πολυ πραμα αυτες τις μερες . Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2015 - Babis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #24 Share 7 Νοεμβρίου 2015 Τα nerite δεν τρωνε τροφη βρε.Μονο αλγη απο τις επιφανειες αλλα θα σου κρατησουν βιολογια με τα κακα τους.Μην ριχνεις τροφη εκτος και αν βελεις κανενα ramshorn. Τα ramshorn δεν θα τα φανε μετα τα ψαράκια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Νοεμβρίου 2015 Author #25 Share 7 Νοεμβρίου 2015 πετρες απο ποταμι μου ειπαν μπορω να βρω αλλα θελουν καλο καθαρισμα εννοειτε ! ψιλη αμμο εκτος απο θαλασσας που διαβασα μπορω να βαλω και απο ποταμι επισης ; ειμαι αρχαριος και εχω διαβασει πολυ πραμα αυτες τις μερες . Αν μενεις αθηνα δεν θα σε συμβούλευα να παρεις απο κανενα ποταμάκι.... παιζει πολυ μόλυνση!!! Αν θελεις ομως μπορω να σου πω οτι για αφρικανάκια μπορεις να πας στην φυση μακρια απο μόλυνση και φαρμακα να παρεις πετρες οτι είδος σου αρέσει και αμμο απο θαλασσα ή χαλαζιακη απο μαγαζί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος